4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
eis pisze:
podziel gram 10 i zapamiętaj widok;

no inaczej nie potrafię wytłumaczyć
I've Lol'D hAr'D

Sam zobacz ile Ci pasuje, wszyscy mefiarze dzielą krechy na oczko
  • 1041 / 4 / 0
Dobra, pierwszy raz zaliczony. Ok. 80mg wciągnęłam (drobna dziewczyna ze mnie, zresztą trzeba się najpierw z substancją zapoznać ;)). Piecze przy wciąganiu, posmak obrzydliwy, ale kurna warto! Pięknie :-D. Następnym razem będzie więcej.
  • 176 / 5 / 0
Moim zdaniem najgorsze co można zrobić z MDMA i mefem to wźąść po raz pierwszy za mała dawkę, prawdopodobnie jak teraz w ciągu najbliższych tygodni a raczej miesięcy weźmiesz nawet 2 x większa dawkę to zwiększy to tylko nieogar i pobudzenie, ale euforia będzie na tym samym poziomie lub niższa.
Nie ma to jak stan pluszowatości połączony z nieogarem.. po prostu najpiękniejsza bajka i jak na razie tylko 2razy w życiu to przeżyłem na satysfakcjonującym poziomie :P
1,5 mieśęczna przerwa po MDMA minimalnie to zniosła.. ale 4 lata przerwy od mdma wystarcxzyły by mef PRAWIE zastąpił efekty MDMA.
  • 36 / / 0
Czy to ja się zmieniłem, czy to taki mef już lipny sprzedają z fiu fiu? Nie brałem z 3 tygodnie może i dzisiaj dopiero, i po prostu nic się tu nie zgadza. Per rectum 300: nic. Po 15 min kolejne 300 - zaczyna być ciepło. Reszta z grama poszła w nos. 2gi gram też w nos. Kolejne podejście do pr i poszło 650 naraz i też tylko ciepło... ja nie wiem? Za płytko to wkładam czy jak? Po 15 min reszta w nos i tak poszło 3 gramy w parę godzin. Chyba najbardziej to ostatnie poczułem (650 pr i 350 nos) ale to i tak jakieś dziwne było. pierwszy raz nie miałem w ogóle ochoty na sex, a zawsze mam. Tylko jakby odrazę. Dziwne też, bo czułem działanie może 20 - 25 min? Co to jest tyle? Teraz siedzę taki zrezygnowany, niby faza, niby nie, przynajmniej zjazdu nie odczułem cały dzień, ani chęci dociągnięcia (sam "z siebie" brałem :P nie przeciw sobie), teraz też zjazdu nie czuje, ale po prostu z minuty na minute przestało mi się chcieć cokolwiek robić. Ni to tańczyć, ni słuchać muzyki... bezsens :zzz: też nawet dociągać nie mam ochoty, bo co z tego będę miał? cała kasa pójdzie w 15sto minutowe fazy - super :wall:

Po tym ostatnim weszło 3ml gbl + 2mg klonazepamu i magnezu dużo. Czekam na zgon bo co innego mi zostało :(

Zawiodłem się na tym pr po tylu dobrych opiniach. Przed następnym podejściem chyba lewatywę trzeba będzie zrobić :emo:
  • 1041 / 4 / 0
Po jakim czasie mef jest całkowicie wydalany z organizmu?
  • 15 / / 0
Ostatnio walnąłem ten "ryżowy" mef nosem i miałem tylko pobudzenie. Było to po około 200-220 mg oralnego puknięcia które mnie uderzyło baardzo ładnie więc to nie wina towaru. Ogólny zawód bo nos zawsze mnie robił elegancko euforycznie i w takim własnie układzie: oral później nos.
Mieliście podobnie?
Uwaga! Użytkownik Bonhart nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Z dniem 1.09.2010 mefedron w Chinach zostaje zbanowany wiec dopiero zacznie byc nieciekawie.
  • 351 / 8 / 0
Izrael produkuje też chyba.
  • 809 / 15 / 0
pikolo pisze:
Izrael produkuje też chyba.
z tego co czytam to mefedron w Izraelu jest zbanowany od 2007
  • 329 / 6 / 0
reg3wgrhgesh. \Nie wiem, ale wydaje mi się że w twoim przypadku może to być wina tolerancji. Dzisiaj poszedł sniff i było dobrze. Na oko poszło tak ok 210mg i wydaje mi się że wystarczająco było, tak na granicy nieogaru. Nie wiem czy słabszy bo mam za małe porównanie, ale nie wiem też czy sens brać więcej. Nie czuje żadnej chęci dołożenia, wcześniej wszystko rozplanowałem i tego się trzymam. Tolerancje trzeba szanować, zwłaszcza jak szybko rośnie. Wiadomo, że jak będzie się używać często to intensywność się zmniejszy, tak mi się wydaje. Chociaż towar swoją drogą mogą też różnie pakować.
W takim przypadku jak twój to najlepiej na koniec zostawić sobie trochę zielska i wtedy nie ma z niczym problemu (n/d tolerancji).
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.