Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 357 / 3 / 0
Tripping pisze:
Moi kochani co polecacie na 'zwiotczenie mięśni', aby nie było tego 'rozpierdzielu', że cały czas muszę się ruszać %-D Energia rozpierdziela :) Myolastan niestety już nie działa - przyzwyczajenie %-D
Inne s&s.
Vincent Vega pisze:
Czy ktoś pokusiłby się o luźną charakterystykę doświadczenia po 50mg hometa? No bo z jednej strony dawki do 30mg to była raczej zabawa, jednak z drugiej strony nie wiem czy nie porywam się z motyką na słońce (doświadczenie z wiązane z silną psychodelą jest).
Jeśli przy 30 ogarniałeś na luzie, to przy 50 powinieneś też dawać radę. Będziesz mógł mówić, myśleć, ukształtowanie terenu tez powinieneś widzieć przez fraktale. Ale jako-taki ogar i świadomość powinny być.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Prawda jest taka, że między 30mg a 50mg 4-ho-met znaczącej różnicy we wpływie na psychikę niestety nie ma, a przynajmniej u mnie. Co innego przy 4-aco-dmt, to wtedy całkiem coś innego hehehe

jak rozpierdala kogoś energia to polecam spacery n a psychodelikach. Najlepiej pod wieczór, przed zapadnięciem mroku jak jasno jeszcze jest ;-)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
ja również polecam spacery, ustawiam sobie godziny tak, by na końcu peaku zaliczyć zachód słońca. Ogólnie wydaje mi się, że homet jest idealny na dwór, na wycieczkę. Siedzenie w chacie to dla mnie strata pięknych widoków. Czasami mam wrażenie, że trip rusza dopiero na dworze (masa bodźców), gdy w domu był stłamszony. Ale to homet, bo np. po DPT wyjście na spacer było pomyłką, efekty momentalnie znikały, zostwało lekkie zakręcenie (czyli: mata, muzyka, ciemność).
  • 370 / 13 / 0
Jak wy możecie spacerować, ni rozumiem ;-). Po 20mg miewałem problemy ze staniem, bym się chyba na chodniku położył..
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Ja w takim razie polecam (póki jest sprzyjająca pora) wrzucać na zachód by na after zahaczyć o wschód. Budząca się do życia przyroda to coś pięknego. Co do siedzenia w domu to myślę, że oprawa pokoju o nieco roślinności oraz odpowiednie oświetlenie rozwiąze problem :)

ps. @machine: „Sie skacze, sie pływa(…)” - 'zero' problemów z motoryką ;)
Miej dystans
  • 857 / 2 / 0
Na chuj zalecacie wrzucac na jakas konkretna pore? Przeciez nie braknie tych substnacji to mozna wrzucic na kazda pore dnia w kazdej porze roku. Tak samo jak ja. Troche to trwa ale...
Wtedy mamy pewnosc, ze nic nam nie ucieklo i sami wiemy kiedy i pasuje nam najlepiej.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Można wrzucić i dojadać co kilka godzin moklobemid. Albo z rutą zjeść %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 857 / 2 / 0
To watek z tryptaminami ale zawsze cisnie mi sie na jezyk, zjedz doca albo doma. Czeka cie wschod i zachod na bank wiec nie ma co rozkminiac kiedy zjesc ;d
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 122 / 8
BrightestStar pisze:
Prawda jest taka, że między 30mg a 50mg 4-ho-met znaczącej różnicy we wpływie na psychikę niestety nie ma,
U mnie jest gigantyczna
  • 729 / 6 / 0
Zawsze ten początkowy mindfuck można zniwelować 0.5mg klona tak z 20min przed przyjeciem tryptaminy. ;)
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.