Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
To już kwestia do tematu o miksach. Spróbuj z empatogenami, np benzo fury, mi świetnie się komponowały, cudowne odczucia.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3732 / 45 / 0
Powaznie? Mnie przestrzegali przed tym miksem, nie bardzo sie boje, ale zwyczajnie mi sie do tej pory wysylki nie zgraly. Sprobuje na pewno z 5-API, moze jeszcze kartona dorzuce, hehe. Wiem, ze MXE z ketonami w jednej pompce to mistrzostwo.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 4807 / 267 / 0
Widziałem posta na jednym z obcojęzycznych forów gdzie było mówione, że koleś się przekręcił po miksie MXE z bufedronem także chyba nie ma bezpiecznych miksów. Piszę z własnego doświadczenia a kowalskii jest doświadczonym narkomanem więc zabijają go raczej wyższe dawki :-) Bałbym się tych miksów z fenetylaminami, może z Nbome bym się zdecydował od biedy.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1794 / 123 / 0
kowalskii pisze:
Opiszcie jak łączy się mxe z mocno wizualnymi rzeczami np. 2c-e ?

Przecież to musi być jak wycieczka bez ruszania się z miejsca hehe
Nieprawda :). Ja jak pierwszy raz waliłem 10mg 2c-p to z bodajże kreską 50mg metoksetaminy (bo tylko to wtedy miałem, a podczas wchodzenia 2c-p, gdy było tak zćpanie na mózgu, jednak brak wizuali póki co myślałem, że mocniej już nie poklepie i chciałem jakoś podbić). Było to jedno z najzajebistszych przeżyć jakie miałem, potem taki miks robiłem jeszcze raz z 3 innymi osobami. Na bani było grubo, choć nie za grubo, czas dłużył się okrutnie (samo 2cp i mxe spowalnia czas, połączone - łał), ale jak weźmiemy pod uwagę humorek po 2c-p i euforię/humorek++ po mxe otrzymamy bombę szczęścia. Poza tym MXE wzmaga we mnie wrażliwość i miłość do natury, a 2c-p samą wrażliwość, w połączeniu dało to taki efekt, że idąc lasem zachwycałem się każdym drzewkiem, a jak zobaczyłem owada zaplątanego w sieć pająka - prawie się rozpłakałem ze współczucia co takie biedne zwierzę musi czuć, kiedy jego świat składa się tylko z uczuć i zmysłów i jest w pułapce bez wyjścia.

Miks cudny, ale na samotne tripy only, w towarzystwie ludzi mamy bardzo upośledzone myślenie i rozmowy zwyczajnie się nie kleją. Z kumplami zawsze wolę czyste 2c-p walnąć, wtedy to dopiero rozmowy są :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1180 / 5 / 0
Mnie interesuje bardziej tęczowa wycieczka bez poruszania się: czyli wrażenie podróży po lasach + 1000 innych kolorowych miejsc nie poruszając się nawet na metr.

MXE z 2c's (albo innymi) w plenerze to oddzielny rozdział do przerobienia.

MXE upośledza sprawne poruszanie więc mocno się będę musiał zastanowić, albo wrzucić niedużo, co doda tylko ten meksykowy klimat.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1857 / 70 / 80
@up
Ja bym celował w 80mg MXE + 20mg 2C-E sniffem naraz.
  • 419 / 2 / 0
Kowalskii, mnie w taki stan przeniosl 1 mg 25 c z ok. 100 mg dobrrego sortu MXE (momentami hole, ale wtedy to byla już tolerancja)
Ogólnie zgadzam się z Tobą. Samo MXE jest bardzo mile, ale jakieś takie.. Szaro bure, z lekkimi tylko odcieniami fioletu i innych takich ciemnych.. Aż prosi się, żeby je pokolorować. Boże, jak pięknie. I fraktalowa zupa, zawsze.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 684 / 154 / 1
Jest cokolwiek wiadomo o dawce śmiertelnej ?.
  • 322 / 2 / 0
@up, czytałem dokumentację przypadku, gdy przyjęto 500mg - skończyło się na szpitalu.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 742 / 12 / 0
ja przywaliłem 750 i.m. i żyje , też był szpital ale niepoczebnie matka spanikowała i wezwała pogotowie, totalna amnezja pamiętam jedynie urywki jak trzeźwiałem, tego co mi matka mowila leżałem bezruchu cały powykręcany z wytrzeszczonymi gałami jak opętany :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.