09 czerwca 2019dgnted pisze: Czy neuroleptyki są bardzo toksyczne? Po zmieszaniu z alkoholem zachodza niebezpieczne interakcje?
Nie jest to sytuacja kryzysowa... Przenoszę do właściwego wątku - blackgoku
Tak, że trochę Cię rozumiem. Jeszcze ten brak snu potrafi konkretnie umordować człowieka... że jest gotowy zrobić wszystko byleby tylko zaznać trochę normalnego, głębokiego snu....
Otóż ostatnio robiłem sobie badania na świadectwo maszynisty standardowe pierdoły i krew z moczem do laboratorium na narkotyki. Wszystko poszło ładnie i w sobote kumpel mnie poczestował paleniem a że byłem lekko wypitu to ściągnałem sobie małego buszka, ostatni był ponad miesiąc wcześniej (pale bardzo mało i max jeden mach, bo kilka lat wstecz jarałem jak elektrociepłownia węgiel) Ale w poniedziałek lekarz orzecznik unieważnił moje badania bo byłem na l4... I teraz następne badania będą w piątek, robiłem test apteczny dziś rano i nie wykryło THC jednak ten 2 pasek to taki ledwo ledwo
I teraz mam kilka pytań...
Czytałem tutaj że krople Visine usuną THC z moczu? Ale czy jeśli to się sprawdzi to nie wpłynie to na reszte wyników badań w moczu?
Testy apteczne różnią się bardzo od laboratoryjnych czułością?
Mam też opcje moczu nie palącego kolegi ale nie wiem czy nie będzie zasadniczej różnicy w substancjach między krwią a moczem na badaniach?
I nie potrzebuje umoralniania bo z paleniem definitywnie zamierzam skończyć bo zdaje sobie sprawe z odpowiedzialności pracy na tym stanowisku a marzyłem o pracy w tym zawodzie od dziecka.
Dziękuje za odpowiedź z góry
https://www.alablaboratoria.pl/19658-te ... narkotykow
Jeśli na aptecznym mi nie wykazało to ten mlże być bardziej czuły??
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.