Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
Jak ktoś rzadko jara, to połączenie wódki i baki prawie zawsze kończy się ciężko zarobioną mordą i spawem.
  • 1450 / 19 / 0
0202122 pisze:
Jak ktoś rzadko jara, to połączenie wódki i baki prawie zawsze kończy się ciężko zarobioną mordą i spawem.
O ile bełtnie. THC wg. mnie ma całkiem mocne właściwości przeciwwymiotne. Setki razy zajebany chciałem się wyrzygać po dużej ilości alko, ale zioło to uniemożliwiało- dosłownie męczyłem się na małym spawem. Ale 30min modlitwa nad WC czyni cuda %-D. I potem brecht z tego, że rzygasz hehehe... ale odpowiednia dawka alko i THC to bardzo przyjemny miks. Choć u mnie zawsze efekt zielonego jest nasilony przez C2H5OH.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 20 / / 0
U mnie połączenie THC z jakimś mocniejszym alkoholem kończy się stękaniem na kolanach i próbą puszczenia spawa którego mimo ogromnego wysiłku nie jestem w stanie z siebie wydobyć.
' instytut cybernetyki w morzu kolorow i dzwieku. '
  • 8103 / 909 / 0
Choć u mnie zawsze efekt zielonego jest nasilony przez C2H5OH.
U mnie tak samo,nawet jak wypije jedno piwo to czuć jakoś bardziej alkohol niż THC,w przypadku większych ilości alkoholu ziółko znacznie wzmacnia alkohol,czuć takie połączenie substancji , ale nie jest to pełnowartościowa bania marihuanowa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 520 / 8 / 0
Przecie to wyśmienity mix. Po ujaraniu się organizm, aż się prosi o parę browarków (a nie, żeby się najebać). Dodatkowo przy złej fazie po Mary kilka kielichów czegoś mocniejszego skutecznie rozładowuje napięcie.
  • 237 / 10 / 0
ja np nie lubie pizgać samej mj. jak już jaram ( z reguły 0.5 ) tu muszą do tego zawsze być minimum 3 piwa. pozwalają lepiej się cieszyć fazą, zbijają lewe wkręty. ale max 3/4 bro bo po większej ilości staję się "niewygdlędny"
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 769 / 18 / 0
Zawsze byłem przeciwnikiem łączeniem wódki z mj, dla mnie takie coś równało się z patologią :) A to dlatego pewnie, że lata temu na początku mojej przygody z paleniem pewnie najebany wódą zapaliłem i nie poradziłem sobie z tym:) A teraz? Z goła inaczej to wygląda. Ostatnio zapaliłem po wypiciu kilku drinków akurat to była whiskey (najlepszy ogólnie trunek pod mj!!!) to miałem fazę wręcz jak jedna z pierwszych - zaczęły mnie przechodzić dreszcze po całym ciele, śmiechawa ip, ale pełna kontrola i mega fajnie :) Dzisiaj sobie wieczorem podrinkuje (mam połowę połówki wódki to wyzeruje) a potem spalę tłustego bata, którego mam już przygotowanego :) Myślę, że będzie przyzwoicie. Dorzuce sobie pod to jakiś dobry film / serial / muzykę.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Tak jak już ktoś wcześniej pisał miksowanie ganji z alkoholem,a najlepiej z piwkiem sprawdza się najlepiej wtedy kiedy jedna z substancji jest dominująca.Pamiętam jak zjarałyśmy z kumpelą grama na dwie,a potem jeszcze dosłownie kilka łyczków piwa i było zajebiście :-) taka nagle lekka,a zarazem wolna się poczułam ;D
  • 1824 / 104 / 20
Ten miks najlepszy jest na imprezy i głównie w takich okolicznościach go stosowałem. Moim zdaniem najlepiej najpierw wypić kilka kieliszków wódki(tylko nie za dużo),czy tam kilka browarów, po czym zapalić kilka lufek, lub blanta.Wadą jest że później alko już tak nie wchodzi, a ziółko zmniejsza tolerancję. Ale sama faza jest przyjemna, nieogar alkoholowy + psychodeliczne efekty THC,wesołość, bardziej "inteligentne" myślenie niż po alko, nie czuć takiego "odmóżdżenia" jak przy samym etanolu i czuć duży matrix - świat robi się jakiś taki mało realny(to dobrze znane jakby zawieszenie w czasie po paleniu tylko wzmocnione nieogarem alkoholowym,ja bym to porównał nawet do małych dawek DXM-tak >=450mg). Ogólnie jeden z lepszych mixów, nie wyobrażam sobie żadnego większego melanżu bez tych dwóch substancji. :gun:

Aha i nie warto palić na dużej plombie alkoholowej bo to w większości wypadków kończy się solidnym bełtem :kotz:
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 3 / / 0
siema.

Mam problem lece na sylwestra do ziomka bd sporo palenie (pale kilka lat) no i alko ( za którym nie przepadam) ale chętnie był coś okazyjnie się napił .
nie chciał bym pić dużych ilości bo chcial bym zmiksować z palonkiem.
Waszym zdaniem jaką kolejnośc wybrać aby nie zaliczyc zgona lecz bawic sie cala noc??
Myslalem an takim sosobem : pić od 20 do 21 godz i zaczac palic ? dobry kolej rzeczy?

Z góry dzieki i pozdro ! ;D
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).