ODPOWIEDZ
  • 3406 / 535 / 0
2ga próba S. Około dwa miesiące temu.Trzecia już na pewno będzie udana ale to za wiele lat bo obiecałem jednej osobie.

https://ibb.co/80YM2mK

Załącznik chyba nie działa także wrzucam link.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 października 2023 przez polymerase, łącznie zmieniany 6 razy.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 5985 / 1237 / 43
Ja chyba ze 3 już miałem.
edit/ nie pamiętam ostatniej, czyli dawno.
Ostatnio zmieniony 09 października 2023 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 535 / 0
@london5

Dawno temu ?
edit/ok, jak mocno poprawiło się u ciebie jeśli chodzi o ten temat i czy wydarzyło się coś co oddaliło cię od tego ?
  • 5985 / 1237 / 43
Teraz o tym myślę jeszcze więcej.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1532 / 395 / 13
Re: Samobójstwo
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Mi odjebało kiedyś po synt kanna - jarałem sporo, w długich ciągach. Pewnego dnia korki mi strzeliły i ubzdurałem sobie, że zawiodłem rodzinę i cały świat i w ogóle szkoda gadać. Dużo nie pamiętam, ale kolega mówił, że rzucił się na mnie jak stałem na progu łóżka i próbowałem zacisnąć pasek od spodni. Podobno wierzgałem i darłem się jak pojeb ale za chuja tego nie pamiętam. Kara
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3406 / 535 / 0
09 października 2023london5 pisze:
Teraz o tym myślę jeszcze więcej.
Hmm nie dobrze, oj już nie będę pytał o prywaty (chyba że chcesz popisać) ale zapytam jeszcze tylko o dobór leków ? Jeśli ofc się leczysz bo chyba już nie ćpasz aż tak jak to miało oczywiście na całym forum (ze mną też potężnie) ale to były czasy gdzie słodycze były na wyciągnięcie ręki a dziś wiadomo jak jest po zbanowaniuod groma substancji w Polsce a na ulicy nie ogarnie się 4-ho-meta czy PV4 (dla przykładu).

@Czoug
Nie mogę sobie tego wyobrazić bo nie wiem o co zaczepiłeś ten pasek ?
  • 1532 / 395 / 13
Re: Samobójstwo
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Pewnie o coś co wisiało nad łóżkiem (światło, wiatrak?), równie dobrze nic tam mogło nie być i stałem na łóżku ja debil gdyż tak jak wspominałem - pokarało i większości nie pamiętam, bazuje na tym co opowiadał współlokator.

Zresztą to było prawie dekadę temu, nie mam ochoty tego wspominać, rodzinie własnej nigdy nie opowiadam takich smaczków z mojego życia gdyż mi po prostu wstyd, ale moim wirtualnym ćpuńskim przyjaciołom lubię sie zwierzać i wtedy trochę mi lżej na sercu.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3406 / 535 / 0
Rozumiem całą akcję mniej więcej ale sam wiesz że twój ciężar by to zerwał ; ) na szczęście ; )

Nie, nie - oczywiście nie będziemy rozwijać tego jeśli nie chcesz, to już jest ostro poważny temat.

No u mnie właśnie zawsze mam (te dwie próby) udokomentowane na papierze z przymusowych psychiatryków ofc, także zawsze mamuśka się załamuje mocno ; ( ale aktualnie jest u niej okej i właśnie jej obiecałem jak sama chciała że za jej życia nie podejdę do 3 próby...
  • 3406 / 535 / 0
23 lipca 2022london5 pisze:
Chuja wiecie, taka prawda.
Przeżyłem kliniczną, i jest tak jak opisują.
Dobrzy ludzie będą zbawieni.

Także widząc zaświaty powiem Wam jedno - bądźcie dobre ludzie.
Powiedz że to żart ? Xd

Kurwa, nie ma żadnej duszy i innych zaświatów, ludzki organizm to mózg a reszta to flaki i tyle.

Nie wpierdalajcie tyle sajko czy dyso... chociaż kiedyś właśnie po ww. substancjach też myślałem że będziemy sobie fruwać i zbierać grzybki jak w bajce ; D
  • 5985 / 1237 / 43
Ja zawsze żartuje.
Przestań spazmować i przestań cytować moje posty znaleziona w jakichś odmętach forum.
Wierz sobie w co chcesz, nikt Ci nie broni.
Jestem może jedyną osobą na Hajpie która żyje, będąc martwa.
To poważny temat a Ty sobie żartujesz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.