Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Ostatnio spotkałem się z lepkim,walił jak skurwysyn a nic nie pacał.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 192 / 3 / 0
No też na taki trafiłem. Ani powera ani zjazdu. Jedynie to siedziałem do późna z lekkim humorem.
  • 162 / 4 / 0
Kurde od jakiegoś czasu jak sie nadmucham tak porzadnie to pier***le takie przedziwne głópoty że masakra. Mnie to śmieszy wiem że gadam bez sęsu ale ludzie się śmieją niektórzy padaja ze smiechu różnie reagują ci co nie zażywają .
Ostatnią akcje siedze z ziomkiem w samochodzie to był chyba drugi dzień i mecze sie z wyciagnieciem fetki na pudełko od płyty wiec w pewnym momencie jebłem że może ona nie lubi do nosa, i zaczynam podkładać że to niby fetka drze ryj i dre ryj ''NIEEEEEEE !!! , JA NiE ChCE do NOSAAAAAAA !!! w tym momencie jakby wracam i dre ryj do mojego ziomka ''KURWAAA DAWAJ Łom !!!
Automatycznie ja w brechT i moj ziomek to samo haha
Poryciuchy raz się przyłańczają a raz sie wkurwiają i każą mi się zamknąc , za każdym razem wtedy satysfakcje daje mi wkurwianie ich. Są to moi dobzi znajomi także wszystko ''zazwyczaj'' jest traktowane z dystansem.
Miał ktoś tak? Ja tak mam za każdym razem gdy nie spie juz jednego dnia i nocy i nastepny dzien znowu to tak około południa jest kurwa kabaret :D
  • 5985 / 1237 / 43
To się nadaje do cooltowych
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
  • 1857 / 70 / 80
Tak właściwie to skutki uboczne kilkudniowego działania mam takie same jak w przypadku mety. Przy czym tutaj nie ważne ile przyjmę to i tak nie potrafie osiągnąć tego stanu który bym chciał. Dorzutki nasilają głównie efekty uboczne, a działanie na ktorym mi zależy dochodzi do pewnego poziomu i wyżej już nie chce.
To ja już wole nastepnym razem poszukać mety a z tym daje sobie spokój, wypaliło się dla mnie i to szybko.
  • 162 / 4 / 0
kasia-g73 pisze:
Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
Według mnie najlepiej jest zakupić sobie opakowanie Centrum Advance 30 lub 60 tabletek i zażywać je regularnie albo przed i po zażyciu.
  • 203 / 7 / 0
ja podczas brania meth zawsze biorę magnez+cardio, jakiś kompleks witamin (np. vigor, centrum..), piję duużo wody i raz na jakiś czas jogurt i to wszystko.
ale to i tak gówno pomaga :-D
Nocny Spamer
  • 26 / / 0
BS pisze:
dostałem kiedyś stumiligramowego sampla fety
Biały jak śnieg puder, praktycznie bez zapachu. Kumpel, który to wciągał bardzo zachwalał :-D
tylko skad pewnosc ze to byla feta?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.