Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1392 / 10 / 0
Re: BB-22
Nieprzeczytany post autor: dsn »
Imo, wpłynie. Syntetyczne kannabinoidy nieziemsko podbijają tolerancję na MJ. W dodatku, wracając do trawy po zabawie z kanna, zawsze jest niedosyt, brak tego pierdolnięcia. Gdybym mógł wybrać jeszcze raz, nigdy nie zapaliłbym syntetyków. Nic nie stracisz nie bawiąc się w to, a mógłbyś naprawdę wiele.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 17 / / 0
Hm, a jeżeli zrobiłbym przerwę między kanna a baką?
Aktualnie palę kanna raz na dwa dni i stopniowo będę starał się rzadziej.
maczanę 0.1g:3g po przygotowaniu w większości dałem szczurom którzy byli bardzo ucieszeni i mowili ze faza jak z MJ tylko krótsza. sam wypaliłem moze 0.35g tej maczany.
Myslalem zeby pomiedzy kanna a baka zrobic przerwe ok tygodnia. Myslisz ze to cokolwiek da?
  • 279 / 55 / 0
Zauważył ktoś długotrwałe skutki zdrowotne palenia b-22? Podobne do mj (typu zmuła lenistwo) czy coś wiecej?
  • 1169 / 52 / 0
Hmm, jestem wjebany w kanna i właśnie jadę na bb-22. Skutki uboczne? W ciągu ogłupia. Czasem boli mnie brzuch po jaraniu. To chyba tyle.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: sirdon0 »
OK panowie, zamontowałem do eszluga b-22. Nasypałem tyle ze juz wiecej sie nie chce rozpuszczac.
Smak-owoce chemiczne, kolor tematu jasno beżowy.
Co robie zle? Nie moge sie tym upierdolic. Na poczatku ostrożnie po pare buchów. Efekt- przyspoieszona praca serca, po kilkudziesieciu minutach przestało. Potem dosypałem jeszcze troche prochu, podgrzałem zeby sie rozspucilo. Teraz sciagnalem z 10 buchow i dalej nie bardzo. Ew lekkie bardzo działanie na granicy placebo
  • 3955 / 147 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
strzelam, ze za mala temperatura spalania, kanna potrzebuja wiekszej niz thc. sam zauwzylem, ze palac maczanke z lufki zapierdole sie bardziej a jak zrobile jointa z maczanki to slabo sie ujaralem mimo wiekszej ilosci materialu, w joincie jest mniejsza temperatura spalania. inni tez potwierdzali, ze z jointa slabiej klepie.
niedojebanie genetyczne
  • 2714 / 512 / 0
Który batch lepszy?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2466 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: White_Power »
dsn pisze:
Imo, wpłynie. Syntetyczne kannabinoidy nieziemsko podbijają tolerancję na MJ. W dodatku, wracając do trawy po zabawie z kanna, zawsze jest niedosyt, brak tego pierdolnięcia. Gdybym mógł wybrać jeszcze raz, nigdy nie zapaliłbym syntetyków. Nic nie stracisz nie bawiąc się w to, a mógłbyś naprawdę wiele.
Stracisz wolność jak cię złapią
Stracisz hajs bo roznica w cenie nie mala
Stracisz pluca od nakurwiania tych krzaków
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 48 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Eskevar »
Marlboro_Red pisze:
Hmm, jestem wjebany w kanna i właśnie jadę na bb-22. Skutki uboczne? W ciągu ogłupia. Czasem boli mnie brzuch po jaraniu. To chyba tyle.
Ten brzuch Cię nie boli przez wpierdalanie jak głupi na gastrówie? Ja tak miałem, przez to musiałem kontrolować jedzenie, co nie było przyjemne :-/
  • 1169 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marlboro_Red »
Nie zawsze wpierdalałem jak dziki na gastro, a brzuch jednak bolał ;)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.