Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Który z nieprzyjemnych symptomów najbardziej potrafi zepsuć fazę?
Paranoiczne myśli (wpisz jakie)
265
24%
Lęki (wpisz jakie)
159
14%
Uczucie zbyt silnego bicia serca
243
22%
Uczucie osłabienia
97
9%
Zmienione czucie ciała
62
6%
Zaburzenia widzenia
24
2%
Bóle (wpisz jakie)
33
3%
Problemy żołądkowe
53
5%
Subiektywne wrażenie zimna lub gorąca
54
5%
Wysuszenie błon śluzowych
118
11%

Liczba głosów: 1108

ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
Noszę soczewki- bardzo szybko mam wrażenie jakby były za suche i drapały mi oczy, tak to bardzo często uczucie rozdętego brzucha po gastro i raz na jakiś czas głupie myśli i sprawdzanie po 5 razy czy nikogo nie ma pod drzwiami (serio :) )
Uwaga! Użytkownik placek12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2255 / 384 / 0
u mnie lęki (emocje)
  • 15 / / 0
UltraViolence pisze:
Jesteś pewny, że dostajesz haszysz a nie fake hash?
Mi tam to chwilowe zawieszenie się podoba. Ale i tak mam to tylko przy mocnych indyjkach. :)
Na bank haszysz działa inaczej. Mniej CBD stosunku do THC pozwala ominąć zwiechę i mocne odurzenie.
  • 1151 / 229 / 7
Uczucie niedojarania. Dlatego nie palę częściej niż raz na 2 tygodnie, żeby tolerka nie rosła. Ostatnio w ogóle jaranie wydaje mi się bezsensowne ale nie wiem jak długo ten stan się utrzyma...
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 2255 / 384 / 0
dobra częstotliwość, naprawdę
  • 296 / 19 / 0
U mnie najpoważniejsze są problemy żołądkowe. Przede wszystkim po upaleniu nic się nie chce i zamiast zrobić sobie coś normalnego do jedzenia sięgam po to co jest w pobliżu i często np jem najpierw jakieś śliwki, wiśnie później cukierki, jak słodycze sie skończą to jakieś cholera rybki, kiełbase. Zdarzyło mi się później coś takiego zapić jeszcze kakaem z mlekiem i cukrem i to zaraz przed snem. Ale przede wszystkim już samo jedzenie dwa razy większej ilości żarcia niż normalnie kończy sie tym że układ pokarmowy nie nadąża trawić. W nocy zdarzają się przez to kwasy a rano rozwolnienie. Wychodzi na to, że przed paleniem trzeba by było przygotowac sobie jakieś ogromne ilości w miare zdrowego żarcia i dopiero palić.

A poza tym to wczoraj sie spaliłem i jako, że ostatnio jest taka moda zacząłem czytać od początku Wiedźmina, którego ostatnio czytałem jakieś 10 lat temu i kilkanaście razy popłakałem się ze wzruszenia :D
Dlatego mimo druty, wieże i strażnice
tam chcemy dotrzeć gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
  • 8 / / 0
Mnie czasami zaczyna dopadać uczucie osłabienia i senności, ale to tylko w dłuższych ciągach kiedy pale dzień w dzień. Nie czuje wtedy tej euforii i pobudzenia tylko leże bez sił na kanapie zamulając. Kiedy pale okazjonalnie to jedynym uczuciem dyskomfortu jest suchość w ustach.
  • 438 / 18 / 0
Gastro jest pewnym dyskomfortem, zawsze tak samo się to kończy ;p W kuchni. Ewentualnie na mieście w jakimś kebabie/ fast foodzie.
Mocno też ssie. Mogę pić browary cały wieczór i sobie dopalać, w międzyczasie opróżniać lodówke. To jest nie do opanowania.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 1 / 0
Lęki, takie wewnętrzna cisza przed burzą z naciskiem na słowo burza
Ale to różnie bywa, na następny dzień albo tryskam vigorem albo spierdoleniem, zależy
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 11 / 9
Gastro by było spoko, gdyby nie to, że dla mnie nażarcie się kompletnie zabija fazę i człowiek ma ochotę tylko spać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.