Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Ostatnią akcje siedze z ziomkiem w samochodzie to był chyba drugi dzień i mecze sie z wyciagnieciem fetki na pudełko od płyty wiec w pewnym momencie jebłem że może ona nie lubi do nosa, i zaczynam podkładać że to niby fetka drze ryj i dre ryj ''NIEEEEEEE !!! , JA NiE ChCE do NOSAAAAAAA !!! w tym momencie jakby wracam i dre ryj do mojego ziomka ''KURWAAA DAWAJ Łom !!!
Automatycznie ja w brechT i moj ziomek to samo haha
Poryciuchy raz się przyłańczają a raz sie wkurwiają i każą mi się zamknąc , za każdym razem wtedy satysfakcje daje mi wkurwianie ich. Są to moi dobzi znajomi także wszystko ''zazwyczaj'' jest traktowane z dystansem.
Miał ktoś tak? Ja tak mam za każdym razem gdy nie spie juz jednego dnia i nocy i nastepny dzien znowu to tak około południa jest kurwa kabaret :D
To ja już wole nastepnym razem poszukać mety a z tym daje sobie spokój, wypaliło się dla mnie i to szybko.
kasia-g73 pisze:Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
ale to i tak gówno pomaga :-D
BS pisze:dostałem kiedyś stumiligramowego sampla fety
Biały jak śnieg puder, praktycznie bez zapachu. Kumpel, który to wciągał bardzo zachwalał :-D
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.