Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
04 lutego 2019london5 pisze: Niedawno skończyłem litra. Od 15 grudnia w ciągu, dwa dni może nie piłem.
Mam dobrą obstawę lekową, więc jest ok.
Pod koniec przestawał działać, lałem po 6ml.
Gdyby ktoś pomógł mi kupić G to proszę śmiało pisać.
Zrobiłem trochę GHB z giebla. Też wypiłem. Stał w ciemnej butelce, na spodzie pojawiła się gruba warstwa białego osadu, co to >?
Trzeba mieszać.
To co było tym słonym płynem na górze >?
Ktoś mi pisał, że ta biała sól to zanieczyszczenia.
Ogólnie to giebel lepszy.
GHB ma ten plus, że można pic kieliszek czystego, popić wodą. Nie podrażnia gardła i przełyku.
(brak smaku)
A giebel był prima sort, nie miał zanieczyszczeń.
Pamiętam taki sort kiedyś latał, walił ropą naftową.
Ale klepał jak szatan.
Ja sobie polewam raz w tygosniu 1-1,5 ml i nie mam wcale ochoty na dorzutki .
A dziala jak nalezy , bo jest sedacja , przyjemnosc , libido , mrowienie obrazu i zaburzenia motoryczne . Fajne ale zupelnie nie widze potencjalu do uzaleznienia .
11 lutego 2019CieplaPoduszka pisze: Moze mi ktos wyjasni , bo nie rozumiem . Dlaczego w tym dziale jest tyle tematow o uzaleznieniu , leceniu w ciagach po 24/7 i poteznym wjebaniu ?
Ja sobie polewam raz w tygosniu 1-1,5 ml i nie mam wcale ochoty na dorzutki .
A dziala jak nalezy , bo jest sedacja , przyjemnosc , libido , mrowienie obrazu i zaburzenia motoryczne . Fajne ale zupelnie nie widze potencjalu do uzaleznienia .
Fuzja - D5
^kojarzy to kazdy kto uzywal googla do znalezienia źródła GBL.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.