Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Re: BB-22
Nieprzeczytany post autor: HazePurple »
Witam, panowie a teraz pytanie z innej beczki u nas ostatnimi czasy bylo takie palenie normalna mj ale czyms spryskana dochodze do wniosku ze to wlasnie jes w/w gowno. Pozwolicie ze dodam cos od siebie: zapierdala to gardlo zdrowo czlowiek czuje sie ogolnie slabszy i ma wieksza tolerancje na mj. Po rozkminieniu tego walku ja i moi znajomi czujemy sie duzo lepiej jesli chodzi o samopoczucie i fizyczne zdrowie. Nie oceniam nikomu kto to bierze ale napewno cholerstwo jest szkodliwe otepia umysl i wpierdala dziwne fazy typu strach niewiadomo skad i o co doluje i przymula. To kurwa w ogole thc nie przypomina i prosze nie glosic takich teorii. A teraz pytanie odemnie macie jakis dobry sposob zeby wykryc to gowno w suszu roslinnym ? na co zwracac uwage? zostawia nalot strzela ? 1 co ja spostrzeglem to temat spryskany tym gownem ejst sporo ciezszy i malo jest go objetosciowo, no i smakuje dziwnie jak i pachnie. Macie jeszcze jakies pomysly? btw co was skladnia to zarzywania tego czegos zamiast normalnej mj? bo dilli to ja rozumiem ze kazdym kosztem nawet trucia klientow chca zarobic, ale was ludzi madrych i oczytanych?

pozdrawiam
  • 2714 / 513 / 0
Strone wcześniej pytałem który batch lepszy, gdyby ktoś też miał taki dylemat to b.1 bardzo dobre, polecam.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 158 / / 0
Nieprzeczytany post autor: walterblack »
A masz może porównanie do b2 albo innego sortu?
:extasy: :extasy:
  • 3955 / 147 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
HazePurple pisze:
Witam, panowie a teraz pytanie z innej beczki u nas ostatnimi czasy bylo takie palenie normalna mj ale czyms spryskana dochodze do wniosku ze to wlasnie jes w/w gowno. Pozwolicie ze dodam cos od siebie: zapierdala to gardlo zdrowo czlowiek czuje sie ogolnie slabszy i ma wieksza tolerancje na mj. Po rozkminieniu tego walku ja i moi znajomi czujemy sie duzo lepiej jesli chodzi o samopoczucie i fizyczne zdrowie. Nie oceniam nikomu kto to bierze ale napewno cholerstwo jest szkodliwe otepia umysl i wpierdala dziwne fazy typu strach niewiadomo skad i o co doluje i przymula. To kurwa w ogole thc nie przypomina i prosze nie glosic takich teorii. A teraz pytanie odemnie macie jakis dobry sposob zeby wykryc to gowno w suszu roslinnym ? na co zwracac uwage? zostawia nalot strzela ? 1 co ja spostrzeglem to temat spryskany tym gownem ejst sporo ciezszy i malo jest go objetosciowo, no i smakuje dziwnie jak i pachnie. Macie jeszcze jakies pomysly? btw co was skladnia to zarzywania tego czegos zamiast normalnej mj? bo dilli to ja rozumiem ze kazdym kosztem nawet trucia klientow chca zarobic, ale was ludzi madrych i oczytanych?

pozdrawiam
1. nie pytaj cpuna co go sklania do cpania %-D

2.niestety nie da sie wykryc tak jak piszesz czy palenie jest maczane w kanna. ewentulanie, kanna rozpuszcza sie w spirytusie wiec wyplukanie topow w spirolu troche by go wyczyscilo ale nie wiem czy z calosci kanna, poza tym beda straty na thc ktore tez sie rozpuszcza w alko.
niedojebanie genetyczne
  • 2714 / 513 / 0
walterblack pisze:
A masz może porównanie do b2 albo innego sortu?
Niestety miałem długą przerwe od kanna i ciężko mi teraz porównać oba sorty.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: adhd77 »
Wcześniej kontakt mój z syntetycznymi kanna można było policzyć na palcach, nie zawsze to były miłe wspomnienia. BB-22 wywarł na mnie pozytywne wrażenie i może na całe szczęścię z nóg nie zwalił. Godny uwagi;)
  • 276 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skipper »
jak wygląda 'odstawianie' bb-22? palilem codziennie od sierpnia po dziś dzień - mam się bać? jak bardzo różni się odstawiania tego od zaprzestania palenia ziółka?
  • 1169 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marlboro_Red »
Odstawka nie jest taka straszna, przez pierwsze 3 dni strasznie ciągnie do zapalenia, później już z górki. Z fizycznych skutków możliwe bóle brzucha i bezsenność szczególnie jeśli używałeś kanna do uśpienia się.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skipper »
hmm, bóle brzucha powiadasz...z tą chęcią zapalenia to nie sądzę by wystąpiła bo w momencie gdy skończyło się palenie poczułem ulgę, że już koniec tego zamulania się (bb stracilo bardzo szyblo swoj urok jezeli jakikolwiek mialo)...bardziej obawiałem się wzrostu agresji/lęków/depresji czy coś w tym kierunku. No nic, zobaczymy jak to będzie, mam nadzieje, że cokolwiek mi wyrządziła ta substancja, nie jest to permanentne :old:
  • 3955 / 147 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
Skipper pisze:
jak wygląda 'odstawianie' bb-22? palilem codziennie od sierpnia po dziś dzień - mam się bać? jak bardzo różni się odstawiania tego od zaprzestania palenia ziółka?
1 dzien jest chujowy, podly humor, brak apetytu, moga pojawic sie nudnosci, ja zazwyczaj ten dzien przesypiam, jak ma sie benzodiazepiny to mozna sobie ulzyc, warto wypic tez jakiegos browarka. 2 dzien juz troche lepiej ale wciaz zamulka i cisnienie lekkie. 3 dzien juz powoli wracamy do siebie a na 4 zazwyczaj juz wszystko jest ok.
oczywiscie to nie zadne efekty ala odstawka opiatow, idzie przezyc.

pijcie duzo wody, zielonej herbatki, jedzcie owoce, nie zaszkodza jakies suplementy z magnezem, omega3 itd. :finger:
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.