Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 397 / / 0
Czy to normalne, że po 25mg hometa miałem trip tak mocny, że byłem praktycznie oderwany od rzeczywistości? Miliardy fraktali OEV i CEV, pulsowanie jak przy DXM, mocne zaburzenia pamięci krótkotrwałej, widzenie jak przez mgłę, zaburzenie poczucia czasu (ale to normalne). Weszło mi po 10 minutach, 25mg w 25ml wódki. Na początku już czułem się fatalnie, łaziłem, kładłem się na trawie, wziąłem tabletkę hydroksyzyny ale nie pomogła nic a nic. Ostatni raz brałem pół roku temu. Kumpel pierwszy raz, taka sama ilość, trip dobry, nie tak paskudnie mocny jak mój. Towar wiadomo skąd...
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 253 / 3 / 0
25 mg to niezbyt dużo. Za optymalną dawkę uważam 35 mg.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Zdarza się i tak. Wg Tihkal dawkowanie to max 20mg więc mogła wystąpić taka reakcja. 25 według różnych źródeł to dawka mieszcząca się w przedziale "strong".

@ up: ja za optimum 4-ho-met uznaję co najmniej 70mg a i wtedy wpływ na psychikę jest dla mnie niewielki. To co Ty uważasz za optymalną dawkę niekoniecznie musi być tym samym dla Eksona
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 3 / 0
Pisałem na temat dawek dla ludzi o mniejszej tolerancji, mniejszym doświadczeniu - tak odebrałem kolegę z postu powyżej. Moje optimum też jest inne.
Zastanawiam się tylko czy jest jakaś wyraźna granica - tak to ujmę - między 50-55mg a 70mg?
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Tolerancja i doświadczenie to jedna strona, druga to wrażliwość na dany związek. Niektórzy z tego forum po dawkach niższych niż 20mg mieli bardzo mocne tripy.
Różnica jakaś tam jest, ja wielkiej nie widzę, ale związek ten nie ma na mnie głębokiego wpływu. Natomiast jestem pewien, że zauważyłbym różnicę pomiędzy 55 a 70mg 4-aco-dmt :cheesy: Jestem również prawie pewien, że byłoby to kilkukrotnie mocniejsze od niższej dawki. 5 mg czyni czasem sporą różnicę ;-)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / / 0
Wziąłem raz 30mg i było o wiele słabiej. Tutaj był dosłowny rozpierdol. Całe otoczenie było wypełnione fraktalami, każdy przedmiot... No i ta utrata pamięci krótkotrwałej. Przez ponad 2h zapominałem co robiłem/mówiłem chwilę wcześniej. Trip trwał do 3h, po 4-4.5h już zszedł niemal całkowicie.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 2775 / 39 / 0
Bywa. Mnie kiedyś 15mg 4-aco-dmt załatwiło o wiele mocniej niż 30. Oba tripy bez tolerki
  • 397 / / 0
A jakieś pomysły czemu hydroksyzyna nic nie pomogła?
  • 3177 / 369 / 0
Hydroksyzyna w starciu z mocnym psychodelikiem to jak zderzenie czołowe skutera z tirem.
  • 8 / / 0
4-ho-meta ostatnio próbowałam,ale przeleżakowanego,więc nie był jakiś mega magiczny,z wyglądu zbrązowiał dziwnie O.o nie wiem czy świeży byłby mocniejszy,następnym razem może się uda
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.