Ludzie ładują się w to, bo nie widzą już innych perspektyw. Bo życie ich tak poskładało, że nie mają więcej siły próbować się z tego wygrzebać. Mają już wręcz wyjebane co będzie dalej, bo... po prostu tego nie widzą,walcząc od lat z tym wszystkim. Bo przecież ile można?
A na mój tekst o izolowaniu się w innym wątku potrafiłeś odpowiedzieć tylko z ironią i prześmiewczo, wywlekając ciągle ideę swoich, kurwa, "badań" (KTÓRE NAPRAWDĘ NIKOGO NIE INTERESUJĄ).
Chcesz zniszczyć sobie resztę życia, bo... ćpanie kody jest fajne "lol" "xd"?
Przed chwilą ci napisałem ze ja nie mam perspektyw ale widocznie czytać nie umiesz. I nie że nie widzę, bo jestem optymistą w huj, tylko po prostu ich nie mam. Poza tym hera od czasu do czasu jeszcze nikomu przecież nie zaszkodziła heh xD
Badania które mnie interesują, szkoda że nie rozumiesz rzeczy po jednym razie, widać że mało rzeczy pojmujesz
No zareagowałem ironią i co? Aż taki ból dupy masz? Ty obrażasz mnie to ja ciebie, coś za coś, chyba jest fair
Ćpanie kody nie jest fajne, ale nie powiem że opalając brauna to się czuje akurat dosyć fajnie xD Wiesz, SWAG i wgl :')
Po huj zaś mnie atakujesz przekręcając wszystko? Piszę lol i xd bo lubię wyrażać emocje to tyle, chyba że sama ich nie posiadasz
Więc odpowiadając na twoje najskrytsze pytanie "po co mi to":
1) Już nic nie osiągnę w życiu i raczej nie ma szans na poprawe
2) Z ciekawości
3) Dla zrozumienia ludzkiej psychiki
4) punkt numer 1 jest błędny bo i tak nie zamierzam robić ciagow
Co ja poradzę że nie każdy jest glupim debilem tak jak 90% ludzkości, ja stawiam na fakty i naukę, myślę nad tym co logiczne, nie nad tym co mi się wydaje bo tak czuje
Proponuję wrócić do tematu.
Ktoś ma jakieś ciekawe doświadczenia z dzisiaj? :D ja się spróbuję zdetoksować od kody prze parę najbliższych dni (niedługo urlop, więc pewnie wtedy wrócę pełną parą :D)
od wczoraj.
1. Myslicie ze jak strzele sobie 150mg to cos sie moze stac?
2. A jezeli nawet, to jesli ostatnia dawke leku Wzialem o 13 to moge o 20 zaladowac te 150 kody?
3. Ile moge przechowywac w lodowce roztwor z antka zamkniety w sloiczku?
07 czerwca 2019Awsco pisze: Mi tam smak kody nie przeszkadza, mogę rozgryźć i wchodzi gładko.
Może dlatego że kiedyś zapijałem tramal w kroplach zwykła wodą![]()
1.nie
2.tak
3.mozesz go trzymac w lodowce nawet pol roku.
generalie to dopiero zaczynam swoje przygody z kodą etc. i do tej pory mnie nie poklepało (5 prób)...ale ostatnio zacząłem coś czuć więc chyba zbawienie nie jest daleko. Ostatnio pomyślałem żeby pomóc kodzie i kupiłem Actitrin (prometazyna + dekstrometorfan) i zastanawiam się, czy ktoś miksował to z Thio? Niby prometazyna często łączona jest z kodą za wielką wodą ale wole spytać, czy takie połączenie w ogóle ma sens, i czy nie zjebie mi organizmu zanim opio zdąży zniszczyć mi życie...
Szukając na forum to nie znalazłem prawie żadnych informacji o Acti-trinie więc jeżeli ktoś wie, czy ma to sens brać samo w sobie to jestem ciekaw
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.