mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
wiem że to chore troche ale dam jeszcze taki przykład ostatnio coś tam rozkminiałem na jakieś tematy i pozniej wszystko wyleciało mi z głowy potem starałem się to przypomnieć i mnie to męczyło z pare godzin bo za chuja se nie moglem przypomniec a potem nagle wpadło do głowy (okazało się że to nic ważnego) ale se przypomniałem i wielka radość z tego powodu, dlatego staram się zapisywać na bieżąco choć niepowinno wgl się tak robić tylko jakiś dziurawy mózg mam. taki defekt miałem pare razy zawsze samo przechodziło ale teraz jakieś nasilone to jest, gubie myśli jedna po drugiej i potem mam mętlik w głowie. moim zdaniem to jest takie coś że mózg nie koduje do końca informacji i myśli i one ciągle krzątają się w głowie zamiast trafić do właściwego miejsca w obszarze mózgowym, musze je zapisywać by nie uciekły choć duża ich ilość całkowicie nie ma znaczenia i mógłbym o nich zapomnieć bez żadnego wpływu na życie a mimo to jak ich zapomne to irytuje się, nie mogę na niczym skupić tylko usiłuje przypomnieć jakąś bzdete. to popiepszone i wkurwiające
no że problemy z pamięcią mogą pochodzić od mj zdaje sobie sprawe a są na to jakieś naturalne metody czy też suplemęty?? psychotropy nie wchodzą w gre również
aha i jeszcze jedno, możliwe że takie coś też miałem w okresie niepalenia mj tylko nie pamiętam dokładnie już, ale jest taka możliwość, więc też może od czego innego to jest. konowały nigdy nie wiedziały o co mi chodzi i kretyni dawali neuroleptyki typu kwetiapina na to między innymi, a chyba ja o tym baccopa monnieri poczytam
Czy przypadkiem nie wzrosło ostatnio u Ciebie spożycie kawy lub nie palisz więcej papierosów?
Może na początek spróbuj Pregabaliny w małych dawkach. Sam sobie zaprzeczasz, że psychotropy nie wchodzą w grę, a jednocześnie jadłeś neuroleptyki.
Primo rzucić palenie zioła, bo to ono miesza ci w głowie. Pregabalina to złoty środek na gonitwę myśli i dziwne rozkminy.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.