Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 109 / 20 / 0
10 czerwca 2024uzytkownikduzy10 pisze:
ciekawi mnie czy podyktowane jest to większym wyrzutem serotoniny przy klefie
Wydaje mi się że tak. Ludzie mnie tu za to nienawidzą, ale dla mnie klef ma mardzo podobne działanie do MDMA, a jako że o czyste i dobre MDMA trudno - lepiej walić klefa. A z pigułami wiadomo - nie da się ich cisnąć dzień w dzień. Klefa też nie. Przestaje działać i zostaje tylko ten nieprzyjemny nieogar.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 858 / 291 / 0
21 września 2024000000 pisze:
Ja to mam przy klefie ze przynajmniej 3 sztangi musza poleciec i wtedy jest git bo potem cie dluzej trzyma tak jakby i jest ten stan ktory chce osiagnac jak go nie osiagne to cisniak w chuj .
Obciążenie organizmu przeogromne.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 1933 / 450 / 4
10 czerwca 2024uzytkownikduzy10 pisze:
Z subiektywnych odczuć to po 4cmc w którymś momencie mi się "odechciewa" i nie goni się do końca wora jak przy speedowym 3cmc.

ciekawi mnie czy podyktowane jest to większym wyrzutem serotoniny przy klefie, czy może jakoś inaczej to działa chemicznie na neuroprzekaźniki?
każda używka to osobniczy przypadek, o którym można pisać eseje
Jeden po strzale mefa czy podobnej substancji 4CMC o której jest wątek - pójdzie spać ( tak dobrze napisałem spać )
Drugi zaliczy kilka dni utrzymując tzw "speeda" którego z początku może w ogóle nie czuć ( wyrzut serotoniny praktycznie przyćmiewa podstawę speedową, która mimo wszystko w 4MMC/4CMC jest )
wszystko zależy od osobnika / dawek oraz częstości dorzucania, w pewnym momencie masz tak nakręcony mózg, że zejście z dawki staje sie dla Ciebie abstrakcją, do której nie chcesz dopuścić.
... i lecisz sobie potem na speedzie, który w ogóle już nie przypomina dawki z początku imprezy.
DXM
  • 4 / 1 / 0
Hej mam pytanie zawsze po tym jak wale klef na twarzy i dekolcie pojawiają się czerwone plamy nawet już po 0
pierwszej ladze. Powie mi ktoś dlaczego tak się dzieje?
  • 1198 / 142 / 0
Przyznam ze lubię te ciężka fazę po klefie ale jakość tych hurtowo produkowanych ilości jest słaba. Ten kryształ jest średni. Pamiętam półtora roku temu miałem taki wręcz zielony śmierdzący klef. Jezu jak ja chciałbym żeby przypadkiem wpadł mi taki w rece. Nakierujcie mnie w ktorym kierunku szukać, bo dobry mam dobre kontakty ale nie do kryształu
  • 1198 / 142 / 0
Zauwazylem również ciekawa rzecz. Kolega nie wiem po co przyniósł mi kiedyś paczkę antydepresantów wenlaflaksyny. Wrzucenie 2-3 TAB przed klefedronem powoduje duże zwiększenie fazy, zajebiście działa, tylko jest mały problem. Miałem takie 5 w oczach że kolega bal się patrzeć na mnie, bo miałem mój obłęd wtedy. I musiałem całą nockę u niego siedzieć. Ale jak 🙈
  • 34 / 1 / 0
Dlaczego to gówno nie daje kompletnie żadnych efektów po podaniu iv? Nieważne ile bym zapodał, działanie jest takie, jakbym wstrzykiwał sobie samą wodę. Nie brałem czwórki przez kilka dobrych lat. zamówiłem ją od szanowanego vendora, więc to raczej nie wina sortu, zwłaszcza, że podany oralnie mnie rozpierdolił nieziemsko.
Żałuję mocno, że to kupiłem, trójka jest o niebo lepsza. Przynajmniej dorzutki jako tako działają.
  • 5331 / 964 / 0
Moze masz wyplukane poklady serotoniny. 3 jka dziala bo imo ma wiecej komponenty dopaminowej wiec dorzutki czuc.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 34 / 1 / 0
Nie waliłem innych środków działających na serotoninę.Biorę wenlafaksynę w dawce 2x75mg, ale na dzień lub dwa przed ćpaniem ją odstawiam. Z leków, które mogłyby osłabiać działanie, biorę jeszcze olanzapinę, ale również odstawiam, gdy planuję polecieć 2-3 dni na ketonach.
Co do dawek, największa jaką przywaliłem iv to było około 450mg. Smyrnęło delikatnie. Niewiele większa dawka podana oralnie, mnie pozamiatała, aż przypomniały mi się te pierwsze razy z klefem, choć wiadomo, nie były na tak intensywne, pewnie z powodu stosunkowo niskiej dawki. Po podaniu oralnym około 1g lub nieco ponad już był kosmos.
  • 9604 / 1893 / 2
Powiedz mi, ,e sobie robisz jaja. Przekraczasz dawki kilkukrotnie i potem się dziwisz, że tam czy tam nie działa.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.