Proszę o szybką odp
20-50 w zależności od dila i mocy kartonu, mało dostępne raczej
27 lutego 2020JanekPawlacz pisze: Jakie są ceny 4mmc w kraju? Tylko oryginał 4mmc a nie inne bk
Ja kwasu jeszce nie spotkałem taniej niż za 30zł a najdrożej 50, no raz za 60 spotkałem ale nikt tego nie kupował. Dostępność z kolei jeszcze nie dawno była nawet lepsza niż mj, niestety wyłapali policjanci parę osób, kilka innych zawinęlo stragan i teraz jest nieco gorzej, ale wciąż kwas to jeden z najpopularniejszych psychodelików w sprzedaży i nie powiedziałbym że jest trudno dostępny. Podróbki też już od dawna nie spotkałem żeby ktoś gonił
21 lutego 2020klimu2608 pisze: Ile kosztuje teraz DMT? I ile (objętościowo) się go przeciętnie kupuje? Na torby (1g) jak kokę, czy fetę?
21 lutego 2020birdboy pisze: aż żal kurwa mać chwyta za serce, w moich warszawskich kręgach ciężko wyłapać liść klona za te, uznajmy, ludzkie 80-100zł, większość zaczęła sobie życzyć bliżej 150, ostatnio chłop mi zawołał 200 to fikoła idzie zajebać XD mam nadzieję że to kwestia moich wątłych dojść, bo najwyraźniej część warszawiaków jest ruchana w dupę, choć nadal idzie dostać porządny czeski słoik ;-)
W ogóle zdzierstwo i niezła przebita bo klonazepam ma cenę urzędową ustaloną na około 11,50zł
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
jeszcze niedawno (2-3 lata temu) normą było 50-60zł, 1-1,5 roku temu wzrosło do około 80. Teraz słyszałem ceny 100-120zł
Teraz też tak idzie dostać, za 40, ale nie obracasz się w tych kręgach. W netach najpopularniejszą ceną do niedawna było 60zł, teraz jest to już 80-100. Nie wiem, z czego to wynika, gdyż z dostępnością od lekarzy w tej kwestii nie jest ciężko.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.