Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 127 / 34 / 0
Ogólnie to mam porównianie to dwóch typów naboi z 8g i 8,4g (isi)
Według mnie jest różnica warta zakupu tych 8,4g - nie czuję chęci chapnięcia drugiego naboju przy czym tego z 8 gramami już tak.
najtańsze na allegro:
8g 50 szt = 53 zł
8,4g = 70 zł

oczywiście jak się ma smarta to przesyłka idzie w zapomnienie.
Jeśli chodzi o Cracker to polecam V2 bo temu niby lepszemu V3 ślizgają się wokół krakera te gumki przy odkręcaniu i zakręcaniu. Te gumki niby mają chronić przed odmrożeniem.
Jak ktoś ma się poparzyć to siem poparzy. :korposzczur:
Scalono/Imane Anys
14 października 2018ravez pisze:

Mr.Nitro, który bywa na imprezach i festiwalach psytrance ;) Złoty człowiek - bierze 5 zł od balona i ma kolejkę ludzi przez całą imprezę :D
Ostatnio byłem właśnie na 150 ug + wciągałem balony --> piękne CEVy i wspaniałe uczucie.
Znamy Pana Nitro bardzo dobrze :patrzy: Balonik od niego ma wdł. różni się trochę niż te z naboi.
Ale gólnie z butli najlepszy... tak jakby mocniejszy. na oko - 3 naboje w jednym z balonie. warto zapłacić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 1 / / 0
W jaki sposób dobrze uzupełnić B12 , którą się traci? Czy w zwykłych kapsułkach to się w ogóle wchłania?
  • 2104 / 467 / 37
A co ma się nie wchłaniać? Pewnie, że się wchłania. Jedz też dużo jajek i będzie dobrze.
Lubisz koks?
  • 120 / 29 / 0
Wczoraj po pigule miałem okazję wciągnąć balonika. Stan ciężki do opisania, tak jakby typowa scena po jakiś narkotykach w filmie. Wszystkie słowa i dźwięki leciały zapętlone w echo. Czułem wielkie slow-motion. Czaad!
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 15 / 2 / 0
Korzysta ktoś z N2O z butli na codzień?
  • 913 / 39 / 0
01 lutego 2020stuk pisze:
Jeżeli ten środek posiadał szczególne właściwości odurzające, które dałby ocenić swoje życie to zaraz by go ujebali.Dysocjant to ketamina, a nie środek z butli do auta.
A jednak N2O jest dysocjantem. Legalne zastosowania dragów nie wpływają na ich klasyfikację. Równie dobrze mógłbyś twierdzić, że DXM nie jest dysocjantem, bo nie został ujebany - po prostu za dużo zastosowań w warstwie legalnej. Doedukuj się albo chociaż słuchaj bardziej doświadczonych.
  • 913 / 39 / 0
03 lutego 2020Hardcorewillneverdie pisze:
W jaki sposób dobrze uzupełnić B12 , którą się traci? Czy w zwykłych kapsułkach to się w ogóle wchłania?
Normalne tabletki z witaminą B12, bez recepty. Warto uważać, bo te typowe mają... 10000% dawki dziennej rekomendowanej (tak, dziesięć tysięcy procent). Ja odgryzam kawałek tabletki raz na tydzień, w badaniach krwi wychodzi mi zawsze w normie albo ciut ponad. Dopóki nie ciśniesz średnio więcej niż 1-2 naboje dziennie, to nie ma się co suplementować.
  • 380 / 89 / 0
Miałem okazje ostatnio stestować balonika, wsumie to ok 30 baloników %-D
Na mnie to działa wchuj przyjemnie a zarazem uzależniająco. Jeśli znowu będzie okazja to nie będę schodził poniżej 2 naboji na balon. Przy 3 stan jest znacznie zbliżony do normalnych dyso, szkoda że tak krótko. A i jeszcze jedno, pamiętajcie że były przypadki śmierci przez N2O także bawcie się z umiarem kochani :korposzczur:
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 127 / 34 / 0
Uzależnia mało fizycznie... lecz jeśli nuż to najbardziej podczas wdychania - to znaczy - szybko mija ta chęć na następnego balonika.
Po moich obserwacjach stwierdzam, że stany psychiczno - fizyczne po N2O zmieniają się z prędkością światła, czuć przez chwilę opio, benzo, sajko i stima.
Choć zapewne zależy od człowieka to uzależnie...

Wciągam tylko jeden dziennie po pracy %-D

Dodatkowo dieta roślinna więc wit. B12 jak najbardziej widzę mi się przyda.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 619 / 45 / 0
Ma ktoś sposób na robienie balonów w nocy (z syfonu) żeby sąsiedzi nie słyszeli charakterystycznego dźwięku napełniania? Wydaje mi się, że jest w chuj głośny i go pewnie słychać na klatce lub za ścianą.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.