Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jest możliwe żeby lorazepam i xanax wyparł kompletnie działanie eti? Moja postać ze snu zjadła 3 lorazepamy, do tego mnóstwo xana i mówił mi że te 650mg eti które miał spożył całe i że słabe było. 650mg na raz, nie wyobrażam sobie tego a on ani śpiączka ani nic
  • 379 / 28 / 0
nie
  • 61 / 1 / 0
Po 3 tyg stosowania dawek rano 0.5 południe 0.5 i wieczór 1.5 od dziś cold turkey. Zobaczymy co to będzie. Narazie cały dzień nie ma źle. Zobaczymy po kilku dniach. Trzymajcie kciuki
  • 1211 / 616 / 0
@negativ po 3 tygodniach nie będzie tak źle. Ja kiedyś przerobiłem jakieś 200 mg w 2 tygodnie i nie było tragedii, kilka dni trochę gorzej się czułem i tyle.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
To dobrze. Mam tego litra prawie ale plan taki żeby używać w małych ilościach gdzie muszę dużo załatwić w urzędach. Żyje w obcym kraju i pomimo że znam język jednak leki w takich sytuacjach mam albo czasem potrzebuje motywacji to dawka 0.5-0.75 siada jak znalazl. Ale ostatnio jakiś nie chciało mi sie przystopować. Teraz czas aby nauczyć sie wykorzystywać pozytywy substancji a nie szkodzić sobie
  • 853 / 57 / 0
01 lutego 2020negativ pisze:
Po 3 tyg stosowania dawek rano 0.5 południe 0.5 i wieczór 1.5 od dziś cold turkey.
Nie obrażaj wyrażenia cold turkey:>

Mam do Was pytanie, spotkaliście się z eti w kolorze lekko żółtym, w smaku gorzkim?
Flu ani clon RC to na pewno nie jest a etizolamu nigdy nie brałem.Ogólnie ma to być alpra ale działa słabiej, co akurat jest możliwe ale czy to to , pewności nie mam, mimo iż jestem od alpry uzależniony.
  • 61 / 1 / 0
Nie rozumiem, w jaki sposób obraziłem tą metodę.
  • 853 / 57 / 0
bo użycie nazwy 'cold turkey' moim zdaniem w ogóle nie pasuje do twojego odstawiania. Cold Turkey=harkcore a jak sobie nie wkręcisz jakieś jazd to ostawienie będzie wyczuwalne może kilka dni.Co to cz Cold Turkey?

Ja X lat temu jak pierwszy raz zapoznałem się z alprą, to zjadłem bodajże 60mg w miesiąc i nawet nie zauważyłem kiedy brakło ostatniej tabletki.

Ale sam pomyśł że szybko odstawiasz to duży plus!Nie daj się wpierdolić w benzo.
  • 1501 / 93 / 2
Czy etizolam i klotiazepam wychodzi w testach na benzodiazepiny?
action movie:gun:
  • 981 / 84 / 0
Nie powinien eti wyjść, nie jest to stricte bzd a pochodna jakas
Mnie naszło, ciekawe co z ludźmi co to nakurwiali latami w ilościach dwucyfrowych, sam przerobiłem tego z 2gramy, gram flubromazepamu i mam gaba rozjebane chyba do końca życia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.