Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
dobry mix. chyba sam już czujesz efekty.
jedni wrzucają benzo przed kodą, jedni równocześnie a jeszcze inni po kodzie.
myślę że masz dobrze. relanium wzmacnia depresje na układ oddechowy.

ja czasami biorę wszystkie tabletki do mixu na raz, czasem DXM i benzo z antyhistaminami przed kodeiną.
są różne techniki, próbuj i dobierz swoją
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 377 / 7 / 0
600 + 20 bylo troche slabo, dzis wrzucilem 750 + 25, moze bedzie milej :)
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 3455 / 557 / 2
Cztery paczki Antka zrobilo sie cieplo po czym teraz cztery paczki Thico i dwie szklanki cieplej wody.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
Kilka dni temu mix: hexen i kodeina. Na początku z 50-60 mg heńka. Po jakiś 2-3 godzinach 450 mg kody i 100 mg dmh.

Było bardzo przyjemnie, ale Heniek przebił kodeinowe ujebanie. Później subtelnie wszystko schodziło, dzięki kodzie nie czułam takiego rozdrażnienia i wkurwa, jak mam zawsze po hexenie.

Ale później i tak zrobiłam dorzutki hexa. Co godzinę jakoś 20-30 mg.

Ogółem spoko.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Benzo i antyhistaminy 1 generacji fajnie podbijają działanie kody.
[mention]zerowatolerka[/mention] Ten hexen to rc jest?
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
@up tak, najgorszy biedaketon jaki brałam kiedykolwiek. Ogólnie to dawkowanie w tej substancji jest bardzo ważne, zaczynać od małych 15-20 mg i takich się trzymać, minimalnie może zwiększać, ale nie więcej niż do 30 mg tak myślę i to co godzinę.

Ja pierwszy raz jak miałam styczność z tą substancją to zjadłam ok. 1200 mg w w ciągu 5 godzin, to nie wyobrażasz sobie co przeżywałam na kardiozwale. Kiedyś to opiszę w "Najgrubiej" :-D
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Póki co podziękuje i zostanę przy kodzie :D Ale historia może być ciekawa, czekam z niecierpliwością :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 11 / 0
Ale dziś fajnego mixa zrobiłam.
Ogólnie w środę brałam kodę i w piątek rano na zjeździe po amph dodatkowo pojawił się skręcik - ale było 5x gorzej niż poprzednim razem.

Tak mnie mięśnie nog bolały, że nie mogłam tego znieść, dodatkowo fale gorąca, a byłam cała lodowata. No i amph wjechało na serce. Zarzuciłam 0,5 mg klona, poszłam spać na 6 godzin i było trochę lepiej.

Postanowiłam jednak, że robię redukcję dawek i wzięłam dziś tylko 300 mg kody + kolejne 0,5 mg klona + 100 mg dmh + 3 piwka + ścieżka amph + cetyryzyna = IDEALNIE!

Najlepszy mix do tej pory :-D
Czuję się zaskakująco wspaniale %-D
  • 987 / 38 / 0
Co polecacie na podbicie działania kody? difenhydramina lepiej się sprawdza od dimenhydrynatu? Mało już mnie te dawki smyrają (450mg). Więcej nie chcę brać, bo mam problemy z oddychaniem już.
[mention]zerowatolerka[/mention] 3 piwa to by mi przebiły fazę z kody.
  • 13 / / 0
Probowal ktos? I jest w stanie sie wypowiedziec na temat tego polaczenia? 300mg+MXE

przeniesiono do odpowiedniego wątku/mixy - polymerase
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.