ja latam
WasteLord pisze:Witam.Z powodu problemu z zalogowaniem sie napisze co mi lezy na duszy w tym temacie,licze na wyrozumialosc.Od dluzszego czasu lecze stany lekowe wymieszane z depresyjnymi popularna venflaksyna.Lek ten przez ostatni rok przyjmowalem nieregularnie,ostatnie 2 miesiace 100-150mg dziennie.Pojawil sie problem,mianowicie po wypiciu doslownie 3-4 piwek nie moge spac,nastepny dzien uczucie leku oraz psychozy,normalnie boje sie wychodzic z domu po 2-3 dni wszytsko sie stabilizuje.Wczesniej pracowalem 3 lata tylko nocki w miedzy czasie pare nieprzyjemnych zdarzen ktore wywolaly konkretne rysy na psychice.Troszke eksperymentowalem ze stymulantami amph jakies przedtreningówki,mnóstwo energy drinkow.Ostatnie 2 miesiace czysty,troszke kofeiny oraz alko.Sa dni ze jest ok,ale wiekszosc czasu lek,oraz ta pieprzona psychoza.Chcialbym z powrotem cieszyc sie zyciem jak przed tymi jebanymi nockami.Na co z lekow mógłbym wskoczyc aby dodalo mi motywacji i zniwelowalo dotychczasowe straszki...;-)
01 czerwca 2019rooney pisze: to prawda pale sporo fajek i pije sporo kawy, czyli to tez trzeba ograniczyc
07 czerwca 2019WasteLord pisze: Witam.Z powodu problemu z zalogowaniem sie napisze co mi lezy na duszy w tym temacie,licze na wyrozumialosc.Od dluzszego czasu lecze stany lekowe wymieszane z depresyjnymi popularna venflaksyna.Lek ten przez ostatni rok przyjmowalem nieregularnie,ostatnie 2 miesiace 100-150mg dziennie.Pojawil sie problem,mianowicie po wypiciu doslownie 3-4 piwek nie moge spac,nastepny dzien uczucie leku oraz psychozy,normalnie boje sie wychodzic z domu po 2-3 dni wszytsko sie stabilizuje.Wczesniej pracowalem 3 lata tylko nocki w miedzy czasie pare nieprzyjemnych zdarzen ktore wywolaly konkretne rysy na psychice.Troszke eksperymentowalem ze stymulantami amph jakies przedtreningówki,mnóstwo energy drinkow.Ostatnie 2 miesiace czysty,troszke kofeiny oraz alko.Sa dni ze jest ok,ale wiekszosc czasu lek,oraz ta pieprzona psychoza.Chcialbym z powrotem cieszyc sie zyciem jak przed tymi jebanymi nockami.Na co z lekow mógłbym wskoczyc aby dodalo mi motywacji i zniwelowalo dotychczasowe straszki...;-)
Od 4 dni biorę tramal w małych dawkach (około 200-250 mg) wczoraj jeszcze przed tramcem wypiłem sobie dwa piwka.
Dzisiaj jakieś 1,5h po przyjęciu tramca dostałem wysypki na w okolicach kolana, teraz wysypki już nie ma ale pojawiła mi się pokrzywka która o dziwo nie swędzi a lekko boli jeśli oprę się klanem. Czy w takiej sytuacji mam przyjąć antyhistaminę czy po prostu samo zniknie ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.