Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ps: Umiecie palić tak że jednocześnie ciągniecie fajkę i wypuszczacie dym, w czasach młodzieńczych z kumpel mi to pokazał, najlepsza technika, żeby spalić więcej gdy jedzie się słynne "po trzy". U mnie mówia na to "na dwa płuca", spotkaliście się z czymś takim. Kidys powiedziałem o tym niepalącemu kumplowi i powiedział że ściemniam, że sie tak nie da, zmieniłzdanie jak mu pokazałem XD.
Gdy skręcałem, to jednak wybierałem smakowe tytonie, lecz to już indywidualna sprawa każdego - w zależności ile nikotyny potrzebujemy.
iVision pisze:Kręcenie fajek maszynką po pewnym czasie staje się rytułałem jak samo palenie tego papierosa
Gdy skręcałem, to jednak wybierałem smakowe tytonie, lecz to już indywidualna sprawa każdego - w zależności ile nikotyny potrzebujemy.
Ja osobiście pale Casablance, jakoś najbardziej mi podchodzi... Chociaż ostatnio próbuje palić e-faje a papieroska tylko okazyjnie, dla smaczku i właśnie 'rytuału'. A co dopytania autora, kompromis pomiędzy muszę zapalić(jak jeszcze byłem na tym etapie) a muszę skręcić bardzo prosty - kręciłem na bieżąco niezależnie od warunków :D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.