4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / / 0
Ja ostatnio walilem coś co miało być mefedronem ,a było chuj wie czym.Wiem,ze wogole nos po tym nie bolał ani nie krwawo,wjazd był taki jakby po czasie,a zjazd najgorszy na świecie schizujavy i w yciagajacy z człowieka to co najgorsze i ukrywane.
  • 623 / 22 / 0
Według mnie to był hexen i to bardzo zanieczyszczony
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 14 / 1 / 0
Widze, ze temat umarl, ale może powroci na chwile w odniesieniu do mojej zagwostki :)

Nie miałem styczności z mefem ani mefo-podobnymi kryształami od ponad roku.

Ostatnio znajomy na imprezie pochwalil się, ze dostal 'mefa' i postanowiłem sprobowac z czystej ciekawości - na 99% swiadomy, ze dostanie mefedronu aktualnie jest raczej nie możliwe.

Jaki efekt?

Pierwsze odczucia do zludzenia przypomniały mi dziewiczego sniffa z przed delegalizacji.
Ostry wjazd - zarówno pod kątem bólu nosa jak i nieogaru.
Generalnie nie miałem zadnej styczności z jakimikolwiek stymulantami przez ponad rok - wiec można powiedzieć - byłem zadowolony, ale....

Po kilku dniach przypomniałem sobie, ze miałem gdzies odsypana dawke na 'potem'.

Ku mojemu zdziwieniu, jeden z krysztalkow które znajdowaly się w woreczku zmienil swój kolor...na dość jaskrawy zielony ( na zdjęciu jest trochę ciemniejszy )

W cholerę mnie to zdziwilo, wiec zrobiłem fote aby pokazac na forum, bo być może ktoś z Was miał podobne doświadczenia i może podpowiedzieć, co takiego moglo być skrystalizowane i zarazem jakie to gowno było ze zmienilo kolor po raptem 3 dniach?

Czy ktorys z doświadczonych uzytkownikow moglby się wypowiedzieć? Ciekawi mnie co to za 'wypelniacz' został dodany.....

Ponizej zamieszczam foto :

http://imageshack.com/a/img922/4430/oMwlPX.jpg
Śmieszy mnie głos emigrantów, którzy twierdzą, że w Polsce nie da się dobrze zarabiać!
  • 38 / 6 / 0
Taki kolor jest możliwy, zależy od syntezy. Oczywiście mam na myśli jakiś metcat.
Polska dla Polaków! Ziemia dla ziemniaków!
  • 14 / 1 / 0
sprobowalem tego , bo krysztal ten mial 0,16g ...... dzialalo dokladnie tak samo, wiec pewnie kwestia reakcji... ale nie zaszkodzi podzielic sie doswiadczeniem :))
Śmieszy mnie głos emigrantów, którzy twierdzą, że w Polsce nie da się dobrze zarabiać!
  • 5128 / 890 / 0
Snilo mi sie ze pod koniec tamtego roku to jadlem. Bylem wtedy w wschodniej Polsce. Wyglad to byl drobny krysztal sebixa. Posypalem sobie ok 150mg bo myslalem ze to 4cmc. Wjazd dosyc szybki.
Najpierw mnie wgniotło w fotel. Kolory stały się intensywniejsze. Muzyka zaczeła brzmieć pięknie . Empatia i Euforia jak z MDMA, nieogar. Mielismy isc na impreze a nie chcialo sie ruszyc. Mowilem ze jest mi dobrze i mi sie nie chce. Po jakims czasie, do tego stanu dolaczyla stymulacja. Trzymalo no, powiem ze dlugo bo jak mielismy gramixa na dwoch to jeszcze dwie dorzutki i hulanie do rana.

Na pewno nie bylo to 3cmc, 4cmc, 3mmc, dimethylone, 4cec bo te substancje znam. Mocno serotoninowy profil , potem stymulacja dochodzila. Zero zwaly tylko mega cisnienie na dorzute.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 38 / 6 / 0
emajotka pisze:
sprobowalem tego , bo krysztal ten mial 0,16g ...... dzialalo dokladnie tak samo, wiec pewnie kwestia reakcji... ale nie zaszkodzi podzielic sie doswiadczeniem :))
Heh, generalnie rzecz ujmując, trzeba mieć bardzo wyczulone zmysły, żeby móc rozróżniać w działaniu poszczególne metcaty od siebie. Jedni to potrafią, innym... tylko się tak wydaje ;) No i jeszcze dochodzą dodatkowe czynniki jak tolerancja, czystość kolejnych porcji itp.

Podsumowując: jak wg Ciebie "działało tak samo" - ciesz się i nie zadawaj pytań co to mogło być :) :) :) :-D :-D :-D
Polska dla Polaków! Ziemia dla ziemniaków!
  • 14 / 1 / 0
Fakt, ze po tak dluzej przerwie to pewnie nawet etylofenidat moze sprawiac wrazenie "kopa" :)

Szkoda, ze dileros ktorzy posiadaja krysztaly nie potrafia okreslic co to jest. Widocznie amatorzy sa tylko w moim regionie, bo dla nich krysztal to krysztal :)

Update :

Dzisiaj jeden kolezka poczestowal mnie rzekomym kolejnym "mefem"... Zbite krysztaly, nieco "szarawy" odcien..

Po sniffie rozdrobnionego 120mg mysalem ze mi wyrwie nos z czaszka.....to nawet stary mef nie rozpieprzal tak nosa przy wejsciu........aha, efekt stymulacyjny i euforyczny na poziomie "placebo" ....

Troche przyspieszone cisnienie, wzrost szybki potliwosci i to w sumie na tyle z wrazen...

Z pewnoscia nie zacheca do sprobowania:)
  • 138 / 1 / 0
z koleżką przyjelismy po 100mg substancji nazywanej jako M, po wyglądzie i zapachu odrauz wiedziałem że to nie jest to ale ok, działamy, po przyjęciu owej ilosci po 100mg po 15-20min weszło lekko ueforycznie lekki nieogar cos jak czwórka ale nieco mocniej, co najgorsze to ustrojstwo klepało 4 dni?????? 4 nie przespane noce w głowie nieogar masakryczne halucynajcje typu falująca sciana, dziura w szafie które sie lekko przemieszcza, wszędzie szczury kątem oka. Dlaczego to działalo tak długo bite 4 dni bylismy przetrąceni tym gównem mial ktos podobne doswiadczenia ???
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 343 / 19 / 0
alfopodobne jakieś jadłeś kolego strzelam w hexen
swoją drogą szybko ten hexen zaczął smigać po osiedlach co?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.