Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 418 / 1 / 0
fenki są wykrywalne na testach? z tego co szukalem to nie ma opcji ale ziomek ma przypal a walil tylko 2C-P
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 84 / 1 / 0
Niby mogą wychodzić na testach jako amfetamina z powodu tych samych metabolitów(?).
AMFETAMINA TEST wykrywa amfetaminę obecną w moczu w czasie do 2-3 dni od momentu użycia. źródło
Czyli niech przetrzyma ile może.
  • 56 / 1 / 0
Która z fenek waszym zdaniem ma najmniej dokuczliwy bodyload i/lub zejście?
  • 1456 / 19 / 0
2C-B, z tych które próbowałem to jedynie po niej w ogóle nie uświadczyłem bodyloadu. A zejście to miły afterglow, jak przy większości psychodelikow.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
dla mnie 25I, bodyload po 6mg lżejszy niż ten po ciepłym tyskim, ale nie polecam ;d
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 56 / 1 / 0
Ostatnio zauważyłam że wszystkie psychodeliki strasznie mnie tyrają fizycznie (drgawki, spid, ciśnienie) czy to fenki czy tryptaminy. Słyszałam też dużo pozytywnych opinii o 25d, ale z drugiej strony jest też postrzegany jako "ten najsłabszy" a zastanawiam się którego nbomka sobie wybrać na najbliższą imprezę. Z tego co mi wiadomo to nbomki są "bardziej lajtowe" choć to w sumie ta sama grupa, co imo król rozpierdolu pod względem wejścia - 2cp
  • 336 / 1 / 0
@up - z doswiadczenia wiem ze branie 25x-nbome na impreze alkoholowa (jesli o takiej mowa) to zly pomysl, chyba ze ktos lubi %-D
  • 1628 / 198 / 0
@up

Nie koniecznie, jeden osobnik sobie bardzo chwalił 500mcg 25B na takiej popijawie. I jeszcze sobie wkręcił, że jest tym typem w tej scenie:

[ external image ]

I w ogóle było zajebiście mówił. %-D Nawet się nikt nie pokapował, że typek sobie lekko tripuje. :-D

A dzwonił podjarany do mnie co godzinę, albo i częściej. ^_^

No ale to wszystko kwestia dawki.
  • 336 / 1 / 0
Kwestia dawki oraz tego jak dana substancja dziala na poszczegolna osobe ;-)
  • 56 / 1 / 0
W żadnym razie, mówiąc "impreza" miałam na myśli urodziny chłopaka, gdzie "dziesięć skwaszonych osób udaje się na laserszota". To już samo w sobie będzie fajnym przeżyciem, dlatego szukam sobie czegoś przyjemnego co pozwoli mi się tam dobrze bawić a nie przejmować skurczami mięśni i piszczeniem w uszach
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.