Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 12738 / 2466 / 0
@UP dokładnie - i nie ma liczenia sobie buchów :D
  • 122 / 7 / 0
jezus_chytrus pisze:
i nie ma liczenia sobie buchów :D
Amen to that !
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Chyba, że jakiś burak spala ci 1/3 lolka opowiadając przy tym historię życia.
Podstawa- przeciwieństwo wskazówek zegara przy podawaniu, bez zamuły i ślinienia i savior vivre jak ulał.

Raz paliłem z panną co miała syfa na wardze, jakąś oprychę na pierwszy rzut oka. Dziewczyna kumpla więc nie robiłem lipy, ale to było ochydne. Na szczęście nic na mnie nie przeszło. Co byście zrobili w takiej sytuacji- tak szczerze między nami???
Uwaga! Użytkownik DrStrangelowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3964 / 150 / 0
o kurwa, takie jazdy to byly jak sie mialo 15 lat w gimie, teraz jak jestem w ekipie to nawet sie nie gada o paleniu, po prostu w trakcie rozmowy, ktos skreca, rozpala i puszcza w obieg i tak sobie kazdy pali ile chce pamietajac, ze nie jest sam ale zadnego liczenia czy pilnowania nie ma.
niedojebanie genetyczne
  • 12738 / 2466 / 0
DrStrangelowe pisze:
Chyba, że jakiś burak spala ci 1/3 lolka opowiadając przy tym historię życia.
Nagminna praktyka niektórych osobników, którym się wydaje, że gestykulowanie z lolkiem między palcami, uatrakcyjni tą historię do kwadratu. Potrafi być to bardzo irytujące (szczególnie, kiedy jest wiele gęb do zjarania). Ja takich opierdalam i mówię, albo palisz, albo... opowiadasz historię życia : )
DrStrangelowe pisze:
Raz paliłem z panną co miała syfa na wardze, jakąś oprychę na pierwszy rzut oka. Dziewczyna kumpla więc nie robiłem lipy, ale to było ochydne. Na szczęście nic na mnie nie przeszło. Co byście zrobili w takiej sytuacji- tak szczerze między nami???
Jak już raz złapiesz opryszczkę, to masz ją do końca życia (w sensie wirusa). Ja bym kombinował tak, żeby nie było kontaktu usta - ustnik : ) (lolek między palce, dłonie składa się tak, żeby całość była "szczelna" i ciągnie się z dziury między kciukami)
  • 1544 / 197 / 0
U mnie zawsze kulturalnie się siada nie patrząc na liczbe osób chociaż czasem przyjdzie jakis muł co sie sra o liczbe osób jakby mu kurwa przynajmniej mieli zjeść ta działke zioł, przeważnie ktoś ma już marihuanen kreci lola 1 lub kilka i leci zawsze w lewa strone , każdy jara tyle ile mu leży i wszyscy zajebani i szczęśliwi ,
  • 48 / 4 / 0
Jak palimy większej ekipie raczej każdy wie że po 3 wypada
A z najlepszym ziomeczkiem to palimy po ile chcemy, czasem jak się zagadamy to troszkę z wiatrem na pojary ale wiadomka joint nie mikrofon :old:
Z miecha temu paliłem z dupeczką która strasznie śliniła ustnik ale bez rycia bo wyszło że potem i z nią się ostro śliniłem %-D
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
pamiętam, jak za małolata wszyscy ustawiali się w kolejce po lewej stronie kręcącego, byle szybciej bucha złapać i może załapać się jeszcze na 2 kolejkę, potem liczenie sobie buchów, był też taki ziom, co lufkę na bucha ściągał, po paru takich razach raczej nikt go nie uwzględniał.

nie wyobrażam sobie teraz takich jazd, sam już palę bardzo rzadko, ale jak już to nikt nikomu nie liczy buchów, nieistotne też w którą stronę leci lolek, łapię chmurę i podaje dalej, podobnie jak reszta
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.