Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 8 / 0
ile za gram 6apb? bo chłop mi wyskoczył z ceną 300ziko za gram i mi się nie wydaje, żeby to była uczciwa cena
  • 916 / 171 / 0
Słyszał ktoś o 4mmc za 400 zł? Wiem że mnie w chuja zrobili ale pytam na wszelki wypadek.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 276 / 17 / 0
@endother nie
  • 0 / / 0
@endother ojj za 400 to nie
  • 631 / 103 / 0
Nie mam pomysłu, gdzie o to spytać, więc pytam tutaj(jeśli jest do tego lepszy wątek bardzo proszę o przeniesienie ;)). Otóż przeprowadzam się do Krakowa i nie mam pojęcia ile tam kosztuje feta. Ma ktoś info ile kosztuje 5 gramów? Dzielnica najlepiej Prądnik Czerwony
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 2667 / 560 / 0
Będziesz kupować fetę na ulicy od typa, którego widzisz pierwszy raz w życiu? Powiem tak, w takim wypadku cena fety wynosi 0, bo dostaniesz kofeinę a nie fetę.
Naprawdę nie wiesz jak wygląda sytuacja z amfetaminą na polskich osiedlach? Nie ma sensu się w to bawić.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 631 / 103 / 0
Tego się boję, bo w mniejszych miastach wbrew pozorom łatwiej o dobry temat, który po sprawdzeniu faktycznie jest amfą. Szkoda mi będzie wydawać pieniędzy na kofeinę.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 2667 / 560 / 0
Sam się przejechałem ostatnio tak, że od już można powiedzieć ziomeczka-dila brałem, dostałem 10g jakiegoś gówna co z Marquisem nawet nie reaguje xD. Bo nie wziąłem na dziąsło wcześniej, mój błąd. Nie ma sensu, leć w cebulkę dziewczyno!
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 276 / 17 / 0
@mmigotka nie wiem jak u ciebie, ale w pobliskim malym miescie slabo z feta, 40zl/g, nic nie klepie i chce sie rzygac po sniffie
  • 1435 / 90 / 2
@mmigotka 5 gram mocnej fety standardowo 80-100 zł każde większe miasto.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.