:yay:
Nie miałem styczności z mefem ani mefo-podobnymi kryształami od ponad roku.
Ostatnio znajomy na imprezie pochwalil się, ze dostal 'mefa' i postanowiłem sprobowac z czystej ciekawości - na 99% swiadomy, ze dostanie mefedronu aktualnie jest raczej nie możliwe.
Jaki efekt?
Pierwsze odczucia do zludzenia przypomniały mi dziewiczego sniffa z przed delegalizacji.
Ostry wjazd - zarówno pod kątem bólu nosa jak i nieogaru.
Generalnie nie miałem zadnej styczności z jakimikolwiek stymulantami przez ponad rok - wiec można powiedzieć - byłem zadowolony, ale....
Po kilku dniach przypomniałem sobie, ze miałem gdzies odsypana dawke na 'potem'.
Ku mojemu zdziwieniu, jeden z krysztalkow które znajdowaly się w woreczku zmienil swój kolor...na dość jaskrawy zielony ( na zdjęciu jest trochę ciemniejszy )
W cholerę mnie to zdziwilo, wiec zrobiłem fote aby pokazac na forum, bo być może ktoś z Was miał podobne doświadczenia i może podpowiedzieć, co takiego moglo być skrystalizowane i zarazem jakie to gowno było ze zmienilo kolor po raptem 3 dniach?
Czy ktorys z doświadczonych uzytkownikow moglby się wypowiedzieć? Ciekawi mnie co to za 'wypelniacz' został dodany.....
Ponizej zamieszczam foto :
http://imageshack.com/a/img922/4430/oMwlPX.jpg
Najpierw mnie wgniotło w fotel. Kolory stały się intensywniejsze. Muzyka zaczeła brzmieć pięknie . Empatia i Euforia jak z MDMA, nieogar. Mielismy isc na impreze a nie chcialo sie ruszyc. Mowilem ze jest mi dobrze i mi sie nie chce. Po jakims czasie, do tego stanu dolaczyla stymulacja. Trzymalo no, powiem ze dlugo bo jak mielismy gramixa na dwoch to jeszcze dwie dorzutki i hulanie do rana.
Na pewno nie bylo to 3cmc, 4cmc, 3mmc, dimethylone, 4cec bo te substancje znam. Mocno serotoninowy profil , potem stymulacja dochodzila. Zero zwaly tylko mega cisnienie na dorzute.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
emajotka pisze:sprobowalem tego , bo krysztal ten mial 0,16g ...... dzialalo dokladnie tak samo, wiec pewnie kwestia reakcji... ale nie zaszkodzi podzielic sie doswiadczeniem :))
Podsumowując: jak wg Ciebie "działało tak samo" - ciesz się i nie zadawaj pytań co to mogło być :) :) :) :-D :-D :-D
Szkoda, ze dileros ktorzy posiadaja krysztaly nie potrafia okreslic co to jest. Widocznie amatorzy sa tylko w moim regionie, bo dla nich krysztal to krysztal :)
Update :
Dzisiaj jeden kolezka poczestowal mnie rzekomym kolejnym "mefem"... Zbite krysztaly, nieco "szarawy" odcien..
Po sniffie rozdrobnionego 120mg mysalem ze mi wyrwie nos z czaszka.....to nawet stary mef nie rozpieprzal tak nosa przy wejsciu........aha, efekt stymulacyjny i euforyczny na poziomie "placebo" ....
Troche przyspieszone cisnienie, wzrost szybki potliwosci i to w sumie na tyle z wrazen...
Z pewnoscia nie zacheca do sprobowania:)
swoją drogą szybko ten hexen zaczął smigać po osiedlach co?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.