Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 137 / 0
@up Mi bardziej eti pasuje niż xan, i co terasss ?? ;) może chujowy sort masz.
  • 165 / 10 / 0
@dash etizolam-watek-ogolny-t32007-2130.html#p2614090 Post tego ziomka, opisuje 1:1 moje odczucia co do Eti, jakby wyjął mi myśli z głowy, widać różnie to bywa, a może to przez to że jestem na cyklu sterydowym xD po za tym wpierdalam codziennie kilkanaście różnych suplementów i innych leków na astme i innego gówna może dlatego, w każdym razie czuję to tak samo, a Xanik to moja miłość <3
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 429 / 64 / 0
Jutro dostanę ten etizolam, ile godzin to może trzymać? Pierwszy raz wziąść jak będę miał wolne czy zaryzykować i spróbować wieczorem dzień przed pracą?
No i najważniejsze jak długo się wkręca, normalnie połknąć czy dać pod język?
Wiem że głupie pytanie ale to mój dziewiczy rejs %-D
Nwm czy to ma znaczenie ale jestem dosyć wjebany w fete ale walczę
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 604 / 115 / 0
nie cykaj się aż tak gościu.
trzyma około 5-7 godzin, włącza 30 minut.
bierz 1mg na pierwszy raz, chyba że masz expa z innymi benzo lub tolerkę, to możesz śmiało 2mg- ale nie przed ważnym zadaniem. Na noc czy w wolny dzień - będzie ok.
Jak chcesz brać wieczorem no to cię uśpi i rano nie powinno być źle. Ale jeśli dojeżdzasz autem, to uważaj, bo może jeszcze działać.

Możesz połknąć lub possać, obie metody dobre, ponoć podjęzykowo ciut szybciej wchodzi, ale różnica minimalna.
  • 429 / 64 / 0
Nie przed ważnym zadaniem? Ja pracuje na szklarni i scinam róże, nie będzie to kolidować? :D praca powiedzmy dosyć odpowiedzialna bo jak szef zobaczy że chujowe róże scinam to mogę pakować walize...
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 616 / 0
@Buuszek toteż piszemy Ci tutaj, żebyś najpierw przetestował to w wolny dzień, ewentualnie po pracy. Ocenisz w ten sposób jak substancja wpływa na Twoje funkcje poznawcze, motorykę, czy nie jesteś po tym zbyt senny itp. Lekką senność możesz zniwelować kawą, przetestuj to po prostu i sam będziesz wiedział czy nadaje się to do wzięcia w pracy czy nie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 64 / 0
Oki, dzięki, a jak mix eti+feta?
  • 165 / 10 / 0
@up dla mnie kozak, ludzie mówią że mixy stimów i benzo są bez sensu, ale dla mnie jedyne do czego ten eti się nadaje to właśnie takie mixy z fetą według mnie Piękna sprawa, ale jak widzisz opinie o tej subst. ogólnie są podzielone i musisz sam sprawdzić.
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 429 / 64 / 0
To jutro wieczorem testuje, w sobotę w pracy robię mix i się okaże, wielkie dzięki wszystkim :)
  • 429 / 64 / 0
Wlecial test, szału nie ma, chyba ledwo czuje albo i wgl, może dlatego że jeszcze lekko zrobiony feta jestem.
Zamówiłem ze sklepu w NL, przyszły listki, zjadłem pół tj 1mg, minęło jakieś 40minut, zaraz chyba dorzucę następne pół i zobaczę co się stanie, w sumie jedyne co odczowam to takie jakby leciutkie zrelaksowanie i wyjebke na wszystko,do tego ciężkie powieki ale pewnie dlatego że cały czas patrzę w telefon zlmoze wyskocze na krótki spacer i się okaże czy działanie przeciw lękowe jest chociaż minimalne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.