Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 805 / 142 / 0
Znalazłem ten olejek THC pod język: Cannabis extractum normatum THC 10% firmy Vetos.
Niestety opakowanie jedynie 5g i 10% THC. Nie wiem jaka cena za taką ilość ale wydaje się nieopłacalne.
  • 45 / 12 / 0
20 lutego 2023aurora20 pisze:
@biel jest rozbieżność jakościowa, sam się przekonałem jak raz wyjątkowo wziąłem 5g canopy growth indica 20% na sprawdzenie. Dobrze, że dr zasugerował że pacjenci tego nie chwalą i żebym wziął 5 nie 10 posłuchałem i nie żałowałem. Topy przy takiej aurorze to wyglądały jak od sebastiana faza też nie ten poziom co a20.
A co konkretnie słabo wypadło z S-LABu? Pytam z ciekawości bo jak wejdzie ich blueberry to na pewno spróbuję i trzymam kciuki za jakość prima sort.
@Pingwino tak już jest, czasem jak właśnie jesteś np zmęczony/niewyspany (czy milion innych wypadkowych) to organizm nawet zioła nie przemieli jak trzeba a wina wcale nie w materiale a już na pewno nie w aptecznej aurorze;)
Z s-laba wzialem mango 15g, skuszony fajnym efektem (podobno odrobine przypominał, brałem jeszcze pod koniec grudnia niedostępnego wtedy reda ani a22). Okazało się, że to mango pachnie jak najtandetniejszy susz CBD, w dodatku topy suche jak pieprz kruszące się w dłoniach. Ogólnie to jestem rozczarowany i czuje sie nieco oszukany.

Z tego co wiem to BB to ma być z tilray.. ale nie spodziewam sie też niczego dobrego.

Brak jest na rynku jakichś fajnych sativek, nie mówie o tej 22% bo ona ciut za dużo, ale po zniknięciu reda nr2 zrobiła się straszna, niezastapiona pustka...
  • 2302 / 399 / 0
W apteczce zawsze powinna być sativka, Indica i lekka THC/CBD. Na różne pory dnia/okazję. Palić tylko jedna odmianę to męczarnia imo.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
20 lutego 2023visitorQ pisze:
Znalazłem ten olejek THC pod język: Cannabis extractum normatum THC 10% firmy Vetos.
Niestety opakowanie jedynie 5g i 10% THC. Nie wiem jaka cena za taką ilość ale wydaje się nieopłacalne.
Koło 1000zl.

Jest też ekatrakt do waporyzacji 80% THC 0.9ml za około 600zl
  • 605 / 156 / 0
@biel
Mi Mango polecał ktoś mało wprawiony, ale dobrze, że podzieliłeś się wrażeniami. Mogliby taniej pchać te nieaurorowe susze, skoro odbiegają jakością.

S-laba produkuje Tilray, więc jakość wykonania Blueberry pewnie będzie identyczna, ale może obroni się jako odmiana.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 12700 / 2457 / 0
Płacąc taką kasę za "medyczną jakość", ostatniego czego bym się spodziewał, to jakieś przesuszone badziewie. Podejrzewam, że towar jest suszony na maxa, żeby dało się to od razu sprzedać. Aż boję się pomyśleć, jak to musi smakować.
  • 920 / 163 / 0
Palone smakuje źle i dusi. Spalić z tego Lolka bez kaszlania to trzeba mieć stalowe płuca.
Wapowane nawet spoko.
  • 2039 / 336 / 0
21 lutego 2023lysy666 pisze:
@biel
Mi Mango polecał ktoś mało wprawiony, ale dobrze, że podzieliłeś się wrażeniami. Mogliby taniej pchać te nieaurorowe susze, skoro odbiegają jakością.

S-laba produkuje Tilray, więc jakość wykonania Blueberry pewnie będzie identyczna, ale może obroni się jako odmiana.
No jestem ciekaw. Na szczęście w razie W zawsze mamy naszą auror 20.
Na nieszczęście, z tego co słyszałem, blueberry tylko w op 15g.
Więc na testa ponad dycha :/ Ale zobaczymy może faktycznie ta odmiana się wybroni ;)

Wczoraj kilka lufek aurory 20 i cały dzień oglądałem jakieś głupie anime (w życiu bym nie oglądał na trzeźwo) i grałem na konsoli momentami myśląc, że to jest aż za mocno %-D
@jezus_chrystus spróbuj aurory z dobrego waporyzatora to poznasz smak marihuany.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 45 / 12 / 0
Jako patriota i wspierający rodzimy przemysł ostatnio wypatrzyłem fajną rzecz, Polska Maryśka a nie od hitlerowców z niemiec. Ciekawe kiedy testy i przejdzie tę całą certyfikację, wniosek od CanPolandl został jednak oficjalnie wystawiony.

„A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje zielsko jarajo"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3486 / 738 / 9
Blueberry od Tilraya przezajebiste. Terpenowo i jakościowy profil bani też super. Dziwie pachnie jedynie, jak skisłe ziele. Ale vapowane pierwsze temperatury 160-170 pychotka. Jagoda w smaku. Dopiero to zrozumiałem. Girl Scout Cookies, śliczne, zbite topy. Idealny trym. Same samorodki. Zaraz kończę komorę bb i testuję. Nie wiem dlaczego narzekacie na suche. Suche = więcej towaru. A przecież jest technika zraszania topa jak ktoś już jest ą i ę. Dil nigdy tak nie wysuszy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.