https://ibb.co/80YM2mK
Załącznik chyba nie działa także wrzucam link.
edit/ nie pamiętam ostatniej, czyli dawno.
Dawno temu ?
edit/ok, jak mocno poprawiło się u ciebie jeśli chodzi o ten temat i czy wydarzyło się coś co oddaliło cię od tego ?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
09 października 2023london5 pisze: Teraz o tym myślę jeszcze więcej.
@Czoug
Nie mogę sobie tego wyobrazić bo nie wiem o co zaczepiłeś ten pasek ?
Zresztą to było prawie dekadę temu, nie mam ochoty tego wspominać, rodzinie własnej nigdy nie opowiadam takich smaczków z mojego życia gdyż mi po prostu wstyd, ale moim wirtualnym ćpuńskim przyjaciołom lubię sie zwierzać i wtedy trochę mi lżej na sercu.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie, nie - oczywiście nie będziemy rozwijać tego jeśli nie chcesz, to już jest ostro poważny temat.
No u mnie właśnie zawsze mam (te dwie próby) udokomentowane na papierze z przymusowych psychiatryków ofc, także zawsze mamuśka się załamuje mocno ; ( ale aktualnie jest u niej okej i właśnie jej obiecałem jak sama chciała że za jej życia nie podejdę do 3 próby...
23 lipca 2022london5 pisze: Chuja wiecie, taka prawda.
Przeżyłem kliniczną, i jest tak jak opisują.
Dobrzy ludzie będą zbawieni.
Także widząc zaświaty powiem Wam jedno - bądźcie dobre ludzie.
Kurwa, nie ma żadnej duszy i innych zaświatów, ludzki organizm to mózg a reszta to flaki i tyle.
Nie wpierdalajcie tyle sajko czy dyso... chociaż kiedyś właśnie po ww. substancjach też myślałem że będziemy sobie fruwać i zbierać grzybki jak w bajce ; D
Przestań spazmować i przestań cytować moje posty znaleziona w jakichś odmętach forum.
Wierz sobie w co chcesz, nikt Ci nie broni.
Jestem może jedyną osobą na Hajpie która żyje, będąc martwa.
To poważny temat a Ty sobie żartujesz.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.