Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Re: 25I-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: Pandaeb »
Lepsza pod względem wydajnościowym, moim zdaniem, ale może być trochę nieprzyjemnie, gdy się zapomni wyjąć karton po odpowiednim czasie i/lub gdy zbyt odpłyniesz, by się tym przejmować. Potem może być niezbyt miło :P
  • 2362 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
lepiej włożyć w cewkę ;p
BS
  • 3362 / 353 / 0
Kontrowersyjne podanie. Zwazmy na to, że mówimy o nieprzebadanej substancji. Ja na przykład chciałbym mieć penisa do końca życia.
  • 1951 / 15 / 0
Ja podawałem "dopenisowo" %-D O ile w wypadku LSD/doców nie widać znaczącej różnicy w działaniu, o tyle przy nbomach jest zdecydowanie wydajniej. Mniejwięcej tak jak donosowo. Tylko trzeba pamiętać, aby nawilżyć karton, żeby substancja miała się jak przenieść ;)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
nie podrażnia? %-D
BS
  • 1951 / 15 / 0
Nie, co najwyżej znieczula ;) zupełnie tak jak w wypadku dziąsła.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandaeb »
Jak długo to tam trzymałeś i kiedy pojawiły się pierwsze efekty?
  • 1951 / 15 / 0
Trzymałem nie wiem ile. Półtora godziny? Dwie? Po pół godziny było cokolwiek czuć, a po godzinie zaczęło się rozkręcać.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: lytom »
Też przyjmowałem tą metodą lecz tylko NBOMy więc nie mam porównania. Można odczuć efekt "ruskiej wiagry" przez znieczulenie %-D Podrażnień brak, mniej kłopotliwa jest jednak instalacja na dziąsło.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 28 / / 0
Mam pytanko o nasączanie blotterów 25i. ,otóż chce kupić sobie dajmy na to 100 mg 25i hcl i z tego co wyczytałem nie idzie tego rozpuścić w wodzie. Czy to prawda że woda nie da rady czy chodziło o to freebase co niby jako hcl sprzedawali? W zasadzie to i tak myśle nad spirytusem ze względu na odparowywanie ale nie zaszkodzi wiedzieć na przyszłość;] .Ile ml spirytusu użyć żeby wszystko rozpuścić i jednocześnie żeby w miare szybko wysuszyć blotter?Tzn dajmy na to mam 100 mg (hcl)i chce z tego zrobić 100 kartoników ale "jednoczęściowych" czyli nie 1x1 cm dzielone na 4 tylko na 5x5 mm , da rade wgl. na takim małym zmieścić 1 mg? Wszelkie porady na temat samej techniki nasączania bez strat materiału są mile widziane:) Aha i ile 25i czy rozpuszczone w spirytusie/wodzie długo może sobie tak leżeć? Bo wyczytałem ,że Nbomy hcl są trwałe w roztworach ale interesuje mnie czy niezależnie od rozpuszczalnika będą trwałe czy jest różnica między w/w , i czy proces osuszania rozpuszczalnikia nie niesie za sobą żadnych strat substancji czynnej tak jak ma to miejsce w tryptaminach?

Odpowiedzi typu ,że mogę sobie kupić gotowe na blotterach proszę sobie odpuścić bo doskonale wiem o takiej możliwości więc szkoda waszego czasu i pojemności servera na takie odp. Jeśli odp na moje pytania już się gdzieś znajduje to prosze o przekierowanie mnie gdyż nie znalazłem takowych. Dział Syntezy->techniki laboratoryjne-> blottery również nie zaspokoił moich potrzeb edukacyjnych:) a pytanie zadaje tutaj gdyż w w/w dziale mógłbym dostać odp. o np. 25c który ponoć w wodzie bez problemu znika.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.