ODPOWIEDZ
  • 38 / 4 / 0
Po długich sesjach z pentedronem wyskakują, pryszcze, cala cera jakoś tak niszczeje, na pierwszy rzut oka widać, że coś nie tak.
  • 398 / 28 / 0
Zmiany czołowe, zwrócił ktoś na to uwagę? Ci co stosują dragi różne mają różne wybrzuszenia kostne na czole. Czasami wręcz wyglądające jakby rosły im rogi.
Rzecz ma miejsce w róznych częściach czoła, może zależy od tego w których częściach bardziej koncentruje się świadomość = płynie energia.
Niektórzy mają np tu nad brwiami okolice zatok czołowych. (no chyba, że to od snifowania prochów puchną zatoki)
  • 358 / 35 / 6
chudniesz i uwidaczniają Ci się czacha . Skóra i kości .
  • 4 / / 0
Chudnięcie ma związek z zahamowaniem głodu.
Widoczne jest ogólne wyczerpanie. U opiatowców zamiast oczu są puste dziury.
Uwaga! Użytkownik Kundel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
NIe zauważyłem u siebie zmian, zero pryszczy i innych syfów. Mam nadzieję, że broda będzie gęstsza hehe :D
Uwaga! Użytkownik KAENTE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 788 / 20 / 0
Trwałe zmiany zewnętrzne zaobserwowałam tylko po alfie. Przejadłam gram z hakiem tego ustrojstwa a do dziś dnia mam coś na rodzaj plam na barkach, które nie chciały się opalić oraz trzy blizny po krostach na ciele, które pojawiły się w trakcie używania.
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
O, tu chyba jeszcze nic nie mówiłam, chyba, że tak, to przyjeb mi ktoś po mordzie, bo nie lubię się powtarzać.

Pół roku używania fuko kilka razy w tygodniu, a pod koniec 2 miesiące bitego ciągu (czyt. napierdalanie ile się da). Zmiany? Skóra sucha do granic możliwości, pomimo nawadniania, co poskutkowało zmarszczkami wokół oczu w wieku badum, badum.. 18 lat. Włosy zaczęły sie same skracać, tj. kruszyć i wypadać. Moje nierozpierdalalne paznokcie stały się miękkie i łamliwe. Do tego wszystkiego na wadze o 12kg mniej.

Jeszcze z tamtego okresu jedna śmieszna sytuacja: zmywam wieczorem makijaż, na mokro żelem, później wacik z tonikiem i niby już wszystko czyste, ale dookoła oczy jeszcze rozmazane.

Co ten tusz tak się nie chce zmywać? Przejeżdżam wokół oczu, a ten wacik czysty. Fuck, to nie makijaż, to mój ryj. Okolice oczu szaro-zielone, wątroba musiała chyba oberwać po dupie. Prawdopodobnie, bo po miesiącu niebrania fety alat nadal wychodził ponad 100 :rolleyes:

Dodano akapity -- 909
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1957 / 230 / 0
Osobiście trochę pokruszone zęby od szczękościsków, zdeka pożółkłe od kawy i petów... Pożółkły nikotynowy paluch. (dat nicotine addiction :scared:) Po pixach pryszcze mi wyskakiwały. Poza tym jestem bardzo przystojny :cool:. Chociaż z lenistwa siłkę porzuciłem i kaloryfer się schował :<.

Wśród znajomych obserwuję opuchnięte ryje od chlania, alkowraki też się znajdą. ( hasło 'opiowrak' na hajpie jest zbyt mainstream'owe %-D )
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Znajomy podczas wielomiesiecznej przyjazni z pentedronem ze skora problemy musial znosic. Wygladalo to roznie, ale zawsze paskudnie
Mnie nie doswiadczylo poki co, chyba ze zakola od czegos przyspieszyly. Chociaz chudlo sie kiedys wyraznie w ciagu na fecie, czyli doswiadczylo jednak :)
  • 8 / / 0
morf --> przestałam pić kawę, stałe blizny na żyłach / jebane zrosty
ogólnie po rocznym ciągu gorsza kondycja wszystkiego, ale to raczej styl RZycia (?)
obserwacja z oddalenia wszystkiego i wszystkich.
wkurwia mnie bezsensowny huk
na dźwięk słowa strzykawka / morfina / ćpun / leki / tabletki / łyżka / etc. się uaktywnia mi uwaga :nuts:

btw nie wiem jak Wy, ale ja ćpaczy poznaję po sposobie chodzenia, poruszania się.
Auf Wiedersehen, madam
Perchance we will meet there.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.