Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 82 / 6 / 0
Wczoraj pierwszy kontakt z substancją (75mg). Nie byłbym sobą, gdybym nie chcial poznać tych słynnych walorów rekreacyjnych i dzisiaj poszło 300mg przed chwilą. 4 kapsy przesypałem do szklanki i popiłem ciepłą wodą. Mam nadzieję, że jakoś zbyt mocno nie będzie moja tolerancja GABA to ~0.5mg alprazolamu.
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
17 stycznia 2020stuk pisze:
Po 600 mg pregabaliny dostałem niezłych wizuali i halucynacji.Jak to możliwe?
Normalnie, ja miałem też przy 1200mg.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 8 / / 0
Siemka.
Kumpela się pyta czy podczas przyjmowania pregaby w dawce 300mg/dzień można zarzucić MDMA. Tzn. czy będzie to sensowne/bezpieczne oraz czy tego dnia lepiej pominąć dawkę?
  • 82 / 6 / 0
Opiszę swoją pierwszą fazę na pregabalinie. Przyjąłem najpierw 300 mg a po ok pol godziny 150. Łącznie więc 450 mg (proch z kapsułek wsypany do szklanki z wodą). W przeciwieństwie do benzodiazepin potencjał rekreacyjny występuje wyraźnie.

Miękko w nogach, euforia, lekkie przyjemne prądy w ciele, ciepło i przyjemny bodyhigh, rozluźnienie coś jakbym był z waty. Cos czuję, ze efekty się wzmocnią jak dorzucone 150 mg się w pełni rozkręci.

Na peaku dopalę to lufą zioła. Myślę, że może się zrobić dość mocno :D

Mam tylko nadzieję, ze ten wyskok nie zakłóci kuracji bo od jutra zaczne z zalecenia 0-0-150 do docelowego 150-0-150.

Pregabalina > benzodiazepiny.

Jeżeli mj wejdzie dobrze, a nie osłabione jak po benzodiazepinach, to już w ogóle petarda.

Nie spodziewałem się, że to aż tak dobrze poklepie!
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
Muszę skomentować swój poprzedni post. Nie wiem, gdzie ja wyczytałem o tym wiązaniu się pregabaliny z jakimś białkiem, bo teraz, chcąc wszystko sobie uściślić nic o tym nie znajduje, więc nie jestem pewien, czy nie napisałem jakiejś bredni, może mi się przyśniło. Niemniej jednak, z białkiem czy bez, na efekty działania trzeba poczekać a wszystko jest tak rozłożone w czasie, że naprawdę ciężko tu mówić o jakimkolwiek wejściu, raczej o wpełzaniu. Dołączając do tego jeszcze BA pregi rzędu 90% śmiało można stwierdzić, że nie warto tego pstrykać.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 446 / 94 / 0
17 stycznia 2020nobuou3matsu pisze:

Mam tylko nadzieję, ze ten wyskok nie zakłóci kuracji bo od jutra zaczne z zalecenia 0-0-150 do docelowego 150-0-150.
Zakłóci.
Ja bym poczekał tydzień, albo chociaż marne 3 dni.
  • 82 / 6 / 0
Ze 2 dni poczekam. Czuję się trochę jak po pigule (X). Ćpuński lek mocno.
Scalono/Imane Anys
Prosze połączyć posty, bo ja nie mogę.

Dodam, ze po 450mg pregabaliny mam tez strasznie zaj_bane oczy. Powieki opadnięte dosłownie do połowy, a oczy - co mnie zaskoczyło- czerwone jak po zjaraniu się (nic jeszcze dziś nie palilem).
  • 127 / 34 / 2
@pandimen
czemu zakłuci? Ja czasami walne se więcej niż jest w ulotce (co prawda najwyzej 75 więcej) a potem wracam do standardowej dawki i jest normalnie.

@Mareckyyy
Pisałam o tym 100 postów temu albo w temacie Pregabalina- miksy (nauczcie sie szukać lupą ludzie)
Może se zarzucać śmiało tylko nie bedzie takiego stima jak bez Pregi.
Są tego zalety. Na przykład brak szczękościsku. Błogostanienie zostaje - wiadomo :D no i po prostu jest lżejszy wjazd wdł mnie.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 566 / 27 / 0
Ja jestem zły na siebie, ze przesadzam z pregabą. Mam rozpisane 150-0-150(300mg doba) a dziś już 600mg poszlo. Odstawiam benzo i tak jakoś wychodzi. Boli mnie to ze tolerke już pewnie rozjebalem, i 150-0-150 nie zadziała terapeutycznie :(
  • 446 / 94 / 0
@Rosa, zakłóci dlatego, że tolerancja pójdzie w górę, choćby o trochę (niektórym mniej, innym bardziej) i w związku z tym te minimalne początkowe dawki mogą być nieodczuwalne tak, jak powinny.

Sam używam większych dawek czasami i czuję, że takie wybryki wpływają na siłę działania i stabilny jej poziom.

Nie mówię, że u tamtego użytkownika go będzie kolosalna różnica, ale jakaś będzie na pewno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.