Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Chciałbym to przefiltrować podobnie jak metkata (filtr trochę zmodyfikuję)
Więc w ilu ml wody rozpuścic te 5 x clone 2mg?
Lepiej w ciepłej czy zimnej.
PZDR
ja robilem tak
10tab relanium kruszylem na pyl wrzucalem do sloiczka zalewalem kilkoma ml salicylowaego alkoholu podgrzewalem az zawrzalo i troche odparowalo czekalem chwile az ostygnie nastepnie na igle 0.8 nakladalem kawalek wacika do uszu i taki plyn wciagalem do pompki
teraz bede testowal z Lorafenem jak wiadomo tak duzych ilosci tab nie bede wrzucal gora 3-4
jakim sposobem mozna to zrobic efektownie i szybko ? (w terenie np) wystarczy zmiazdzyc tab poczekac chwile/pomieszac np w 1ml salicyla i przefiltrowac nastepnie dociagnac do tego 1.5ml roztworu z alfa-PVP? ktory bedzie rozpuszczony w wodzie do inj
w ogole lorafen moze rozpuszcza sie rowniez dobrze w wodzie?
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
i lipa troche paczka na 2 strzaly + wtarak i 5 nowych tab
bo jak bede podgrzewal 1-2ml salicyla to huja mi zostanie po filtracji
a jak ktos wsomnial ze zostawia na 24h w pompie lol
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
Lorazepam pisze:byly przypadki ze byly amptupowane ludzium nogie z podania powodu benzo iv.
Słyszałeś, że z powodu narodzin się umiera????
a lora i klona z towarem warto zapodawać w kabel zdaniem starego poczciwego grzejnika i ja mu wierzam
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
na 10tab daję 1.5ml spirytusu 4.5ml wody rozpuszczam w tym wstrzasam co jakis czas czekam kilka h az opadnie zostanie zoltawy plynek i hukam z czym chce o to co cala filozofia hukania rolek
solo benzo to strata czasu i kasy = urawny film w mixach OWSZEM
z 30mg odciagnalem z 3mmc i takie narty ze huj padam a normalnie z ogniem bym nic nie poczu l
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.