4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
bo baba jak sie ruchnie z innym to jest szmata kurwa itd itp. a jak facet sie ruchnie z inną to nic się nie stało, rozumiesz? na takiej zasadzie hehe ;)
  • 627 / 7 / 0
Beif pisze:
bo baba jak sie ruchnie z innym to jest szmata kurwa itd itp. a jak facet sie ruchnie z inną to nic się nie stało, rozumiesz? na takiej zasadzie hehe ;)
no jaha, pierdolić równouprawnienie ;d a jak nie to won laski do kopania rowów! Nie płakać jak Wam facet przypierdoli %-D

Beif my to mamy zdrowe podejście %-D
  • 1041 / 4 / 0
Wie ktoś coś na temat sklepiku, który ma zieloną stronkę - (...).org.pl ? Ceny atrakcyjne. Tylko trochę mało informacji na tej stronie - nie ma nawet czystości ani konsystencji podanej. Trochę mnie to niepokoi. Właśnie wysłałam do nich maila z zapytaniem o te brakujące informacje. Może ktoś już tam zamawiał?
  • 20 / / 0
gzyp pisze:
A ja tam nie czuję jakiejś mega potrzeby przebywania z kimś, wręcz świetnie radzę sobie z tripem w pojedynkę - mp3, piękna muzyka i dziarskim krokiem spacerowanie po mieście i uśmiechanie się do ludzi ^^
hehhh ciekaw jestem jak ci ludzie odbieraja usmiech :nuts: zacpanego ryja heeheheh
  • 44 / 2 / 0
Myślicie że połączeniu mefedronu z 4-aco-dmt będzie dobre?? Interesuje mnie czy mefedron niezmniejszy doznań wizualnych. Wogóle próbował ktoś taki mix?

ZAPYTUJĘ PO RAZ KOLEJNY: DZIAŁU O MIKSACH NIE MA???
  • 1049 / 10 / 0
Taki miks jest bez sensu, mef zbija caly urok 4-AcO-DMT. Stymulantow nie powinno sie laczyc z psychodelikami, chyba ze na zejsciu psychodelii.
  • 1098 / 7 / 0
Psychodelik ze stymulantem to raczej bardzo kiepski pomysl.

Co do przypalu na mefie, to kiedys w nocy tanczylem sobie siedzac na lozku, muzyka w sluchawkach na maxa i nie zauwazylem, ze cale lozko trzeszczalo... Matka weszla zobaczyc co sie stalo, z 30 sekund patrzyla jak skacze jak debil... Nie podejrzewala jednak dragow... Myslalem, ze pierdolne z przypalu.
  • 176 / 5 / 0
Stachursky pisze:
Myślicie że połączeniu mefedronu z 4-aco-dmt będzie dobre?? Interesuje mnie czy mefedron niezmniejszy doznań wizualnych. Wogóle próbował ktoś taki mix?
To zależy od twojej tolerancji.. jesli po raz 1 bierzesz mefa. lub miałeś dłuuuugą przerwę to wtedy Mef będzie działała podobnie do MDMA.
Więc wtedy najlepsze połączenie to wżąść sporą dawkę euferanta i potem zarzucić niewielką dawkę psychodelika.
Poszukaj określenia candyflipping, jest to jeden z najlepszych mixów jaki może być.

Podstawowa zasada to niewielka ilość psychodelika gdyż duże jego ilości mogą przykryć działanie euforyka, oraz wcześniej zarzucaj eforyk ( tak z 10-15 min wcześniej) tak aby MEf/MDMA zaczęło działać za nim psychodelik zacznie.

Przy tolerce z mefem to jednak nie wiem spróbować raz jednak można. :D
  • 2775 / 39 / 0
Aqua Sky co ty pierdolisz?
1. Jeśli bierze się mefa po raz pierwszy to trzeba być pierdolnietym żeby zacząć od miksu
2. "Pamiętaj ćpunie młody- najpierw karton, potem grochy" - to się tyczy kolejności.
3. Bierzemy normalną dawkę psychodelika, mniejszą związku uwalniającego serotoninę.
4. mefedron najprawdopodobniej spłyci działanie 4-AcO-DMT
5. 4-AcO-DMT ma u niektórych ludzi silny wpływ na układ krążenia. Jeżeli dorzuci się do tego mefedron to wszystkiego można się spodziewać.

@opia375: jeżeli chcesz poznać czystość to najlepiej przebadać próbkę we własnym zakresie. Sprzedawca może wkręcić co tylko chce
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
A wg mnie to w ogóle może się źle skończyć... Najlepiej żebyś miał co dociągnąć później, bo impreza dopiero się zacznie, a tu nagle mef schodzi, 4-AcO-DMT bierze górę i zaczyna się bad trip, bo zapasy "hormonów szczęścia" gdzieś wyparowały;P
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.