Proszę o zrobienie ankiety.
22 lipca 2021london5 pisze: Statystyka jest ważna.
Proszę o zrobienie ankiety.
100% narkomanów popełnia samobójstwo na raty.
99% z nich o tym nie wie.
1% wie i ma wyjebane, dorabia u janusza za granicą napierdala kannabinoidy mieszane z gabaergikami i ma na koncie okultyzm oraz prawie 5000 postów + kilkanaście zdjęć swojej przecpanej buźki : *.
Sprawdzoneinfo
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Na co on odparł że działał pod wpływem impulsu - dziękuje bogu że mu się nie udało itd. A jakby to miał przy sobie to fakt ten był by nieodwoływalny. Wg mnie takie wieszanie się pod wpływem emocji jest bardziej zagraniem w rosyjską ruletkę i zarazem krzyczeniem o pomoc.
A, jak kolega mówi - impuls jest jaki jest. Teraz dziękuje.
Ale nie moglem tego zrobic, mam dzieciaki, wiedzialem ze musze poczekac jeszcze z 20 lat, aby wyszly na prosta, potem moge dalej.
2 wizyty u psychologa, ktory pokazal mi moje auto-toksyczne zachowania, i po kilku tygodniach pracy nad soba juz bylo lepiej. Ciagle gdzies tam smutek, zwlaszcza jak podejrze w internet jak ludzie sobie skacza do gardel, i co sobie robia w imie milosci do jakiegos jebanego boga czy socjalizmu.
Niestety dowiedzialem sie ze jestem typem nadwrazliwym. Chujowo maks, wolalbym byc psychopata lub takim tepym bucem co sie niczym nie przejmuje.
Co do ankiet/badan : gdzies sprawdzono losy kilkuset ludzi ktorych powstrzymano przed samobojstwem. Ponad 80/90% nie probowala po raz drugi, czyli takie wolanie o pomoc.
Jak ktos chce - jest zdeterminowany - to to zrobi. Mnie by juz nie bylo gdyby nie poczucie obowiazku wobec rodziny.
Tak bez ladu i skladu, ale chcialem sobie troche wylac zale. Dziekuje.
29 lipca 2021DexPL pisze: Z mojego doświadczenia wynika, że ponad 90% samobójstw za pomocą leków się nie udaje (udaje się odratować). Ludzki organizm jest trudniejszy do zajebania, niż nam się udaje. Jak jeszcze mamy wyrobioną jakąś tolerancję, to w ogóle. Inaczej byśmy mieli setki ćpunów tygodniowo przećpanych, a są tylko pojedyncze przypadki.
A, jak kolega mówi - impuls jest jaki jest. Teraz dziękuje.
Czy w polskim lecznictwie stosuje się coś z nich poza luminalem ?
Chociaż słoiczek baklofenu jednego prawie zabił, liczy się dawka. Nawet Acodinem można w teorii.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Szczególnie jak rano budzi lęk który nie pozwala poleżeć tylko nogi swierzbią. Więc idę o 7 pobiegać ale to tylko... trochę pomaga.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.