Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 203 / 7 / 0
Boże, ile ja już fety nie jadłem, pomyśleć, że kiedyś codziennie się było na tym prochu.
Przyjebcie meth, nie pożałujecie :old: Możecie mi uwierzyć, pozdrawiam wszystkich :-D
Nocny Spamer
  • 1857 / 70 / 80
Ta mokra pasta jebie na cały pokój, jest jakakolwiek metoda na szybko żeby tego nie było tak czuć? Wiem że jak wyszusze to będzie o wiele lepiej ale w tym momencie nie moge. Do głowy przychodzi mi tylko wrzucenie do takiego słoika zamykanego z uszczelką, jakie jeszcze macie metody?
  • 1680 / 266 / 0
Rekrystalizacja odwodnionym acetonem?
Największy przegryw na forum
  • 26 / / 0
Anon pisze:
Ta mokra pasta jebie na cały pokój, jest jakakolwiek metoda na szybko żeby tego nie było tak czuć? Wiem że jak wyszusze to będzie o wiele lepiej ale w tym momencie nie moge. Do głowy przychodzi mi tylko wrzucenie do takiego słoika zamykanego z uszczelką, jakie jeszcze macie metody?

słoik to chyba jedna z lepszych i najbarziej dostepnych opcji. ewentualnie taki plastikowy pojemnij jak na zarcie - byle bylo szczelne bo wyszuszona juz nie jest taka sama. :-O
  • 1857 / 70 / 80
Drag, oczywiście teraz nie mam nawet warunków żeby wrzucić to do mikrofalówki i wysuszyć a co dopiero na niewzbudzające podejrzeń odwadnianie acetonu i hodowle kryształów. Ale jakoś w przyszłości napewno spróbuje z ciekawości.
Czyli co w dobrze oczyszczonej postaci materiał będzie bezwonny a to co tak capi to zanieczyszczenia z produkcji?
Na szczęście 3 samarki i słoik z uszczelką wystarczył na tymczasowe rozwiązanie.
  • 1680 / 266 / 0
Nikt nie wprowadza super czystych soli bo czemu chemicy mieli by tracić czas na kolejne krystalizacje. A co śmierdzi to zależy od sposobu produkcji. Bezwonna to amfa nigdy nie będzie, zawsze ma ten specyficzny zapach. Ale nigdy nie spotkałem się z żadną cuchmącą papką.
  • 2775 / 39 / 0
drag pisze:
Bezwonna to amfa nigdy nie będzie, zawsze ma ten specyficzny zapach
mylisz się
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
amfetamina sama w sobie czyjli jako ciecz śmierdzi intensywngge. A jak przeprowadzimy do soli najcźęściej siarczanu i raz przemyjemy RO to zawsze pozostanie zapach. Ale jak towar wrecz cuchnie to ćos jest cóś zjebane, możliwe że wysalanie nie poszło.
  • 2775 / 39 / 0
dostałem kiedyś stumiligramowego sampla fety
Biały jak śnieg puder, praktycznie bez zapachu. Kumpel, który to wciągał bardzo zachwalał :-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
co tu dużo mówić, dobry speed (nie) jest zły. te lepiące śmierdzące zawsze były mocne, ale na pewno można mieć suchutki i o lekkim zapachu i wysokiej czystości. Sam daaawno takiego nie widziałem, a szkoda.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.