Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 794 / 142 / 0
citalopram jest bardzo skuteczny na depresję ale ma dużo skutków ubocznych. Najgorszy spadek libido jakiego kiedykolwiek doznałem.
Escitalopram jest lepszy bo pozbawiony tych skutków ubocznych jednak wolę działanie antydepresyjne citalopramu.
  • 74 / 5 / 0
@DeWitteEngel ogólnie to badałem niedawno testo całkowity to miałem 1100 przy normie 750 w tym labo a i tak mam bardzo niskie libido, i przeważnie czuje się tragicznie, brałem z pół roku temu trazodon przez 2 miechy(chyba to miało wpływ na problemy z dojściem) i poza tym doraźnie benzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.