Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Chyba że DM zamawiacje :p u mnie niestety kupa to Coco ale i tak czasem z braku laku i na ciśnieniu się słyszę na to.
Niby sztuka marne 0,7 za 250 zł z ziomkiem jak zaczniemy o 17 to skończymy 22. Śpię po tym normalnie ale porównując do tego co pisze to jakaś kpina i szkoda siana. W przeliczeniu 1gram.wychodzi jakieś 315 zł w zaokrągleniu. To tego tematu z DM byśmy ćpali 2 razy tyle
A jakość bez porównania.
Obecny sort, który mam jest tak mocny (czysty?), że starczy mi chyba na cały rok. Biorę mini kreseczke na oko 10-20mg i jak raz wrzuciłem drugie tyle za szybko to nie mogłem usiedzieć a na serduchu było nieprzyjemne uczucie. Poprzednie sorty to na oko 40-50mg i czułem się identyko.
Jak to jest u was z dawkami? Ludzie piszą o snortach po 100-200mg co dla mnie jest niewyobrażalną ilością.
Swoją drogą jestem bardzo szczupły.
01 października 2022polubilemkokaine pisze: Siema. Zakupiłem ostatnio 1g koksu. Jest to mój 3 koks w życiu (poprzednie to śmieszne dawki typu 1 kreska i następnym razem jakieś 150mg, które mi starczyło na pare godzin wieczoru).
Obecny sort, który mam jest tak mocny (czysty?), że starczy mi chyba na cały rok. Biorę mini kreseczke na oko 10-20mg i jak raz wrzuciłem drugie tyle za szybko to nie mogłem usiedzieć a na serduchu było nieprzyjemne uczucie. Poprzednie sorty to na oko 40-50mg i czułem się identyko.
Jak to jest u was z dawkami? Ludzie piszą o snortach po 100-200mg co dla mnie jest niewyobrażalną ilością.
Swoją drogą jestem bardzo szczupły.
Podczas stosowania kokainy dawki rzędu 10-30mg są traktowane jako ładne (ale kwestia też samopoczucia danego dnia) dawki rzędu 60-90mg to już bardzo wysokie dawki, a 90+ to bardzo duże.
Twoje dawki rzędu 10-30 a wcześniej 40-50 mogły być zależne od dnia. Waga pewnie też ma jakieś znaczenie. Szczupły, to znaczy? Ile ważysz?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.