Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Ostatnio spotkałem się z lepkim,walił jak skurwysyn a nic nie pacał.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 192 / 2 / 0
No też na taki trafiłem. Ani powera ani zjazdu. Jedynie to siedziałem do późna z lekkim humorem.
  • 162 / 4 / 0
Kurde od jakiegoś czasu jak sie nadmucham tak porzadnie to pier***le takie przedziwne głópoty że masakra. Mnie to śmieszy wiem że gadam bez sęsu ale ludzie się śmieją niektórzy padaja ze smiechu różnie reagują ci co nie zażywają .
Ostatnią akcje siedze z ziomkiem w samochodzie to był chyba drugi dzień i mecze sie z wyciagnieciem fetki na pudełko od płyty wiec w pewnym momencie jebłem że może ona nie lubi do nosa, i zaczynam podkładać że to niby fetka drze ryj i dre ryj ''NIEEEEEEE !!! , JA NiE ChCE do NOSAAAAAAA !!! w tym momencie jakby wracam i dre ryj do mojego ziomka ''KURWAAA DAWAJ Łom !!!
Automatycznie ja w brechT i moj ziomek to samo haha
Poryciuchy raz się przyłańczają a raz sie wkurwiają i każą mi się zamknąc , za każdym razem wtedy satysfakcje daje mi wkurwianie ich. Są to moi dobzi znajomi także wszystko ''zazwyczaj'' jest traktowane z dystansem.
Miał ktoś tak? Ja tak mam za każdym razem gdy nie spie juz jednego dnia i nocy i nastepny dzien znowu to tak około południa jest kurwa kabaret :D
  • 5792 / 1188 / 43
To się nadaje do cooltowych
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 150 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
  • 1857 / 70 / 80
Tak właściwie to skutki uboczne kilkudniowego działania mam takie same jak w przypadku mety. Przy czym tutaj nie ważne ile przyjmę to i tak nie potrafie osiągnąć tego stanu który bym chciał. Dorzutki nasilają głównie efekty uboczne, a działanie na ktorym mi zależy dochodzi do pewnego poziomu i wyżej już nie chce.
To ja już wole nastepnym razem poszukać mety a z tym daje sobie spokój, wypaliło się dla mnie i to szybko.
  • 162 / 4 / 0
kasia-g73 pisze:
Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
Według mnie najlepiej jest zakupić sobie opakowanie Centrum Advance 30 lub 60 tabletek i zażywać je regularnie albo przed i po zażyciu.
  • 203 / 7 / 0
ja podczas brania meth zawsze biorę magnez+cardio, jakiś kompleks witamin (np. vigor, centrum..), piję duużo wody i raz na jakiś czas jogurt i to wszystko.
ale to i tak gówno pomaga :-D
Nocny Spamer
  • 26 / / 0
BS pisze:
dostałem kiedyś stumiligramowego sampla fety
Biały jak śnieg puder, praktycznie bez zapachu. Kumpel, który to wciągał bardzo zachwalał :-D
tylko skad pewnosc ze to byla feta?
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.