Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 7 / 0
Polecając ośmiu osobom bez doświadczenia budyń w dawkach 2.2ml co 1.5h- 4 były zachwycone, jedna się czuła super do momentu zgonu w wyniku którego skończyła w suce oraz 3 osoby które działanie oceniły na gorsze wielokrotnie od soplicy porzeczkowej
  • 226 / 7 / 0
12 maja 2019Dezo pisze:
Swoją drogą cena to 30ml za 100pln brzmi to ok jak na produkt jakościowy?
Brzmi to bardzo drogo %-D
  • 77 / 7 / 0
Wkurwiony brakiem działania po 5ml rzekomo "czystego :ghb: "wypiłem resztę (18ml) duszkiem I jedyne co mam w głowie to jak ten zajebany dill ma czelność jeszcze się pytać o to czy chce więcej :fuj:
  • 5783 / 1185 / 43
Kurwa, ludzie nie wiecie co to gebbels.
Dlaczego piszecie o budyniu w wątku gieblu >?
Bo polecą warany.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 559 / 55 / 0
A to nie wątek o wszystkim? GHB GBL BDO?
  • 5783 / 1185 / 43
Nie.
BDO ma swój wątek, tutaj : butanodiol-t25052.html
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 559 / 55 / 0
Ale to też chyba wątek o BDO między innymi.. Ale idk, ja chuja wiem.
  • 623 / 22 / 0
Temat jest też o BDO
Więc London nie siej herezji
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 429 / 36 / 1
17 maja 2019london5 pisze:
Nie.
A to ciekawe, bo w temacie jest:
GHB/GBL/1,4-butandiol
1,4-butandiol = BDO.
  • 438 / 121 / 0
Mam pytanie jako zielony w temacie tych 3 substancji, a w zasadzie to jednej, bo każda z nich i tak jest metabolizowana do GHB. Czy receptory GABA-B też dostają tak po dupie, że potem tak ciężko je odbudować? Czy tolerancja wraca szybko?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.