Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 622 / 83 / 0
300 mg - erotyk. Za każdym razem bardzo wrażliwe bodźce i tym samym szybka, częsta erekcja, a dodatkowo niepohamowane pragnienie seksu z anorektyczną narkomanką post-emo w wulgarnym makijażu, taką kochanką, DDA, laską ze złego domu.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 3251 / 361 / 2
Molestowana przez ojca, niekochana przez matkę, ponizana w szkole, bez nerki sprzedanej ruskom, schizofreniczke, chorą na tezec, z nietolerancją laktozy, grającą w tibie, glosujaca na nowoczesna mieszkanke Łodzi? Znam :p

Sorry musialem ;p

Ale widac ze mysli cie nakrecily wiec faktycznie masz mocne erotyczne doznania po 300. I imponujaca liczbe fetyszy potrafisz wycisnac z jednej dziewczyny ;) props
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 622 / 83 / 0
Och, tak, schizofreniczkę!

Taki fetysz powstał na kanwie mojego konkubinatu z taką jedną, to było pomiędzy październikiem a grudniem ubiegłego roku. Piła prytę, ogrzewała cygarniczki, podcinała żyły i paliła Biblię.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 1174 / 228 / 23
Problem ze wzwodem i wytrysk niemal niemożliwy. Przyjemność okrojona tak o 50%
  • 488 / 13 / 2
Seks tylko po dxmie ma sens w moim przypadku. I tak tak minimum 600 mg. Wtedy ma to jakikolwiek sens wogóle, bo nie trwa to 2 minuty tylko właściwie dowolną ilość czasu, choć przy odpowiednim podnieceniu da się przebić nawet przez to znieczulenie i o wiele trudniejszy do osiągnięcia orgazm. Jak dla mnie najlepszy środek na seks, dziewczyna w końcu zadowolona była, tak dla odmiany : D
  • 2104 / 467 / 37
Jak chcesz opóźnić orgazm dexem to nie musisz brać 600 mg, wystarczy 60 mg.
Lubisz koks?
  • 488 / 13 / 2
60 mg bym nawet nie poczuł żadnej różnicy... a po 600 też dojdę ale po udanym ruchaniu przynajmniej. Dopiero od 900 wzwyż psychika i dysocjacja zaczyna płatać figle, słabsza erekcja i ogólnie się jakoś mniejsza ochota na seks.
  • 56 / 4 / 0
Re: DXM - Seks
Nieprzeczytany post autor: ORII »
Miałem jakiś miesiąc temu okazję być na 600mg DXM na imprezie z moimi trzema bliskimi kolezankami. Byłem tak bardzo zafascynowamy kolorowymi światełkami grającymi w rytm psytranców, że nie ogarnąłem wgl że dwie już poszły. Koleżanka która została, zaczęła mi nagle, opierdalać galę :patrzy: Na fazie deksowej pierwszy raz dostałem tak mocnych efektów wizualnych, że twarz ów pani zaczęła się intensywnie zmieniać po kolei w twarze wszystkich osób jakie tylko znam, wszystkie osoby na ziemi robiły mi dobrze ustami %-D Nie mam pojęcia ile to trwało, ale zacząłem mieć wtedy przemyślenia co do swojej seksualnosci, co zaowocowało tym że stałem się poliamorytą. Chodzę teraz z tą panią z tamtej nocy i próbujemy stworzyć trójkącik z jej przyjaciółką. Ot taką miłą historię z mojego życia chciałem państwu opowiedzieć :korposzczur:
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 2104 / 467 / 37
DXM to chyba najmniej seksualna używka, jaką próbowałem. O seksie nawet nie myślałem jak brałem z partnerką. Raz waliłem konia na zejściu, zajęło mi to prawie godzinę i musiałem się skupiać na twarzach dziewczyn oraz 'wczuwać' się w ich odczucia. Pojebane doświadczenie, którego nie mam ochoty powtarzać.
Lubisz koks?
  • 1062 / 92 / 0
Re: DXM - Seks
Nieprzeczytany post autor: g3no »
DXM is ok. Seksy i DXM to mi się w głowie nie mieści, ale każdy jest inny. Jem dxmy od wielu lat, ale o ruchaniu nie myślałem po tym ni razu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.