Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 180 / / 0
Jeśli tak jak napisałeś wszystko będzie na bazie, to ja bym obstawiał w sam brefedron, natomiast jeśli plener/impreza dodał bym coś dopaminergicznego - pentedron?
  • 174 / / 0
dodanie 10% MDPV do A-pvp zwiekszy jej moc ?
  • 336 / 1 / 0
czy miks 250mg 3-MMC +250mg etylonu w jednej bombce zapite ok. 1-1,5 ml GBL ma sens?
czy wtedy też dociągnąć trochę 3-MMC jako katalizatora? od 1,5 roku nie brałem żadnych BK, więc może czy dawki nie są za duże?
I.D.G.A.F.O.S.
  • 253 / 5 / 0
Z całą pewnością 0,5 grama beta-ketonów wzięte na raz to za duża dla osoby bez tolerki.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 336 / 1 / 0
to zejdźmy do 200mg 3MMC i 100mg ET, wtedy powinno być oka?
I.D.G.A.F.O.S.
  • 1049 / 10 / 0
Mieszanie 3mmc z etylonem nie ma sensu. Wez 400mg 3mmc.
  • 1893 / 180 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dersu Uzala »
Mysle nad wpisaniem w rozklad jazdy 200mg NEBa + 250mg etylonu. Jak myslicie, bedzie kozacko?

przeniesiono z N-etylobufedron - 02
  • 290 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kej Cy »
Pewnie będzię chujowo , ja zmixowałem z 3-mmc i niby fajnie ale taki nieogar w głowie że to masakra... ale spróbować można.Skrobnij coś potem.
150+150

przeniesiono z N-etylobufedron - 02
  • 4 / / 0
A możecie polecić mi jakieś mixy na bazie penty coś co wydłuży działanie/doda nowy profil efektów, a nie tylko podbije zejście.
Pente solo w moim przypadku wyczerpał swoje możliwości. Si było przez 1wsze pare dni ale itak czułem że brakuje dopaminy, noradrenaliny. Teraz jest ok ale do "suplementacji" nic nie czujesz jesteś wypoczęty, trochę to bez sensu raz, że nie potrzebuje się faszerować codziennie, a dwa że cenowo jest to jeden z droższych obecnie RC.
Potrzebuję czegoś raz na czas do pracy i polania dupy z kumplami żeby wyciągnąć 300% normy :P.
Więc do głowy przyszły mi żeby coś pomixować tylko co i jak :P ?
Czy jest jeszcze sens dodawać coś dopaminergicznego? Czy jest coś w RC krajowych wartego uwagi co podbije/wydłuży działanie a nie zejście.
No i chyba jakiś serotonik (w stylu bardziej metkata nie mefa oczywiście legal) tylko nie wiem czy jako baze bo penta jest w miare oszczędna w dawkowaniu bez tolerki to 30mg myśle że w miksie na strzała by wystarczyło.
Co możecie mi zaproponować tylko z góry zaznaczam, że nie chce mixów wynalazków w stylu penta doustnie, za 15 min coś tam sniff za 30min coś tam oral/pr ;).
Chce wszystko dobrać poważyć pomieszać, podzielić na sety czy ile tam wyjdzie i mieć w razie potrzeby żeby sie potem nie bawić.
Tworzy ktoś coś takiego?
Pozdrawiam.
  • 1049 / 10 / 0
350mg 3mmc + 80mg pente -> mocne przezycia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.