Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
krewetka pisze:kolor: różowe
kształt: maska anonymous
logo: anonymous
gdzie kupione: Łódź
kiedy kupione: sylwester
sposób przyjęcia: doustnie
opis działania: wzięliśmy w kilkanaście osób, pełen przekrój działań ale w większości pozytywne
ocena działania: dla mnie 10/10
Miał ktoś z nimi styczność i wie co i w jakiej ilości w nich jest?
Ze znajomymi parę imprez na nich przelatałam, jak dla mnie całkiem lajtowe, najprawdopodobniej MDMA, chill out, euforia, muzyka bardzo radośnie wchodzi, po 3 zarzucanych co 2-3 godziny i kilku buchach malinka. Najważniejsze, że łagodny zjazd po nich jest :) Trochę mnie powykręcało i szczęka latała, ale ja niestety tak :)
Na sylwestra mieliśmy te same piguły, tylko złote, tu moje pytanie brał ktoś? Ja trochę przegięłam, zarzuciłam 4 i wywaliło mnie z butów... Na początku bardzo fajnie, energia, tańce, loffki do świata, nawet stało się tak, że na twarzach znajomych widziałam pomalowane neonowe motylki, super, ale później wybuch gorąca, mega wykręcanie i zerwany film na około 2 h. W ilościach dla siebie odpowiednich polecam, jedna z lepszych jakie brałam! Wie ktoś może co w tym siedzi?
Pozdro!
PEDAUDALBANA pisze:ej a co z takimi:
1) listek mj
2) ta gąbka z kreskówki
poza tym: przy SSRI jak escitalopram bez sensu degustować?
pozdr@wiam
A co do listkow mj powiem ci że są bardzo dobre na 100% mdma w dużej ilosci :D długo trzymają i intensywnie
wg.mnie 10/10
Acidsugar pisze:Mógłbyś coś więcej o tym powiedzieć? Cały internet milczy na ten temat a potrzebowałbym poznać info czy to faktycznie nie jest na mdma.Sanae pisze:Prawdopodobnie na jakimś beta-ketonie, mocne szybkie wejście, chwila lekkiego nieogaru i zawrotu w głowie, a później mocno empatyczne i średnio stymulujące działanie .Siekreci pisze:Escobar Plata plomo. Wie ktos cos? Dk.
[ external image ]
Masz może jakieś zagraniczne newsy czy to jakiś nasz polski sort?
PEDAUDALBANA pisze: poza tym: przy SSRI jak escitalopram bez sensu degustować?
pozdr@wiam
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie pisz posta pod postem; scalono. whitealex
oskar49 pisze:Siema testował ktoś aktualnie chupa chupsy różowe i liście gandzi pomarańczowe i hainekeny zielone??
podbijam moje pytanie:
999666 pisze:http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=36608
Kuj-Pom
Niektóre kolorowe na CMC chodziły ponoć, a jak z tymi?
kucz93 pisze:Witam słyszał ktoś o zielonych kółkach north face? Zastanawiam się czy będą mi pasować na imprezę. A i jakieś info o żółtych myszka miki też bym prosił :)
Fioletowe(?) red bulle ocena 6/10 spoko i nic wiecej, testowalem ostatnio na sylwestra i dla mnie troche za slabe
Nie pisz posta pod postem; scalono. whitealex
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.