Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 927 / 288 / 5
@GABAhater Jest sens, zwłaszcza xr, ale to weź 40. Mi pomagał nawet nawet na sulpirydzie czy kwetiapinie, przy ssri to już w ogóle. Niestety czasami występowała u mnie pod koniec działania silna irytacja i zdenerwowanie połączone z lenkami, ale myślę, że na paro będzie ok. (ja mam doświadczenie z esci). bo jak rozumiem antydepy bierzesz na stałe? a nie chcesz doraźnie przeciw lękowo? bo jak doraźnie to bardziej polecam ci tutaj 90mg DXM, zadziała tutaj z methylofenidatem dobrze i jeszcze ci antyoksydacyjne działania w plusie przyniesie.
Bo z benzo to bez sensu, ale to raczej wiesz. A co do różnicy to się nie wypowiem ja zawsze miałem medikinet i było ok.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 348 / 264 / 0
@Detronizator2 no benzo tylko jak jest potrzeba {taki jest plan), a jak sie zaladuje paro to dodac odrobine Medikinetu zeby mgła mózgu zeszła w wersji CR / XR / XL aka extended i brzmi jak plan. Tu efekt przeciwlękowy ale nie "na siłę" z benzo tylko np. z paro, a Medikinet CR sprawia że osiągam lepsze wyniki w pracy czy np nauce czegoś i jest chęć do działania / robienia czegoś. A benzo w razie wu na "lęk". Ew bez wersji CR i brać tylko jak jest potrzeba silnego skupienia przy pracy / projekcie a w najgorszym wypadku jak spowoduje to lęk to "spalić to" benzyną hehe. Na mnie zwykła kawa działa speedująco i nie za dobrze, ale medikinet to chyba nie do końca tylko stymulant, to ma poprawiać skupienie i walenie konia i robienie wszystkiego tylko nie tego co trzeba. Tak sobie gdybam bo na Paro nie jestem jeszcze, ale w teście na antydep wyszło mi że Paro i Esci są "ok" choć nie wybitne. A vybidyru nie ściągne z ameryczki importem bo szkoda tracić czasu i kasy, choć kusi. Sega niby tez jest ok pokazana ale nie wiem czy ona na lęki mi da trwały efekt. ja chce leczyć i od czasu do czasu stymulować banie (tzn taki doping mózgu) a czasem gasić emocje benzo.
null
  • 1037 / 242 / 0
@Cockmaster

Przede wszystkim to dobrze się wyśpij, zadbaj o nawodnienie to znaczy nie woda sama czy herbata tylko unikanie kawy/piwa i uzupełnienie tzw elektryki czyli dużo sodu/potasu/wapna/magnezu w tej kolejności sprawdź sobie dzienne zapotrzebowanie organizmu na minerały i tak poleć kilka dni razem z odpowiednią dietą czyli trochę węglowodanów dużo białka i tłuszczu zero cukru i słodyczy a dopiero jak będzie to wszystko zastanów się nad metylo i nie 10 albo 20mg jak masz tylko 40mg w zapasie bo ta substancja działa tylko 2/3 godziny i trzeba robić dorzutke, zacznij od 5mg pod język zawsze tylko pod język i trzymaj jak się całkiem rozpuści jak nic nie poczujesz to kolejne 5mg. Poprawi ci się skupienie i uwaga, zapamiętywanie ale nie licz na cuda więcej da ci zdrowy sen,dieta,wysiłek fizyczny,relaks aha i jak palisz fajki to lepiej je odstawić na czas brania.
  • 1753 / 239 / 0
@Cockmaster
Yo jeśli nie masz wypracowanych nawyków nauki na stimach za młodu to bym sobie odpuścił na twoim miejscu.
Starego psa ciężko nauczyć nowych sztuczek.
Mózg jest neuro plastyczny tylko do pewnego momentu.

A jak już zaczynasz pamiętaj o elektrolitach posiłki najlepiej nisko węglowe i bogate w tłuszcz i białko - ketoza jest spoko, prowadzenie higienicznego trybu życia.
  • 6 / / 0
@nCuX
Co masz na myśli, mówiąc "wypracowana nauka na stimach za młodu"?
mam 16lat
  • 1753 / 239 / 0
Masz bardzo dobry wiek żeby zacząć suplementację MPH lub amfetaminą pozdro.
  • 927 / 288 / 5
Raczej MPH bo mniejsza szansa uszkodzenia narządów wewnętrznych ale tak. ale ograniczaj się do 50mg amfy i 40mph, zwłaszcza do 25 roku życia, potem już trochę mniej szkodzi (bardzo ale mniej)
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 210 / 18 / 0
Bierze to ktoś na depresję może ? jest możliwe że po około 3 tygodniach ten lek przestał działać ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1753 / 239 / 0
^^^^^
Tak jest to możliwe.
Solo na depresje się raczej tego nie zapisuje .
  • 210 / 18 / 0
A to kuhwa ta pochodna amfetaminy %-D ostatni czas miałem non stop stres i lęki tak z 5 dni do tego trochę mieszałem z innymi lekami propranol i brałem przez jakiś czas ldope czy lepiej działa, no nic poczekam trochę może znowu będzie działać bo próbowałem brać sertraline dodatkowo do mhp ale przestał działać i jak przestałem brać sertę to znowu zadziałała, więc myślę że po tych stresach i propranolu dojdę do tego co było.
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.