Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Według mnie jest różnica warta zakupu tych 8,4g - nie czuję chęci chapnięcia drugiego naboju przy czym tego z 8 gramami już tak.
najtańsze na allegro:
8g 50 szt = 53 zł
8,4g = 70 zł
oczywiście jak się ma smarta to przesyłka idzie w zapomnienie.
Jeśli chodzi o Cracker to polecam V2 bo temu niby lepszemu V3 ślizgają się wokół krakera te gumki przy odkręcaniu i zakręcaniu. Te gumki niby mają chronić przed odmrożeniem.
Jak ktoś ma się poparzyć to siem poparzy.
Scalono/Imane Anys
14 października 2018ravez pisze:
Mr.Nitro, który bywa na imprezach i festiwalach psytrance ;) Złoty człowiek - bierze 5 zł od balona i ma kolejkę ludzi przez całą imprezę :D
Ostatnio byłem właśnie na 150 ug + wciągałem balony --> piękne CEVy i wspaniałe uczucie.
Ale gólnie z butli najlepszy... tak jakby mocniejszy. na oko - 3 naboje w jednym z balonie. warto zapłacić.
Why can't we fly forever?
01 lutego 2020stuk pisze: Jeżeli ten środek posiadał szczególne właściwości odurzające, które dałby ocenić swoje życie to zaraz by go ujebali.Dysocjant to ketamina, a nie środek z butli do auta.
03 lutego 2020Hardcorewillneverdie pisze: W jaki sposób dobrze uzupełnić B12 , którą się traci? Czy w zwykłych kapsułkach to się w ogóle wchłania?
Na mnie to działa wchuj przyjemnie a zarazem uzależniająco. Jeśli znowu będzie okazja to nie będę schodził poniżej 2 naboji na balon. Przy 3 stan jest znacznie zbliżony do normalnych dyso, szkoda że tak krótko. A i jeszcze jedno, pamiętajcie że były przypadki śmierci przez N2O także bawcie się z umiarem kochani
Po moich obserwacjach stwierdzam, że stany psychiczno - fizyczne po N2O zmieniają się z prędkością światła, czuć przez chwilę opio, benzo, sajko i stima.
Choć zapewne zależy od człowieka to uzależnie...
Wciągam tylko jeden dziennie po pracy
Dodatkowo dieta roślinna więc wit. B12 jak najbardziej widzę mi się przyda.
Why can't we fly forever?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.