Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
17 stycznia 2020stuk pisze: Po 600 mg pregabaliny dostałem niezłych wizuali i halucynacji.Jak to możliwe?
Kumpela się pyta czy podczas przyjmowania pregaby w dawce 300mg/dzień można zarzucić MDMA. Tzn. czy będzie to sensowne/bezpieczne oraz czy tego dnia lepiej pominąć dawkę?
Miękko w nogach, euforia, lekkie przyjemne prądy w ciele, ciepło i przyjemny bodyhigh, rozluźnienie coś jakbym był z waty. Cos czuję, ze efekty się wzmocnią jak dorzucone 150 mg się w pełni rozkręci.
Na peaku dopalę to lufą zioła. Myślę, że może się zrobić dość mocno :D
Mam tylko nadzieję, ze ten wyskok nie zakłóci kuracji bo od jutra zaczne z zalecenia 0-0-150 do docelowego 150-0-150.
Pregabalina > benzodiazepiny.
Jeżeli mj wejdzie dobrze, a nie osłabione jak po benzodiazepinach, to już w ogóle petarda.
Nie spodziewałem się, że to aż tak dobrze poklepie!
17 stycznia 2020nobuou3matsu pisze:
Mam tylko nadzieję, ze ten wyskok nie zakłóci kuracji bo od jutra zaczne z zalecenia 0-0-150 do docelowego 150-0-150.
Ja bym poczekał tydzień, albo chociaż marne 3 dni.
Scalono/Imane Anys
Prosze połączyć posty, bo ja nie mogę.
Dodam, ze po 450mg pregabaliny mam tez strasznie zaj_bane oczy. Powieki opadnięte dosłownie do połowy, a oczy - co mnie zaskoczyło- czerwone jak po zjaraniu się (nic jeszcze dziś nie palilem).
czemu zakłuci? Ja czasami walne se więcej niż jest w ulotce (co prawda najwyzej 75 więcej) a potem wracam do standardowej dawki i jest normalnie.
@Mareckyyy
Pisałam o tym 100 postów temu albo w temacie Pregabalina- miksy (nauczcie sie szukać lupą ludzie)
Może se zarzucać śmiało tylko nie bedzie takiego stima jak bez Pregi.
Są tego zalety. Na przykład brak szczękościsku. Błogostanienie zostaje - wiadomo :D no i po prostu jest lżejszy wjazd wdł mnie.
Why can't we fly forever?
Sam używam większych dawek czasami i czuję, że takie wybryki wpływają na siłę działania i stabilny jej poziom.
Nie mówię, że u tamtego użytkownika go będzie kolosalna różnica, ale jakaś będzie na pewno.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.