Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 572 / 47 / 0
a GBL ile kosztuje za 200 kg beczke?

Zalozenie ze jakas pizda z o24 kupuje 200kg beczke BDO zeby to zenic jako GBL tez wyjatkowo madre jak wiekszosc twoich totalnie bezmyslnych postow xD

250 ml GBL moznaza mowic za 20 euro wystarczy wygooglowac clean and solve
  • 904 / 175 / 0
BDO nie jest droższe niż GBL. Skończ pierdolić.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 572 / 47 / 0
W hurcie kosztuja tyle samo, ty skoncz pierdolic bo chuja sie znasz.
Ty idz wpierdalaj babci z apteczki etopiryny i baklofeny a nie gadasz ciagle o dragach,ktorych nie bierzesz.
Wez jakas chwilowke i kup sobie normalne narkotyki a nie slina ci cieknie i z tej agresji innych atakujesz xD
  • 3065 / 1040 / 0
mam nadzieję, że ta akcja z dzisiejszym przechwytem nie wpłynie zbytnio na obecny rynek i obrót gieblem. szczerze mówiąc wątpię, nie raz były zatrzymania sporych ilości, a i tak nikt się tym zbytnio nie interesował. choć tym razem chyba przechwycono najwięcej. u nas i tak od dawna sytuacja jest bez zmian - nielegalny. za to przez tą sytuacje na Litwie poszedł delegal, zostają chyba DE i NL. co sądzicie o dzisiejszym sukcesie policji? bo jak patrzyłem na polsacie to się nie da słuchać tego pierdolenia - "kropelki gwałtu".ale to akurat żadna nowość jest. przynajmniej teraz śpię spokojnie, kryminaliści, którzy dopuścili się przemytu nie unikną kary.

%-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 572 / 47 / 0
z NL kurierem GBL z 1% celuloza za 500ml 14,84 euro - z clearnetu
jabolman podaj numer konta to ci przeleje jakies drobne i w koncu cos wezmiesz fajnego

w sumie bym sie nei zdziwil jakby nasz forumowy bajerant stamtad bral mozna po 50 euro za litr nabyc z NL (mowa o czystym GBL pharma grade)
  • 977 / 223 / 0
05 sierpnia 2019przodownik pisze:
co sądzicie o dzisiejszym sukcesie policji?
Ja myślę że od dziś mogę spać spokojnie. Zwłaszcza spokojny jestem o kobiety w klubach którym już nikt nie wleje tego ŚMIERCIONOŚNEGO narkotyku do kieliszka w celach niecnych. Ktoś w ogóle w mediach się zastanawiał nad tym że GBL ma tak paskudny smak że nie da się tego użyć jako pigułki gwałtu, bo od razu czuć że coś zostało dolane do napoju?
Nawiasem mówiąc są jakieś przypadki śmiertelne po przedawkowaniu GBL, skoro media już zaczęły wkładać po nim ludzi do trumien i czarnych worków? Gdyby nie ten duży potencjał uzależniający GBLa można by chyba nazwać jedną z bezpieczniejszych substancji która zażywana sporadycznie nie czyni większych szkód w organizmie.
  • 12 / 3 / 0
Ktoś parę postów temu już zadał to pytanie, ale nie widzę odpowiedzi, więc zapytam ponownie %-D

Co sądzicie o żelu od C&S? 500ml, 99% GBL, 1% celulozy, bardzo tani i reklamowany pod szyldem wysyłki do wszystkich krajów :D
Zdatne by to było?
  • 904 / 175 / 0
Tak na logikę- firmy nie wysyłają paczek z gieblem do PL (i innych krajów gdzie jest nielegalny) więc dlaczego dodatek jakieś celulozy miałby zmienić sytuację prawną środka? To tak jakbyś dosypał sobie kofeiny do mefedronu i powiedziałbyś, że jest legal.
Jak dla mnie to jakaś ściema.

Panie farmazonie nie muszę brać tego ścierwa BDO żeby móc wyrażać opinię nt. tego szajsu. Jakbyś spróbował gówna to wątpię żebyś powtarzał tę czynność. Zdanie można sobie wyrobić nawet przy pierwszym kontakcie.
Jebać BDO i przygłupów którzy to biorą %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3065 / 1040 / 0
też się zainteresowałem tym płynem z celulozą i czytałem o tym na reddicie. nie wiem na ile te informacje są prawdziwe, ale wynika z nich, że jest w porządku. nie jest to wcale żel, a liqiud i jest to chyba gdzieś wyszczególnione na stronie CS. nie wiem czy to legal czy nie, ale jeśli to faktycznie wysyłają, to za taką cenę warto się przekonać.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 56 / 1 / 0
Cześć, gdzie zaopatrujecie się w płyn do felg? czy można jeszcze nabyć małe ilości np 250 mg czy jakoś tak? A i o co chodzi z tymi żelami, gdzie to mogę zobaczyć? ;P
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.