Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 708 / 6 / 0
Nie jego matka nie żyje już długo a ojciec zmarl na raka jakieś pół roku temu. Dorzucam 300mg kodeinki.. Milo bede spał
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 3961 / 150 / 0
nie zarlem z tydzien kodzitsu, nocka zleciala na deksie, popijam piwa i stwierdzilem, ze zjem tjokodyn chociaz mial byc na sniadanie, a chuj tam, lato jest wiec niech grzeje.

oraz kodeinowa nutka

https://www.youtube.com/watch?v=_dNht9Zr0CE
Synkro - Acceptance
niedojebanie genetyczne
  • 1794 / 124 / 0
tur3k pisze:
Na mnie dorzutki (w sensie nowej fazy, gdy praktycznie zeszła i został jedynie nieprzyjemny ekhm aftershit (bo określenie 'afterglow' byłoby tutaj z całym szacunkiem dla tripujących wybitnie nie na miejscu)) działają znakomicie, z tym że ja mam dziwny organizm i mną się proszę nie sugerować bo może wyjść momentami dziwnie (i niebezpiecznie). Sprawdzone_info.
Kurde, przez was mi się dzisiaj śniło, że testuję ten sposób zarzucania na sobie. A wczoraj, że byłem w Aqua Parku i sprzedawali tam drinki z wódą i fentanylem %-D . W opcji 10 i 20mg fenta. Trochę dalej był sklep "Zara", który nie był sklepem, a elitarną instytucją opalającą dupy ludziom, którzy za to płacą (takie solarium dla pośladów).
tur3k pisze:
A co jeśli kodeinowa logika powstała na błędnych założeniach oraz źle zinterpretowanych wnioskach ? ;) Przykładem niech będzie 'Farmakodynamika kodeiny'.
Ludzka logika w ogóle powstała na błędnych założeniach i źle zinterpretowanych wnioskach.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 708 / 6 / 0
Po chuja wam jakas logika. Bierzesz kode cpasz i jest zajebiscie.Przestaje dzialac lecisz w tramal albo dgx. potem ju majka i hel. Droga dla 70% z nas i tyle
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1794 / 124 / 0
CUT ! - takie rzeczy nie przejdą nawet w knajpie, żeby mi to było ostatni raz ;) - tur3k
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 9 / / 0
No cóż... Chyba czas zrobić mały detox od kody. 450mg mnie juz ledwo smyra :( Próbowałem dexa, nawet tej sody oczyszczonej, którą ktoś tutaj polecał i tylko troszkę lepiej. Przerwa!
Uwaga! Użytkownik fastszlag nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
A ja chciałabym się przywitać :)
I po prostu muszę się wyżalić - te nowe przepisy mega utrudniają zdobycie mojej (naszej) ukochanej substancji. Dziś idę do apteki, a tu jakaś nieznana mi wcześniej babka, na moje "poproszę Antidol", odpowiada "nie nie, weszły nowe przepisy, od 1 lipca nie sprzedajemy, dam pani Apap". Ja ją grzecznie uświadomiłam na czym polegają te nowe przepisy. Pyta, po co mi Antidol. Ja: "na uporczywe migreny, zawsze się sprawdza". A pani tech. farm. na to "a może po to by być na haju?". Ja na to że nie życzę sobie by sugerowano mi że jestem ćpunem. No i daje mi ten Antidol, później pytam się o jeden z balsamów, które jak byk były wystawione na ladzie, mówię po kilka razy nazwę firmy, pytam o cenę, a ta z wyrzutem "nie wiem o czym pani mówi". Po prostu nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Szkoda że apteka spalona, całodobowa i dość tania...
Chyba czas zrobić zapas Clonazepamum...
  • 102 / / 0
Nie wchodziłem tutaj kilka dni, a tu tak dosyć cicho.

Z czego to wynika?
Uzależnienie? (...) z grubsza chyba chodzi to, żeby wybrać takie które najmniej krzywdzi innych
  • 788 / 21 / 0
Wprowadzili ograniczenia w sprzedaży, prawdziwe ćpuny mimo że leniwe to beda latać od apty do apty (ale co nowego mogą w wątku napisać). Jednak całe grono gimbów i 'sportowców' pewnie sobie odpuściło, gra nie warta zachodu etc.
W efekcie przewiduje zwiększony ruch w dziale o PST.
Tyle :v
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 2 / 0
Miałam to szczęście, że jeszcze nie spotkałam się z taką sytuacją jak opisała koleżanka powyżej,żaden farmaceuta nie zaczął mnie moralizować.Jedyna różnica to oczywiście to jedno nieszczęsne opakowanie i proszenie o dowód,pytanie o wiek,dla kogo lek,co się dzieje itp. Może legitymują nas po to,by spisać nasze dane i potem przesyłają je do okolicznych aptek :scared:
Paradoksalnie przez ta ustawę na kode wydaje się więcej kasy,bo zamiast kupić kilka paczek w jednej,taniej aptece to trzeba lecieć do tej droższej,a ceny skaczą od 7 do 11 zł :'(
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.