Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Przypałowa ulica jak nie wiem co. Sama bym tam nie wyszła po zmroku nawet uzbrojona w gaz i kastet. I jeszcze z tego, co mi wiadomo, to wcale nic dobrego w sensie materiału nikogo tam nie spotka. Ewentualny zgon.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
24 stycznia 2018filemon100 pisze: Jak to jest że zawinęli wczoraj na trzepanie tego grzejusa, a te łepki co stoją cały dzień w bramie śmieją się
Na Pradze zawsze były przypaly ale takiego piekiełka jak 2k17 to nie pamiętam.
A teraz to już zupełnie pogonili towarzystwo.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
30 stycznia 2018filemon100 pisze: karol09 co to za akcja z tym piekiełkiem była o której napisałeś?
30 stycznia 2018Hexe pisze: Właśnie, jak to jest, że na takiej Pradze stoi taki żywy monitoring w tej bramie i każdy wie o co chodzi, ale ich nigdy psiarskie nie zaczepią nawet? Boją się ich bardziej niż oni psiarni czy mają jakieś umowy? Serio, mnie to interesuje, bo niesamowite jest to, co widziałam będąc tam dwa razy na krzyż. I wcale nie w celu ubicia interesu, tylko w celu, powiedzmy, zwiedzania zabytkowej dzielnicy.![]()
Każdy kto jest w temacie to wie brzeska jest w dużej mierze wyłączona po ostatniej akcji.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.