Beif pisze:bo baba jak sie ruchnie z innym to jest szmata kurwa itd itp. a jak facet sie ruchnie z inną to nic się nie stało, rozumiesz? na takiej zasadzie hehe ;)
Beif my to mamy zdrowe podejście
gzyp pisze: A ja tam nie czuję jakiejś mega potrzeby przebywania z kimś, wręcz świetnie radzę sobie z tripem w pojedynkę - mp3, piękna muzyka i dziarskim krokiem spacerowanie po mieście i uśmiechanie się do ludzi ^^
ZAPYTUJĘ PO RAZ KOLEJNY: DZIAŁU O MIKSACH NIE MA???
Co do przypalu na mefie, to kiedys w nocy tanczylem sobie siedzac na lozku, muzyka w sluchawkach na maxa i nie zauwazylem, ze cale lozko trzeszczalo... Matka weszla zobaczyc co sie stalo, z 30 sekund patrzyla jak skacze jak debil... Nie podejrzewala jednak dragow... Myslalem, ze pierdolne z przypalu.
Stachursky pisze:Myślicie że połączeniu mefedronu z 4-aco-dmt będzie dobre?? Interesuje mnie czy mefedron niezmniejszy doznań wizualnych. Wogóle próbował ktoś taki mix?
Więc wtedy najlepsze połączenie to wżąść sporą dawkę euferanta i potem zarzucić niewielką dawkę psychodelika.
Poszukaj określenia candyflipping, jest to jeden z najlepszych mixów jaki może być.
Podstawowa zasada to niewielka ilość psychodelika gdyż duże jego ilości mogą przykryć działanie euforyka, oraz wcześniej zarzucaj eforyk ( tak z 10-15 min wcześniej) tak aby MEf/MDMA zaczęło działać za nim psychodelik zacznie.
Przy tolerce z mefem to jednak nie wiem spróbować raz jednak można. :D
1. Jeśli bierze się mefa po raz pierwszy to trzeba być pierdolnietym żeby zacząć od miksu
2. "Pamiętaj ćpunie młody- najpierw karton, potem grochy" - to się tyczy kolejności.
3. Bierzemy normalną dawkę psychodelika, mniejszą związku uwalniającego serotoninę.
4. mefedron najprawdopodobniej spłyci działanie 4-AcO-DMT
5. 4-AcO-DMT ma u niektórych ludzi silny wpływ na układ krążenia. Jeżeli dorzuci się do tego mefedron to wszystkiego można się spodziewać.
@opia375: jeżeli chcesz poznać czystość to najlepiej przebadać próbkę we własnym zakresie. Sprzedawca może wkręcić co tylko chce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.