Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 604 / 115 / 0
"wystarczało" haha, chłopie masz wysoko tolerkę ustawioną.

ja benzo brałem żeby się sponiewierać, nie żeby wyjść na miasto, do ludzi - ta grupa substancji zamula strasznie.
Mnie, żeby uśpić wieczorem, 2-6 mg robiło robotę. Parę razy jednak łykałem to garściami jak tic taci i potrafiłem nawet 30mg tego wziąć, nie mając tolerki jakiejś ogromnej (4-8mg dziennie)
  • 165 / 10 / 0
Elo mordy i wariaty, leci do mnie 250mg eti, zawsze jadłem to w tabsach czy dobrym wyjściem będzie rozpuszczenie tego w 100ml spirytusu a potem rozcięczenie tego roztworu kolejne 150ml wódki żeby uzyskać roztwór 1ml-1mg czy koniecznie użyć samego spirytusu ?
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 240 / 23 / 0
Rozpuść w 200ml będziesz miał 2ml 2.5mg po co kombinować, wodka może być.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 165 / 10 / 0
@Kromozepam Normalnie w wódzie bez lipy się rozpuści ? nietórzy pisali że hujowo i pływają farfocle
  • 174 / 17 / 0
Rozpuści się normalnie.
Jeśli będziesz miał farfocle, to taki towar i te farfocle miałbyś również w spirytusie.
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 165 / 10 / 0
kozak koszta właśnie drastycznie spadły ;D
  • 429 / 64 / 0
Jak polecacie dawkowac jedynie w celu niwelacji leków?
Dobrym pomysłem będzie wziąść dawkę terapeutyczną w pracy?
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 616 / 0
@Buuszek bez tolerki 1mg wystarczy, to odpowiednik 0,5mg alprazolamu. Możesz brać śmiało w pracy, etizolam w niskich dawkach nie upierdala tylko działa sobie delikatnie w tle. Jednak najpierw zalecałbym przetestować jak to na Ciebie działa w jakichś luźniejszych warunkach żeby mieć rozeznanie co i jak oraz ewentualnie skorygować sobie dawkowanie bo może się okazać, że ten 1mg to dla Ciebie za dużo/za mało. Różnie ludzie reagują.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 604 / 115 / 0
ja po 1mg w pracy się bardzo źle czułem- zamulony, śpiący i lekko odrealniony

a potem ćpałem ze 2 lata, z większą tolerką, ale na sen

też proponuję 1mg na start, ale 1wszy raz wrzuć w domu a nie w pracy.
  • 165 / 10 / 0
Nie porównujcie tego gówna do Alprazolamu, ostatnio cytowałem post kolesia w temacie o flualprze który perfekcyjnie opisał moje odczucia co do tej substancji, to tylko zamula powoduje amnezje rozluźnia mięśnie aż za bardzo 0 euforii relaxu, po Xanie leżąc na łóżku czułem się jak na chmurce, idealnie pięknie i w ogóle, a po tym to nie pamiętam czy zrobiłem to co miałem w planie czy nie, nie wiem co ze sobą zrobić zaraz bęłkocze i zasypiam, to już wole robić rozpierdol po xanaxie jak za dużo wrzuce, najgorsze "benzo" (tak wiem że to nie benzo) jakie jadłem nawet zolpidem (też wiem że to nie benzo) jest przyjemniejszy w działaniu, nadaje się tylko na zjazdy po stymulantach taka moja opinia, ew. jako pseudo-speedball też do stimów, pozdrówka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.