https://ibb.co/80YM2mK
Załącznik chyba nie działa także wrzucam link.
edit/ nie pamiętam ostatniej, czyli dawno.
Dawno temu ?
edit/ok, jak mocno poprawiło się u ciebie jeśli chodzi o ten temat i czy wydarzyło się coś co oddaliło cię od tego ?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
09 października 2023london5 pisze: Teraz o tym myślę jeszcze więcej.
@Czoug
Nie mogę sobie tego wyobrazić bo nie wiem o co zaczepiłeś ten pasek ?
Zresztą to było prawie dekadę temu, nie mam ochoty tego wspominać, rodzinie własnej nigdy nie opowiadam takich smaczków z mojego życia gdyż mi po prostu wstyd, ale moim wirtualnym ćpuńskim przyjaciołom lubię sie zwierzać i wtedy trochę mi lżej na sercu.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie, nie - oczywiście nie będziemy rozwijać tego jeśli nie chcesz, to już jest ostro poważny temat.
No u mnie właśnie zawsze mam (te dwie próby) udokomentowane na papierze z przymusowych psychiatryków ofc, także zawsze mamuśka się załamuje mocno ; ( ale aktualnie jest u niej okej i właśnie jej obiecałem jak sama chciała że za jej życia nie podejdę do 3 próby...
23 lipca 2022london5 pisze: Chuja wiecie, taka prawda.
Przeżyłem kliniczną, i jest tak jak opisują.
Dobrzy ludzie będą zbawieni.
Także widząc zaświaty powiem Wam jedno - bądźcie dobre ludzie.
Kurwa, nie ma żadnej duszy i innych zaświatów, ludzki organizm to mózg a reszta to flaki i tyle.
Nie wpierdalajcie tyle sajko czy dyso... chociaż kiedyś właśnie po ww. substancjach też myślałem że będziemy sobie fruwać i zbierać grzybki jak w bajce ; D
Przestań spazmować i przestań cytować moje posty znaleziona w jakichś odmętach forum.
Wierz sobie w co chcesz, nikt Ci nie broni.
Jestem może jedyną osobą na Hajpie która żyje, będąc martwa.
To poważny temat a Ty sobie żartujesz.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.