Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 241 / 6 / 0
Jaram pisze:
Ile mipta odpowiada 30 mg hometa ?
Mniej więcej tyle samo, 30 mipta to już granicą strong, czyli całkiem ciekawa opcja. Ja zazwyczaj zarzucalam 25-30
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 30 / 0
Jak to dawkować żeby było "grubo-że-ja-pierdole" a jednocześnie bezpiecznie? Będę miał flubro przy sobie na wszelki wypadek.
Spoiler:
  • 827 / 33 / 0
nie przekraczal bym 35-40, przy tej dawce lot bedzie gruby ale jeszcze do ogarniecia
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Witam. Miałbym kilka pytań odnośnie tej substancji.
1. Ładować na najedzny/pół-pełny/pusty żołądek? czy nie ma to znaczenia?
2. Jak to z bodyloadem? w przypadku 25c nbome które miałem okazję kilkukrotnie próbować występowały silne dreszcze padała termoregulacja i były napady ciepła i zimna oraz dziwne uczucie w mięśniach nóg. Jak się to ma to miprocyny?
3. jak z wjazdem na serce? przy nbomie dało się odczuć silny wpływ.
4. podałbym tutaj schemat tripu nbomowego, prosiłbym o takie przyrównanie do tej subst.
- wrzutka pod dziąsło, po 40 minutach czuć że coś się dzieje
- 70 minut od załadowania efekty wyraźnie narastają, wszystko robi się magiczne, czuje się "nadtrzeźwym".
- kolejna godzina od ostatniego opisu to początek peaku. obraz zaczyna falować, kolory stały się już jak na ta substancje najwyrazistsze, lekkie smugi po ruszaniu przedmiotów.
-peak trwa ok. 3 godzin.
-następnie po peaku stopniowy powrót do normalności. przez 2 godziny powoli wszystko się spłyca, następnie coraz szybciej wraca się do siebie.
*całość od załadowania do normalności wyniosła 9h. Jak to jest w przypadku tej trypty?
5. Od siebie dodam że codziennie biorę 10mg amlodypiny na dobre ciśnienie, po jej wzięciu ciśnienie ok. 130/75. Przeżyłem nbomy które mają opinię dosyć mocno kardiofazowych to mam nadzieję że ta trypta nie powinna jakoś dać się we znaki. Jak jest tu?
6. Ilość na pierwszy raz? Chciałbym również wykonać test uczuleniowy.

Ogólnie rzecz biorąc miałem też okazję wypróbować mahometa w ilości ok 23mg. Niestety był to nie wypał, całość wspominam jak wycinek ze snu, zero cevów, brak nawet falowania obrazu jeśli chodzi o oevy, jedyne co się działo to uczucie "bycia na czymś".
Mam nadzieję że za obszerność po uszach nie dostanę :P
Kto pyta nie błądzi stąd powyższa górka pytań.
Pozdrawiam, klocek. :cool:
  • 1995 / 490 / 0
1. Najedz się normalnie. Nie ma sensu się głodzić i nie ma sensu się przejadać bo w obu przypadkach będziesz czuć się potem niekomfortowo.
2. Wiem o jakich odczuciach mówisz podejrzewam, że są one spowodowane albo skurczami albo wazokonstrykcją, które NBOMY indukują. Po 4-ho-mipt raczej to nie powinno wystąpić.
3. Może przyśpieszyć tętno.
4. Całość 4-6 godzin w zależności od dawki.
6. 20-25 mg jak masz doświadczenie z psychodelikami.
  • 44 / 2 / 0
Z opisów wynika, że 4-ho-mipt jest jednak mocniejszy niż 4-ho-met i wywołuje dość mocne wrażenie utraty świadomości/ego. Zawsze tego doświadczacie, czy to zależy od dawki?
4-ho-mipt to byłaby moja trzecia tryptaminka. W jakie miejsce polecacie się udać? Lepiej totalne odludzie i sama natura, czy park w mieście też może być?
  • 1329 / 58 / 0
Utrata świadomości zależy od dawki, ale z tematu wychodzi, że homipt ma trochę niższe dawkowanie niż inne tryptaminy z czwóreczką, więc przy podobnych dawkach, łatwiej o zgubienie się w swojej głowie tak myślę, bo nie próbowałem. Co do miejsca to wiadomo, powinno jak najbardziej Ci odpowiadać, żebyś czuł się w nim bezpiecznie. Jeśli to nie pierwsza tryptamina z jaką masz styczność, to mniej więcej wiesz czego możesz się spodziewać, sam oceń czy park Ci pasuje, czy lepiej będzie gdzieś na odludzi (ja bym chyba wybrał odludzie).

Planuję niedługo zamówić trochę tej substancji i tak się zastanawiam. Jaka dawka nadałaby się na psytrance, tak, żeby nie zamknąć się w swoim świecie, tylko cieszyć się muzyką, w jakimś stopniu ogarniać i mieć kontakt z otoczeniem?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 367 / 7 / 0
lepiej zapodaj cos innego generalnie nie wiem jak można jest trypaminy na imprezy
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
25mg najlepsza dawka. Na wczesniejszych stronach wiekszosc osob takie ma zdanie. Sam testowalem w dawce 25 kilka razy i zawsze jest magiczny kolorowy trip ale wszystko zalezy od klimatu i muzyki. Dawka powyzej 35+ i jest rzutnik przed oczami.
  • 3406 / 534 / 0
wujciodobrarada pisze:
lepiej zapodaj cos innego generalnie nie wiem jak można jest trypaminy na imprezy
+1

Empatogeny + maja w sobie nutkę psychodelicznego klimatu, a odbiór muzyki jest również na wysokim poziomie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.