Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 273 / 0
23 października 2018AlienForms pisze:
Niektóre przeterminowane a niektóre....uwaga...zużyte ;) Babcia naklejała je sobie w różnych miejscach i potem takie lepkie i wilgotne smażył jak opętany ;)
była gdzieś tu na forum, o ile mi się nie roi coś, opisana praktyka pomagania jako wolotariusz w hospicjum, żeby mieć dostęp do takich właśnie zdartych z pacjenta plastrów

Fuzja - d5
23 października 2018Ivival pisze:
Mam pytanie do zakochańców w majce, którzy brali fenta iv. Czy byliście zadowoleni biorąc fentanyl, czy jednak was rozczarował? Jak z wejściem? Wiem, że co osoba to inne odczucia, dlatego chodzi mi głównie o ludzi uwielbiających wejście morfiny.
wejście bardziej podobne, do tego, jak działa oksykodon, tylko mocniejsze, takie trochę pierdolnięcie pałą w łeb, substancja daje pojęcie o mocy, nawet przy niskich dawkach. jakkolwiek, nie jest to złe, to brak tego uczucia rozlewania się po ciele, no ciarek oczywiście też brak
modów proszę o scalenie z poprzednim postem
Ostatnio zmieniony 23 października 2018 przez 3ldritch, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Nie podeszło mi działanie oxy, chociaż malutko przerobiłam i to w mixie z mają. Wg mnie z zbija działanie
^dzięki za odpowiedź, chyba faktycznie ten fent nie dla mnie, ale pewnie kiedyś spróbuję :)
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1931 / 318 / 0
23 października 2018rozgar pisze:
[mention]GG Allin[/mention]
[mention]Czarli Hustle[/mention]

Chłopaki testowali plastry, które były po terminie 13-14 lat i dzialały ;) (10-20%)
no to fakt. Było definitywne działanie opioidowe, zbliżone do fentanylu - lecz nie było to działanie znane mi ztego związku (bardziej przypominało działanie pochodnych, gdzie ten profil jest troche inny - trudne do opisania)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2218 / 1
Temat się rozwinął, to i jak się deczko wypowiem w tym temacie.

Najpierw i.v. - fent nie ma wejścia z aurą jak majka (ten kto stosował to wie do czego dążymy). Nie ma też tego jebnięcia jak oxy (jakbśmy speeda wzięli) - ma natomiast coś innego.
Czyli mea wyciszenie, spowolnienie doznań, tylko zamknąć oczka i...
No i tutaj w zależności od dawki stracić przytomnność, usnąć, albo ponoodować. Różnica jest tak minimalna między 1i 2 a 3 jest tak mała, że trzeba bardzo dobrze znac swój organizm żeby wiedzieć co jak i kiedy. Na dodatek trzeba wiedzieć ile tak na prawdę środka mamy w pompce.

fent iv najlepszy moim zdaniem jest w miksie z oxy. Walimy oxy wchodzi, bawimy się, w pewnym momencie chcmy trochę spokoju, dowalamy fencika i relaksujemy się na kanapie bez zbędnych ceregieli. Tylko przypominam - to dla osób doświadczonych - nowicjusza może zabić i pewnie zabije wcześniej czy później.

Co do plastrów, to naklejone działają fajnie, super przeciwbólowo, natomiast zejście z tego gówna na inne opio po np miesiącu brania to jest dramat. Syntetyk to jednak syntetyk. Jak sie organizm przyzwyczai, to nie ma zmiłuj. Do tej pory się męczę po odstawce plastrów, choć oxy mam tyle ile poproszę. Skręt jest jednak już 2 tygodnie (oczywiście nie pełny - oxy dużo pomaga, ale wolałbym żeby go nie było)
  • 2429 / 584 / 155
[mention]DexPL[/mention] Racja. Generalnie nie warto. Nie ma tak przyjemnego wjazdu jak np. majka, poza tym działa bardzo krótko. No i to, o czym wspomniałeś - usypianie. Dawki są mikroskopijne i wystarczy odrobinę więcej, aby po prostu przespać całe działanie...

...Oby nie zasnąć już na zawsze. ;-)
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 530 / 141 / 0
Ja fenta i tych wszystkich pochodnych boję się dużo bardziej niż hery. Jest po prostu jeszcze wyżej na liście „nigdy nie spróbuję” niż heroina.
Znam swoje ograniczenia, jeszcze coś spieprzę i się przekręcę... nope, nope, nope. I oby mi się nigdy nie odmieniło.
  • 12 / / 0
23 października 2018Ivival pisze:
Mam pytanie do zakochańców w majce, którzy brali fenta iv. Czy byliście zadowoleni biorąc fentanyl, czy jednak was rozczarował? Jak z wejściem? Wiem, że co osoba to inne odczucia, dlatego chodzi mi głównie o ludzi uwielbiających wejście morfiny.
preferuje majke, z fentem trzeba naprawde idealnie trafic w dawke a nawet wtedyy fent dziala jak fent, czujesz sie krotko jak bog ale opiatowe grzanie majki jest dla mnie duzo wiecej warte
Nigdzie nie ide, zluzujcie nie traccie czasu. :kotz:
kocham wszystkich prosze nie buc
  • 2429 / 584 / 155
No i po fencie błyskawicznie pogarsza się nastrój, bo błyskawicznie schodzi faza. Dawkowanie to duża sztuka, a efekt wcale nie jest lepszy od majki pod względem euforii. Poza tym jeszcze silniej uzależnia.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2218 / 1
Po fencie branym długo bardo ciężko wróić do majki i oxy. Ja 3 tygodnie nie mogę dojść do siebie. Mimo, że mam tyle majki i oxy ile poprosze, zawsze jest skret z braku fenta. Ostatnio około mieiąca trwał. mam nadzieje, ze tym razem trochę krócej się uda.
  • 2429 / 584 / 155
Racja, bo majka czy oxy ze względu na słabsze względem fenta pobudzanie receptorów mi, mają kłopot z ,,przebiciem się” przez niego po wyrobieniu tolerancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.