Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / 2 / 0
Nie mam zamiaru podawać nić dożylnie, byłbym wdzięczny za pomoc w ekstrakcji wodnej 5x Clonazepam 2mg.
Chciałbym to przefiltrować podobnie jak metkata (filtr trochę zmodyfikuję)
Więc w ilu ml wody rozpuścic te 5 x clone 2mg?
Lepiej w ciepłej czy zimnej.

PZDR
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 858 / 19 / 0
dobra ja mam pytanie bo widze wy nieco inaczej rozpuszczacie tab niz mnie nauczono

ja robilem tak

10tab relanium kruszylem na pyl wrzucalem do sloiczka zalewalem kilkoma ml salicylowaego alkoholu podgrzewalem az zawrzalo i troche odparowalo czekalem chwile az ostygnie nastepnie na igle 0.8 nakladalem kawalek wacika do uszu i taki plyn wciagalem do pompki
teraz bede testowal z Lorafenem jak wiadomo tak duzych ilosci tab nie bede wrzucal gora 3-4

jakim sposobem mozna to zrobic efektownie i szybko ? (w terenie np) wystarczy zmiazdzyc tab poczekac chwile/pomieszac np w 1ml salicyla i przefiltrowac nastepnie dociagnac do tego 1.5ml roztworu z alfa-PVP? ktory bedzie rozpuszczony w wodzie do inj

w ogole lorafen moze rozpuszcza sie rowniez dobrze w wodzie?
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 708 / 6 / 0
Z tego co mi wiadomo to żadne benzo oprócz jednego chyba się nie rozpuszcza w wodzie ale ręki nie dam.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1095 / 34 / 0
midazolam jest rozp w wodzie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 858 / 19 / 0
w takim razie musze zostac przy starej metodzie tylko nie wiem jak to rozegrac przeciez nie bede walil po 25mg lorazepamu lol (jak recepturka na 10tab jest )
i lipa troche paczka na 2 strzaly + wtarak i 5 nowych tab %-D

bo jak bede podgrzewal 1-2ml salicyla to huja mi zostanie po filtracji

a jak ktos wsomnial ze zostawia na 24h w pompie lol %-D
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 858 / 19 / 0
nikt sie nie podejmie napisania recepturki na male ilosci tabs?
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 266 / 19 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: enough »
Lorazepam pisze:
byly przypadki ze byly amptupowane ludzium nogie z podania powodu benzo iv.
KVLTOVVY ten post jest tak wielce aże aż go odkupoję no normalnie.
Słyszałeś, że z powodu narodzin się umiera????

a lora i klona z towarem warto zapodawać w kabel zdaniem starego poczciwego grzejnika i ja mu wierzam
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 570 / 9 / 0
a czemu obcinają nogi? bo idioci rozpuszczają klono w wodzie i walą w pachwiny z masą tabletkową ...
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 858 / 19 / 0
rozpuszczalnosc diazepamu 41mg / 1ml 95% spirytusu

na 10tab daję 1.5ml spirytusu 4.5ml wody rozpuszczam w tym wstrzasam co jakis czas czekam kilka h az opadnie zostanie zoltawy plynek i hukam z czym chce o to co cala filozofia hukania rolek

solo benzo to strata czasu i kasy = urawny film w mixach OWSZEM

z 30mg odciagnalem z 3mmc i takie narty ze huj padam a normalnie z ogniem bym nic nie poczu l %-D
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 352 / 4 / 0
Dobra pozpieszyłem sie zbyt szybko i i rozrobiłem benzo ze spirytusem. Problem w tym ze chce to zapodać iv. tylko, że co zrobic by mi kabli nie popaliło. Jak moge to zneutralizować ? MAM WODE GO INIEKCJI, może po rozcięczeniu z nią nie bedzie tak zle. Czy może jakies inne spostrzeżenia? Pozdro :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.