Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 8 / 0
Hejka misiaczki pysiaczki <3
Albo jestem jakimś zjebem, albo mam oczy w dupie albo... faktycznie tego nie ma.
Ale czy jest gdzieś jakiś wątek w stylu "redukcja szkód" jeśli chodzi o alko?
  • 1537 / 197 / 0
01 kwietnia 2020LowRoar pisze:
Hejka misiaczki pysiaczki <3
Albo jestem jakimś zjebem, albo mam oczy w dupie albo... faktycznie tego nie ma.
Ale czy jest gdzieś jakiś wątek w stylu "redukcja szkód" jeśli chodzi o alko?
chyba nie ma , możesz zakładać
  • 1075 / 125 / 3
Dużo zaoszczedze na prądzie jak sie przerzuce z TV na Radio?
  • 2298 / 396 / 0
Dobre :-)
  • 1075 / 125 / 3
Call it how You wanna call it I am fuckin alcoholic.
  • 2991 / 1644 / 35
A co to jest knajpa alkoholowa Brutalny w 2 turze na moderatora!!! Auuu
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1537 / 197 / 0
chuj w te knajpe jak sie do niech wchodzi przez jakies linki chuje muje
  • 1075 / 125 / 3
Co tam dzisiaj nakurwia sia?
  • 5801 / 1194 / 43
Co się dzieje się, najebany jestem, hę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 618 / 0
W żabce była promocja żubrówki białej, dwie połówki za mniej niż 5 dych, nie miałem problemu ile zaoszczędzędził bym, tylko co ja zrobię z litrem wódki, bo aż taki zawodnik nie jestem. Kupiłe, jedną zero pięć finalnie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.