Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 325 / 38 / 0
No dobrze, skoro fajki rzuciłeś na kilka miesięcy to żaden inny nałóg Ci nie grozi. Wkurwiasz mnie swoim pierdoleniem, ale kontynuuję tą żenującą wymianę zdań, bo próbuję zrozumieć po chuj Ci to. Dla dobra nauki? Chyba sobie żartujesz.

Ludzie ładują się w to, bo nie widzą już innych perspektyw. Bo życie ich tak poskładało, że nie mają więcej siły próbować się z tego wygrzebać. Mają już wręcz wyjebane co będzie dalej, bo... po prostu tego nie widzą,walcząc od lat z tym wszystkim. Bo przecież ile można?
A na mój tekst o izolowaniu się w innym wątku potrafiłeś odpowiedzieć tylko z ironią i prześmiewczo, wywlekając ciągle ideę swoich, kurwa, "badań" (KTÓRE NAPRAWDĘ NIKOGO NIE INTERESUJĄ).
Chcesz zniszczyć sobie resztę życia, bo... ćpanie kody jest fajne "lol" "xd"?
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 1610 / 55 / 0
A ty mnie ciągle wkurwiasz swoim atakowaniem mnie i wmawianiem swoich rzeczy które na pewno są poprawne bo masz rację. Ogarnij się

Przed chwilą ci napisałem ze ja nie mam perspektyw ale widocznie czytać nie umiesz. I nie że nie widzę, bo jestem optymistą w huj, tylko po prostu ich nie mam. Poza tym hera od czasu do czasu jeszcze nikomu przecież nie zaszkodziła heh xD

Badania które mnie interesują, szkoda że nie rozumiesz rzeczy po jednym razie, widać że mało rzeczy pojmujesz

No zareagowałem ironią i co? Aż taki ból dupy masz? Ty obrażasz mnie to ja ciebie, coś za coś, chyba jest fair

Ćpanie kody nie jest fajne, ale nie powiem że opalając brauna to się czuje akurat dosyć fajnie xD Wiesz, SWAG i wgl :')

Po huj zaś mnie atakujesz przekręcając wszystko? Piszę lol i xd bo lubię wyrażać emocje to tyle, chyba że sama ich nie posiadasz

Więc odpowiadając na twoje najskrytsze pytanie "po co mi to":

1) Już nic nie osiągnę w życiu i raczej nie ma szans na poprawe
2) Z ciekawości
3) Dla zrozumienia ludzkiej psychiki
4) punkt numer 1 jest błędny bo i tak nie zamierzam robić ciagow

Co ja poradzę że nie każdy jest glupim debilem tak jak 90% ludzkości, ja stawiam na fakty i naukę, myślę nad tym co logiczne, nie nad tym co mi się wydaje bo tak czuje
  • 325 / 38 / 0
To szukaj poparcia gdzie indziej, bo tu, jak widzisz, u nikogo go nie znalazłeś.
Proponuję wrócić do tematu.
Ktoś ma jakieś ciekawe doświadczenia z dzisiaj? :D ja się spróbuję zdetoksować od kody prze parę najbliższych dni (niedługo urlop, więc pewnie wtedy wrócę pełną parą :D)
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 384 / 63 / 0
Moim zdaniem po prostu szukasz wytłumaczenia dla swojego brania, żeby później wyjść z "twarzą" przed ludźmi, którzy Cię nie przejrzą w 5 sekund. Takie gadanie że ja chcę tylko sprawdzić z ciekawości i się nie wjebię to jest już chyba jedna z oznak, że jest z Tobą coraz gorzej. Źle Ci nie życzę, ale prawda jest brutalna, Ty możesz sobie chcieć lub nie, to nie Ty tutaj kontrolujesz sytuację, tylko narkotyki
?
  • 48 / 3 / 0
Sluchajcie od wczoraj biore Ambrosol (Ambroxoli Hydrochloridum) lek wykrztusny na kaszel I oskrzela. Napisane na jego ulotce jest, iz nie wolno w czasie jego uzywania przyjmowac kodeiny bo ona dziala na odwrot - hamuje wydzieline. Biore go
od wczoraj.
1. Myslicie ze jak strzele sobie 150mg to cos sie moze stac? :rzyg:
2. A jezeli nawet, to jesli ostatnia dawke leku Wzialem o 13 to moge o 20 zaladowac te 150 kody? :cojest:
3. Ile moge przechowywac w lodowce roztwor z antka zamkniety w sloiczku? :flaszka:
  • 3455 / 563 / 2
07 czerwca 2019Awsco pisze:
Mi tam smak kody nie przeszkadza, mogę rozgryźć i wchodzi gładko.
Może dlatego że kiedyś zapijałem tramal w kroplach zwykła wodą %-D
Smak rozgryzionych tabletek to paranoja zawsze warto miec przy sobie jakas dobra w smaku przepitke woda zwykla odpada. Zazdroszcze Ci jesli ten smak Ci nie przeszkadza. Chyba ze chodzilo Ci o ekstrakt z Antidolu da sie wypic.

1.nie
2.tak
3.mozesz go trzymac w lodowce nawet pol roku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 78 / 0
Ten odruch wymiotny po tabsach z czasem przechodzi, ja doszłam do etapu gdzie rozgryzałam po trzy tabletki w drodze z apteki do domu i to bez popitki. One po czasie się nawet trochę słodkie robią [emoji3]
  • 243 / 40 / 0
Orientuje się ktoś po jakim czasie od bupry jest sens zarzucać?
  • 438 / 122 / 0
Jakieś 3 dni najlepiej.
  • 7 / / 0
Hej,

generalie to dopiero zaczynam swoje przygody z kodą etc. i do tej pory mnie nie poklepało (5 prób)...ale ostatnio zacząłem coś czuć więc chyba zbawienie nie jest daleko. Ostatnio pomyślałem żeby pomóc kodzie i kupiłem Actitrin (prometazyna + dekstrometorfan) i zastanawiam się, czy ktoś miksował to z Thio? Niby prometazyna często łączona jest z kodą za wielką wodą ale wole spytać, czy takie połączenie w ogóle ma sens, i czy nie zjebie mi organizmu zanim opio zdąży zniszczyć mi życie...

Szukając na forum to nie znalazłem prawie żadnych informacji o Acti-trinie więc jeżeli ktoś wie, czy ma to sens brać samo w sobie to jestem ciekaw
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.