Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1343 / 18 / 0
sort dostepny "u jednego z chinskich" to ni huja prawilna difenidyna, albo to difenidyna to bardziej pseudo-stim niż dyso.
Juz ab-chimnaca byla bardziej kanna niz antyhistamina, niz otrzymana przezemnie diphenidyna dyso niz stimem, opisalem to pare stron wczesniej
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 167 / 15 / 0
Nie wiem czy bardziej mi to w działaniu nie przypomina MXE niż 2-oxo-pce. Chociaz nie znaczy to, że jest lepsze od 2-oxo-pce.
  • 1343 / 18 / 0
Sandman222 pisze:
Nie wiem czy bardziej mi to w działaniu nie przypomina MXE niż 2-oxo-pce. Chociaz nie znaczy to, że jest lepsze od 2-oxo-pce.
gdzie tu widzisz podobienstwo do 2-oxo-pce?
Widziałem rękę jego
[...]
  • 486 / 27 / 0
Lepsza difka w krysztale czy w pudrze?
ciris@tutanota.com
  • 1343 / 18 / 0
w pudrze chyba nieaktywna albo to nie difka
Widziałem rękę jego
[...]
  • 3466 / 733 / 9
Pierdolisz Pan. Aktywna jak najbardziej. Ale jeśli to sort o którym myślę to w chuj niesniffowalna. Tylko oral w r-rze z kwaskiem cytrynowym.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1343 / 18 / 0
Niesniffowana i w dodatku parę razy przerabialem z kwaskiem, energetykirm i kislem. Działanie było, ale w niczym nie przypominające rekreacyjnego jak 2-oxo lub DXM
Widziałem rękę jego
[...]
  • 4 / / 0
Jakie Dawki Dpd+DXM walic zeby sie nie zajebac na smierc? 50mg Dpd+300mg Aco styknie? jak taki mix sie ma np do czystego aco? powiedzmy 100mg Dpd + 500mg Aco to moc porownywalna do np 1000-1500mg aco? Ktos Mixowal te dwa dyso w wyzysz dawkach?
  • 1343 / 18 / 0
100mg bym nie radzil do mixu z czymkolwiek z wyjątkiem klonow, ogólnie Dip to subtelne uczucie w ramach fazy, ale niezauważalnie mocne - pociągnięcie więcej przy nieaktywnym w15 dało parę razy lądowanie na sorze, kiedy to myślałem "słabe, ide po więcej".
Nie polecam, mixu bym z niczym nie próbował, ale są tu osoby którym podpasowuje DIP - czemu by nie, ale yo raczej 100mg by było max przy max 300 DXM
Widziałem rękę jego
[...]
  • 683 / 112 / 0
@tramadolol

Nie powiedziałbym że DPD w miksie daje zawsze "subtelne uczucie" (chyba że masz na myśli tylko dawki do 100 mg, z postu ciężko wywnioskować). U mnie w miksie 200 mg difki + 25 mg 4-HO-MiPT pierwsze skrzypce na poziomie mentalnym grała właśnie DPD. Gdyby nie typowe dla tryptamin zmiany w percepcji wzrokowo-słuchowej to w ogóle nie czułbym, że dorzucałem sajko.

Jak to zwykle bywa kwestia osobnicza i lepiej samemu się przekonać. Ale zdroworozsądkowo patrząc, chyba faktycznie lepiej trzymać się progu 100 mg dla DPD w takich konfiguracjach, czy tym bardziej mieszając z innym dyso. Osobiście celowałbym nawet w mniejsze dawki.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.