ODPOWIEDZ
  • 150 / 36 / 0
Ja dziś pierwszy raz testowałam substancje. Co do jakości nie mam wątpliwości, bo od świetnego vendora który ma rzeczy najwyżej jakości. Poszło 120 mg na początek, potem jeszcze trochę dodałam w sumie całościowo 200 mg (sort kawa z mlekiem). No i ładowało się to ponad 3 godziny, dało ból brzucha (bez biegunki) a faza przypomina taką którąś z koleji dorzutke b-ketonów, która cos tam klepie ale to nie to. Najgorsze jednak ze poce się jak dzika świnia i cały czas sikam...
Tolerke mam taką średnią na 3mmc i MPH.
Mozliwe że moim błędem było wypicie tego jakieś pół h po zjedzeniu kanapki, na przyszłość jeśli będę próbować to pewnie na pusty żołądek, ale generalnie się nie zachwyciłam
  • 491 / 63 / 0
28 sierpnia 2019Rossana pisze:
Ja dziś pierwszy raz testowałam substancje. Co do jakości nie mam wątpliwości, bo od świetnego vendora który ma rzeczy najwyżej jakości.
możesz napisać jaki (jeśli tu nie wolno, to w temacie "gdzie kupić")?
Poszło 120 mg na początek, potem jeszcze trochę dodałam w sumie całościowo 200 mg (sort kawa z mlekiem). No i ładowało się to ponad 3 godziny, dało ból brzucha (bez biegunki) a faza przypomina taką którąś z koleji dorzutke b-ketonów, która cos tam klepie ale to nie to. Najgorsze jednak ze poce się jak dzika świnia i cały czas sikam...
Tolerke mam taką średnią na 3mmc i MPH.
Mozliwe że moim błędem było wypicie tego jakieś pół h po zjedzeniu kanapki, na przyszłość jeśli będę próbować to pewnie na pusty żołądek, ale generalnie się nie zachwyciłam
dziwne, ale z moich doświadczeń wynika, że przed 6apb dobrze mieć tolerkę całkiem wyzerowaną.
  • 446 / 94 / 0
Ja bym strzelał, że tolerkę podbiła sobie wrzucając 2-FEA całkiem niedawno.
Dlatego dziwi mnie, że zdecydowała się teraz na wrzucanie czegokolwiek.
  • 150 / 36 / 0
Właśnie tego 2-fea wzięłam wtedy malutko i reszte wywaliłam.
Po tym jak musiałam wziąć prysznic jakieś 4 razy i sikałam conajmniej 20 razy poszłam spać tylko przy uzyciu ziołowych tabletek i herbatek i spałam 8 godzin, jedynie Fitbit pokazuje ze miałam bardzo mało fazy REM.
Następnym razem spróbuje "na czysto" z długą przerwą od wszystkich innych substancji.
Co do sprzedawcy to sprzedaje niestety tylko na terenie Holandii więc raczej nie za bardzo pomogę
  • 16 / 1 / 0
Obecne 6APB odnosze wrazenie niema takiej mocy co to bezowe zprzed lat. Dzialanie slabsze i przyjemnosci mniej. Czy to juz popalone cos w glowie czy zwyczajnie gonia slabizne?
  • 144 / 24 / 0
Próbowałem 6-APB kilka razy, za czasów jego największej popularności i tylko beżowy sort robił mnie genialnie. 6-8 godzin euforii, błogości, pluszowości. Wyraźne wizuale, odbieranie barw zmienione, duża empatia. Później delikatny zjazd, źrenice rozszerzone nawet 18 godzin. Następny sort który próbowałem był biały i sporo słabszy. Działanie było krótsze, zjazd wyraźny i bardzo nieprzyjemny, dominowała stymulacja. Po imprezie z nim cały kolejny dzień spędziłem w łóżku. Czułem się struty
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 491 / 63 / 0
jeszcze kilka miesięcy temu beżowy sort był dostępny i robił znakomicie - ale tylko przy wyzerowanej tolerce od wszystkiego, nawet niewiele alko potrafiło osłabić działanie.
  • 45 / 3 / 0
alko ogolnie oslabia bardzo mocno, dzialanie wielu subst
szkoda ze tych sortow z 2014 nigdzie nie mozna kupic
niestety to z obecnych czasow co gonia jako 6apb ma troche daleko do tamtych
  • 6 / / 0
Pytanko: jakie są minimalne przerwy w zabawach z 6apb aby się zregenerować? Takie same jak przy MDMA?
Czy biorąc MDMA wyrabia się tolerkę na 6apb?
  • 491 / 63 / 0
nie wiem jak z MDMA, ale na pewno ketony zwiększają tolerkę na 6apb, więc z dużym prawdopodobieństwem emka również.

co do przerw, to nawet po 3 dniach było już dobrze, w dwudniowym ciągu (ale z 3-4h snu) też działało.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.